This version of the page http://www.bizreliz.com/pravo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-22. The original page over time could change.
Право

 

 

Право

Круглий стіл про адвокатуру

02 листопада 2016 року відбудеться круглий стіл "Про адвокатуру та адвокатську діяльність"

Просимо інформаційно підтримати захід розміщенням інформації на сайті, в друкованих виданнях,соц.мережах та розсилкою.
Заздалегідь дякуємо за посилання на розміщені анонси.

Асоціація адвокатів України запрошує усіх бажаючих взяти участь в круглому столі, присвяченому обговоренню законопроекту "Про адвокатуру та адвокатську діяльність", організаторами якого виступає Асоціація адвокатів України.

Мета заходу: обробка результатів обговорення робочою групою зауважень та пропозицій щодо проекту закону "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" та подання пропозиції до Ради судової реформи при Адміністрації Президента України.

http://jrc.org.ua/upload/steps/bdc5610fac7309ca8aab48f0c1a531de.pdf 

http://jrc.org.ua/upload/steps/523500352f597f1686b280e22da1a158.pdf

http://jrc.org.ua/upload/steps/cfee7d2d3aaececb37d30a37bca372d1.pdf

02 листопада 2016 року з 10:00 до 12:00 
Місце проведення: м. Київ, вул. Тимофія Шамрила, 23, Бізнес-Центр «ЛІГА».


УВАГА! Попередня реєстрація обов’язкова.

З усіх питань щодо реєстрації, а також партнерства у заході звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату ААУ за тел.: 067-501-56-10 або пишіть на адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript  

 

Информация по делу Sky Mall

На сайте Лондонской фондовой биржи (LondonStockExchenge) обновлена информация о решении арбитражного суда по делу о споре в отношении акций компании, ранее владевшей ТРК Sky Mall. В RNS (RegulatoryNewsService) № 6044D от 07 июля 2016 компания Arricano сообщилао статусе выполнения решения, вынесенного  Лондонским международным арбитражным судом (LCIA) 05 мая 2016 года по арбитражному разбирательству между компаниями Arricano RealEstatePlc(Arricano) и Stockman Interhold S.A. (Stockman) относительнособственности  Assofit Holdings Limited, холдинговой компании, владевшейторгово-развлекательным комплексомSky Mall (далее – «Assofit» и «Седьмое Решение» соответственно).

СпормеждуArricano и Stockmanвозник в связи с выполнением Договора о колл-опционе, заключенном между Arricano и Stockman 25 февраля 2010 года, которым предусматривалось право Arricano на выкуп всех акций Assofit, принадлежащих Stockman. 5 ноября 2010 года Arricano реализовала свои права на выкуп акций по цене 51 397 260,27 долл. США.

Как сообщалось ранее, в 2014 году все активы Assofit, включая ТРК Sky Mall и корпоративные права на компанию, ранее владевшую ТРК Sky Mall, были «размыты» и выведены на предположительно аффилированные компании Stockman

                Суд предписал Stockman передать или обеспечить передачу акций ранее принадлежавших Stockman в Assofitв пользуArricano на условиях колл-опциона в течение 30 дней после вступления решения LCIA от 05.05.2016 в силу за 0 долларов США. Arricano сообщает, что компания Stockman не осуществила и не обеспечила передачу акций в Assofit согласно колл-опциона в указанный срок.

Как сообщалось ранее, в случае если Stockman не осуществит или не обеспечит передачу акций, компания Arricano может воспользоваться разнообразными доступными правовыми способами защиты и реализации своих прав в разных юрисдикциях.

2 июня 2016 года компания Stockman оспорила Седьмое Решение в Высоком Суде Англии и Уэльса.

Данная информация вызвала интерес иностранных финансово-экономических СМИ,  которые перепечатали сообщение Лондонской фондовой биржи,  в том числе  LondonSouthEast,  The Telegraph,  Investegate.

Інтелектуальна власність понад усе!

10 червня у Fedoriv Hub відбувся яскравий тематичний захід, присвячений проблемі захисту прав інтелектуальної власності в Україні. Організатором події виступила Американська торговельна палата в Україні (даліПалата), в рамках якої вже протягом декількох років працює спеціалізована Робоча група з питань прав інтелектуальної власності.

У заході взяли участь представники ділових кіл, вітчизняного політикуму, дипломати та громадські активісти. У рамках чотирьох дискусійних панелей учасники заходу обговорили питання захисту прав інтелектуальної власності у сферах охорони здоров’я, насінництва та інформаційних технологій, а також креативному та медійному секторах. Піднімалося питання впливу порушень у галузі інтелектуальної власності на розвиток торгівлі та загальну інвестиційну привабливість.

В Палаті переконані: проблема порушення прав інтелектуальної власності загрожує стійкому економічному розвитку України, стримуючи приплив іноземних та внутрішніх інвестицій. Недотримання або відкрите ігнорування норм чинного українського законодавства у галузі інтелектуальної власності шкодить інноваційному розвитку підприємств та негативно впливає на імідж України. При вирішенні проблеми порушення прав інтелектуальної власності Палата виступає у якості платформи для об'єднання сил і створення коаліцій між відповідними державними органами та представниками бізнесу.

Представляємо Вашій увазі цитати експертів, виголошені протягом заходу.

Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні

“Чотири панелі на заході показують, наскільки широким є питання захисту прав інтелектуальної власності. І це не тільки інформаційні технології, але і фармацевтика, і насінництво в агропромисловому комплексі, і медіа. Для людей, які творять, які мають талант, захист прав інтелектуальної власності є першочерговим пріоритетом.”

Надія Васильєва, Член Ради Директорів Палати, відповідальний за Робочу групу з питань прав інтелектуальної власності

“Українаперша в Європі за рівнем технологічних знань, і п’ята у світі. Нам є, чим пишатися. Але всі ці три найперспективніші галузі економіки (АПК, металургія, IT)продають ресурс, а не готові продукти. Якщо ми візьмемо агро, то продається пшениця, якщо металургіюметал, якщо IT– то ми також продаємо ресурс, людську працю.

Для того, щоб талановиті люди, перспективний бізнес залишалися в Україні, працювали на благо вітчизняної економіки, треба забезпечити належний захист прав інтелектуальної власностіНа законодавчому рівні ці права захищені добре. Проблема полягає у неналежному правозастосуванні. Система практичного захисту прав інтелектуальної власності в Україні слабка, і це треба виправляти.”

Віталій Гордієнко,Співголова Комітету з питань охорони здоров’я Американської торговельної палати в Україні

“В європейських країнах протягом 65 років значно зменшилася смертність. І не тільки від таких захворювань, як ВІЛ/СНІД, але і від раку та інших хвороб. З точки зору бізнесу, в європейських країнах фармацевтична галузь одна з найбільш інноваційних. Стільки, скільки вкладається в розробку лікарських засобів, не вкладається більше у жодну іншу галузь. В Україні частка фармацевтичної галузі у ВВП – 2%. В Європі цей відсоток набагато більший. Принаймні у топ-10 галузей фармацевтика входить точно. Чому так відбувається? Тому що в Україні гальмується інноваційний розвиток фармацевтики.”

Павло Матюша, Співголова Комітету з питань насінництва Американської торговельної палати в Україні

“На сьогодні насінництво є однією з найбільш наукоємних галузей сільського господарства. Інтелектуальна власність є зерном, основним об’єктом цієї галузі. Наприклад, наша компанія (DuPontPioneer) витрачає близько 1 млрд доларів щорічно тільки на R&D, на розробки. Інвестиції забезпечують фермерам кращу врожайність, нові генетичні ресурси. Наша компанія інвестувала в Україну станом на зараз понад 50 мільйонів доларів. Для нас прийняття рішення про подальше інвестування дуже тісно пов’язане із станом дотримання прав інтелектуальної власності.

Недотримання прав інтелектуальної власності призводить до прямих втрат фермерів. Фермери купляють сміття у підробних пакетах. А це ризик повної втрати врожаю. Це екологічні наслідки. Це проблема недобросовісної конкуренції, яка ставить під загрозу перспективи експорту українських товарів у країни ЄС.”

Олег Скрипка, співак та культурний діяч

“Я в декілька разів більше отримую коштів з Європи, ніж від української авторської агенції. В Біблії написано: “Спочатку було Слово. Спочатку був задум Божий, а потім все створилося…”Якщо ми створюємо проект, його базисом, фундаментом є ідея, той інтелект, який вкладено у цей продукт. Якщо ми не інвестуємо у цей інтелект, якщо ми його не захищаємо, це призводить до того, що цей продукт ми не можемо створити у нас в Україні.”

Дональд Таунсенд, Регіональний аташе з питань інтелектуальної власності Посольства США в Україні

“Українці творчі, освічені і талановиті люди. Якщо їх забезпечити належними правовими інструментами та дієвими правоохоронними механізмами, вони за недовгий час перетворять Україну на високотехнологічний і креативний регіональний центр. Забезпечення захисту прав інтелектуальної власності надзвичайно важливе для економічного розвитку та покращення інвестиційного клімату країни. У сучасному світі високих технологій головними продуктами є ідеї. І ці ідеї можна і треба захищати, для того щоб потім продати.”

Микола Княжицький, Народний депутат Верховної Ради України

“Я маю надію, що наступний тиждень стане дещо вирішальним. Тому що планується візит нашої великої урядової делегації у США. Дуже часто піднімається проблема захисту прав інтелектуальної власності. Наступного тижня ми можемо прийняти закон, який називається законом про підтримку кінематографа. В цьому законі є величезний розділ, який вперше вводить в Україні правило “noticeandtakedown”, який стосується не лише кінематографа, а взагалі аудіовізуальних творів, пісень, фільмів і програмного забезпечення. Це великий розділ, який стосується захисту авторських прав.”

Американська торговельна палата в Україні вважає, що ситуацію із захистом прав інтелектуальної власності покращать прийняття Проекту Закону про державну підтримку кінематографії в Україні (№ 3081-1), впорядкування діяльності організацій колективного управління та удосконалення процедури державної реєстрації лікарських засобів. У галузі насінництва першочергове значення має налагодження механізму взаємодії між окремими органами виконавчої влади з метою ефективного контролю ринку насіння.

Суд на стороне Arricano

Компания Arricano рада сообщить о том, что 5 мая 2016 года Лондонский международный арбитражный суд принял финальное решение в арбитражном споре между Arricano Real Estate Plc  и Stockman Interhold S.A. в отношении права собственности на акции Assofit Holdings Limited, холдинговой компании, ранее полностью владевшей ТРК  Sky Mall, расположенном в г. Киев, Украина.  

 

Согласно этому решению все акции в Assofit Holdings Limited, ранее принадлежавшие Stockman Interhold S.A., должны быть переданы в собственность Arricano Real Estate Plc. не позднее 5 июня текущего года за 0 долларов США. 

 

Долгое время конфликт вокруг данного актива являлся одним из наиболее громких и негативных кейсов в сфере девелопмента, который также демонстрировал все несовершенство законодательной и исполнительной систем в Украине. К сожалению, компания Arricano в Украине стала жертвой ряда рейдерских атак:  в результате неправомерных судебных решений и активных действий некоторых коррумпированных представителей правоохранительных органов Arricano была лишена доли в ТРК Sky Mall, непосредственно торговый центр и паркинг, а также корпоративные права были незаконно выведены на подставные компании через взыскание и переоформление прав собственности вопреки существующим судебным запретам и действующим судебным решениям.

С 2006 года компания Arricano Real Estate Plc вложила в строительство современных торговых центров в Украине более 420 млн. долларов США из общей программы инвестиций в сумме более 705 млн. долларов США.  При этом тот факт, что компания была незаконно лишена одного из значимых активов, а также многочисленные обращения компании за помощью в защите своих прав на актив в правоохранительные органы Украины и представителям органов власти, в силах которых было обеспечить надлежащее выполнение законодательства Украины всеми участниками спора, скорее дал компании Arricano возможность использовать наиболее широкий набор инструментов в защите своих прав как инвестора и стать флагманом и примером борьбы с коррупцией в высших эшелонах власти.

В компании считают, что реализация решения Лондонского арбитражного суда от 5 мая 2016г. может стать прецедентом, демонстрирующим другим европейским инвесторам возможности инвестирования и защиты инвестиций.   Михаил Меркулов, Генеральный директор Arricano Real Estate Plc, прокомментировал: «Мы довольны результатами рассмотрения спора в Лондонском международном арбитражном суде, особенно с учетом того, что компания действовала полностью в правовом поле, несмотря на непрекращающиеся атаки со стороны украинского партнера компании по проекту ТРК Sky Mall. Мы надеемся на скорейшее возвращение актива под контроль Arricano и всестороннюю поддержку государства Украина».

          

 

Справочная информация

Arricano Real Estate plc – ведущий девелопер и сетевой оператор торгово-развлекательных комплексов европейского уровня в Украине. Arricano  обладает самым большим в Украине портфолио реализованных ТРК, общая арендная площадь которых составляет более 212 000 кв. м. Портфель компании географически диверсифицирован за счет активов в разных регионах Украины: г. Киев – ТРЦ «РайON», ТРК «Проспект», г. Кривой Рог – ТРК «Солнечная Галерея», г. Запорожье – ТРК City Mall, г. Симферополь – ТРЦ «Южная Галерея», а также доля в проекте ТРК Sky Mall. На стадии девелопмента в компании находится еще 3 проекта. С сентября 2013 года акции компании размещены на Альтернативном инвестиционном рынке (AIM) Лондонской фондовой биржи. Более подробную информацию Вы сможете найти на официальном сайте Arricano Real Estate Plc www.arricano.com 

В Україні з'явилися викривачі...

45,5% українців готові повідомляти про корупцію до правоохоронних органів і домагатися справедливого покарання корупціонерів. За рік ця цифра зросла на 32,5%. А 2% населення є дійсними викривачами: своє обурення корупцією вони виражають у реальних діяхповідомляють про злочини до міліції, прокуратури, СБУ, ініціюють позови до суду, а також широко оприлюднюють розслідування щодо корупційних діянь у медіа та на громадських сайтах. Такими є попередні результати національної кампанії «Вони б не мовчали!», ініційованої громадською організацією Transparency International Україна за підтримки PACT Inc., що тривала майже протягом року. Підсумки підбили під час національної дискусії практиків «Як захистити українських викривачів корупції?», у якій взяло участь більше 130 учасників.

Завдяки інформаційно-правозахисній роботі ТІ Україна та партнерів кампанії в активному лексиконі небайдужих громадян нарешті з’явився термін «викривач». Це людина, яка, ставши свідком корупції, зафіксувала факти злочину і повідомила про правопорушення, домагаючись знищення корупційної схеми та покарання хабарника. Поява таких людей означає кардинальне зменшення  толерантності до корупції. «Раніше через особливості радянського історичного контексту людину, яка повідомляла силові структури про правопорушення, презирливо називали «стукачем». Ситуація зміниласясьогодні є очевидним, що корупція несе беззаперечну шкоду державі та блокує позитивні перетворення в країні. А люди, які відверто демонструють негативне ставлення до корупції і домагаються покарання хабарників, справедливо мають викликати повагу. Отже, слово «викривач» стрімко набуло позитивного забарвлення», – наголосив під час дискусіїОлександр Скопич, член Національного агентства з питань запобігання корупції. За його словами, планується створити приймальню громадян та колл-центр, куди викривачі зможуть звертатися. Пан Скопич запросив представників громадянського суспільства до спільної розробки механізму опрацьовування звернень викривачів.

 

Зараз викривачі повідомляють про корупцію на сайті anticorruption.in.ua та через систему ХабарДокc. За словами виконавчого директора ТІ Україна Олексія Хмари, НАЗК має отримати доступ до цієї «онлайн-флешки». «Від початку кампанії ТІ Україна отримала та обробила близько 330 звернень викривачів. 36  із них отримало хід у правоохоронних та інших державних органах. Майже у 20-ти випадках завдяки діям викривачів правопорушення були припиненні, відносно корупціонерів почалися розслідування. Сьогодні в країні нарешті почав формуватися прошарок людей, які не можуть спокійно дивитися на правопорушення. Дії з викорінення корупції з боку представників студентського самоврядування університету ім. Драгоманова, колишніх волонтерів Товариства Червоного Хреста України та багатьох інших викривачів демонструють, що викриття корупції, хоч і непроста справа, але приносить реальні результати. Діяльність цих молодих людей  має надихати й інших небайдужих», – зазначив керівник кампанії «Вони би не мовчали!»Олександр Калітенко.

16,5% повідомлень викривачів, які ТІ Україна отримала за рік, стосувалися корупції у правоохоронних органах і судах, 13% – корупції в освіті. Стільки ж – хабарництва в дозвільних органах, інших державних установах. 10% повідомлень були про правопорушення в органах місцевого самоврядування і комунальних підприємствах. У 9% випадках викривачі скаржилися на корупцію у закладах охорони здоров’я, а у 8% – на порушення у сфері земельних відносин.

Про зловживання під час державних закупівель було 3,5% повідомлень, про корупцію у фіскальних органах, зокрема, на митниці – 3%. Про корупцію в зоні проведення АТО та армії розповіли 2% викривачів. 22% повідомлень стосувалися не корупції, а інших правопорушень. Завдяки просвітницькій роботі потенційні викривачі дізналися, які саме діяння слід вважати корупційним злочином і отримали інструкції, як правильно збирати докази проти корупціонерів.

На думку Андрія Кухарука, експерта з запобігання та протидії корупції, серйозному зростанню кількості викривачів заважає низький рівень довіри до правоохоронної і судової системи в країні. Саме тому громадяни мають острах перед корупціонерами, які завдяки недолікам роботи державних структур залишаються непокараними, шкодять та залякують викривачів. «Також у законодавстві повинні бути чітко встановлені гарантії захисту для викривачів, зокрема, звільнення від юридичної відповідальності», – підкреслив Андрій Кухарук.



Оксана Нестеренко, керівник Міждисциплінарного науково-освітнього центру протидії корупції в Україні та член «Ініціативи 11», висловила думку про те, що в законі про захист викривачів, над яким зараз працює ТІ Україна та багато інших організацій, має бути пункт про матеріальне заохочення викривачам. «Це може бути хоча б компенсація, якщо людину звільнили з роботи через те, що вона повідомила про корупцію», – зазначила Оксана Нестеренко.

Аналітики ТІ Україна та партнери кампанії «Вони б не мовчали!» відмічають, що викривачі мають відіграти ключову роль в очищенні України від корупційної іржі. На сьогоднішній день успішно відбувся запуск процесу формування нового прошарку громадян-викривачів: ініційована національна дискусія щодо викривачів корупції, їхній захист стає викликом для суспільства та органів влади. Крім того, розробляється новий законопроект, який покращить захист викривачів корупції. Крім того, за останній час громадяни стали усвідомлювати, що викриття корупції – це почесна й гідна справа. У найближчий час в Україні має накопичитися критична маса успішних кейсів викривачів для того, щоб кожен українець зрозумів – викривати не страшно. Мовчання часто обходиться дуже дорого і є небезпечним. Лише завдяки активній протидії корупції ми зможемо значно підвищити якість життя в країні та впливати на наше спільне майбутнє.

Держава

  • Резолюція з'їзду Самопомочі
  • VI Форум з питань конкуренції
  • Міжнародні премії "Людина року"
  • У Новий рік - з ЄвроОптимізмом!

Соцiум

  • Футболістів одягнуть у JOMA
  • Ушанування лауреатів Людини року
  • "Людина року - 2016" - Митці
  • Номінація "Нова генерація року"

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 20.3.2017 Ушанування лауреатів Людини року
  • 20.3.2017 "АрселорМіттал Кривий Ріг"2016
  • 19.3.2017 Конкурс з комерційного
  • 16.3.2017 В Sky Mall-новая модель
  • 16.3.2017 Сервіс "Вчасно"- проект
  • 15.3.2017 Українські винахідники - в
  • 2.11.2015 Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за
  • 14.3.2017 "Людина року-2016"-
  • 14.3.2017 Оптимизация складской
  • 10.3.2017 Конференция
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені