This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=264 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-21. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Публічні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Поліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Екологія і благоустрій
  • Про сайт




 

 Увага! Пропозиції нових схем руху громадського транспорту.

Проводиться опитування для формування схем руху громадського транспорту.

Просимо заповнити анкету

 

Увага! Змінено Порядок участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького (із змінами станом на 26.10.2016) - (pdf)

Особи, що не уклали договір про пайову участь у створенні розвитку інженерно — транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького у 2016 році - Додаток 1 (xls), Додаток 2 (xls).

 

Усе про субсидії та тарифи на спеціальному сайті  http://teplo.gov.ua/

 

 Онлайн-трансляція ПОЗАЧЕРГОВОЇ ДВАНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

 

GPS-навігація руху машин, що забезпечують прибирання міста

 

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Ви відвідуєте наш сайт для того, щоб :
 


Очікується ускладнення погодних умов
Понеділок, 06 лютого 2017, 17:10
7 і 8 лютого Хмельниччина знаходитиметься в зоні протистояння антициклону на півночі та циклону на південному заході, це зумовить ускладнення погодних умов: сніг, вдень 7 та вночі 8 лютого: сильний сніг, хуртовини, посилення східного вітру до 15-20 м/сек., на дорогах ожеледиця та снігові замети. Температура повітря 7 лютого вночі 4-9° морозу, вдень 3-8° морозу. Впродовж наступних 4-х днів поступове послаблення та припинення опадів та явищ. Зниження температури повітря вночі до 14-19° морозу, вдень до 7-12° морозу. 
 
Триває збір заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна»
Понеділок, 06 лютого 2017, 15:58
Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «дякую».
Конкурс «Благодійна Україна» – чудова нагода вшанувати благодійників. За час свого існування конкурс отримав визнання не лише серед благодійників, меценатів та волонтерів України, але й серед широкого кола громадськості країни. Цьогоріч,  прийом заявок на участі у конкурсі триватиме до 19 лютого 2017 року, а офіційне нагородження переможців та лауреатів відбудеться навесні у Києві.
 
Для стабільного водопостачання міста працівники КП «Хмельницькводоканал» у 2016 році виконали значний обсяг робіт
Понеділок, 06 лютого 2017, 11:45
Впродовж 2016 року міське комунальне підприємство «Хмельницькводоканал» виконало значний обсяг робіт з ремонтів, реконструкцій водопровідних мереж та обладнання у різних мікрорайонах міста. За кошти міського бюджету проведено реконструкцію КНС-11 на вул. Північній, 109/1-К на суму 4,1 млн грн і реконструкцію машинного приміщення водопровідно-насосної станції № 10 у селі Чернелівка Красилівського району Хмельницької області із заміною запірної арматури та насосного агрегату на сучасне енергозберігаюче обладнання на суму понад 4,5 млн грн. Минулого року міське комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” відзначилось не лише значним обсягом виконаних робіт з реконструкції та будівництва мереж водопостачання та водовідведення, а й оновленням обладнання, необхідного для поліпшення надання своїх послуг. Однією з таких інновацій стало придбання проливної установки АС-50 для підготовки засобів вимірювальної техніки (лічильників холодної води) до проведення їх повірки. Вартість придбаного обладнання становить 596,8 тис. грн. Кошти виділені з міського бюджету.
Детальніше...
 
Відбудеться звіт депутата Хмельницької міської ради Ігоря Мельничука перед виборцями округу №16
Понеділок, 06 лютого 2017, 11:17

07 лютого о 17:00 в приміщенні Хмельницького центру національного виховання учнівської молоді (вул. Курчатова, 1Б), відбудеться звіт депутата Хмельницької міської ради Ігоря Мельничука перед виборцями свого округу.
 
На зустріч запрошуються мешканці будинків, розташованих за адресами:
вул. Вишнева; вул. Транспортна; вул. Чкалова,13–13/1, 15, 17Б–17/1; вул. Вокзальна; вул. Декабристів; вул. Леха Качинського; вул. Стецька (колишня вул.Островського); вул. Степанкова (колишня вул. Пархоменка); вул.Саварчука, прв.Транспортний; прв. Шкільний; проїзд Вишневий; проїзд Геологів; вул. Курчатова, 1В–1Д, 1З, 1/3; вул.Проскурівського підпілля, 215; прв.Клубний.
 
"Без ілюзій": комунальні тарифи Рівного та Хмельницького - чому настільки різні?
Понеділок, 06 лютого 2017, 10:34
Порівняльний аналіз тарифів на житлово-комунальні послуги міст Рівного та Хмельницького провели та обговорили у прямому ефірі рівненського телеканалу представники влади обох міст.
Місто Хмельницький представляли міський голова Олександр Симчишин та новий начальник управління житлово-комунального господарства Василь Новачок.

Запис передачі можна переглянути за посиланням.

 
Відбувся особистий прийом громадян міським головою
П'ятниця, 03 лютого 2017, 19:07
Тривав прийом традиційно довго - понад 5 годин. Питання, з якими зверталися до міського голови - найрізноманітніші. Багато звернень стосувалися поліпшення житлових умов, поселення в гуртожитки, матеріальної допомоги. Хтось скаржився на сусідів, хтось - просив роз'яснити незрозумілі їм рішення міської ради та алгоритм подальших дій, хтось - прийшов подякувати.
Нагадаємо - міський голова Хмельницького Олександр Симчишин проводить особистий прийом громадян двічі на місяць, по п'ятницях. Записатися на прийом можна за адресою: вул. Гагаріна, 18.
 
Будьте обережні – ожеледиця!
П'ятниця, 03 лютого 2017, 16:22
Переміщення із заходу атмосферного фронту та надходження теплого вологого повітря й невеликих опадів у вигляді дощу при температурі повітря в межах  2-3° морозу спричинило утворення ожеледі  та ожеледиці.
За повідомленням обласного центру з гідрометеорології 4-5 лютого у Хмельницькому також очікуються невеликі опади, туман, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура повітря протягом доби становитиме від 3° морозу до 2° тепла.
6 лютого очікується невеликий сніг та незначне зниження температури повітря.
Комунальні служби міста докладають зусиль для очищення доріг та тротуарів від ожеледиці, посипають дороги, дворові території та пішохідні зони міста протиожеледною сумішшю. Однак, за таких складних погодних умов і пішоходам, і водіям обачність та обережність ніколи не завадять.
Пам’ятайте:
-       кращими для льоду є підошви з мікропористої чи іншої м'якої основи та без високих підборів;
Детальніше...
 
План заходів департаментів, управлінь та відділів Хмельницької міської ради на період з 06 до 12 лютого 2017 року
П'ятниця, 03 лютого 2017, 16:02
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
П'ятниця, 03 лютого 2017, 15:33
6 лютого у зв’язку з ремонтними роботами буде призупинене електропостачання за адресами:
з 09.30 до 16.00 – вул. Підгірна, 16-50, 7-35, вул. Лісова, 41-47, 36-38, вул. Садова, 1-5, 4-10;
з 10.00 до 14.00 - вул. Джумаківка, 1-25, 2-24, вул. Підкалинна, 1-29, 2-28, вул. Новосільна, 2-14, 5-19, 16-40, вул. Світанкова, 131-143, вул. Тиха, 4-28, вул. Тамбовська, 1-15, 2-12, вул. Драгоманова, 1-5, 18-22, 2-18, вул. Вінницька, 51-59, пров. Амосова.

Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 
Міська влада продовжує ознайомлювати школярів з історією та сучасністю місцевого самоврядування у Хмельницькому
П'ятниця, 03 лютого 2017, 14:59
Сьогодні до міської ради завітали учні спеціалізованої середньої загальноосвітньої школи №8, що знаходиться у мікрорайоні Ракове. Цей навчальний заклад надає освітні, психологічні, соціальні та реабілітаційні послуги дітям з особливими потребами. На базі школи функціонує 14 класів інклюзивної освіти, в яких разом із здоровими дітьми навчається 25 хлопчиків та дівчаток з особливими освітніми потребами. Це діти з важкими вадами здоров’я різних нозологій: з розумовою відсталістю, діти із затримкою психічного розвитку і порушенням опорно-рухового апарату. Разом із вчителями уроки для таких учнів проводять асистенти, дефектологи. Педагоги створюють у школі атмосферу, в якій кожна дитина відчуває себе особистістю, здатною реалізувати власний потенціал, стати повноцінним членом суспільства. П’ятикласників гостинно зустріла та провела цікаву і змістовну екскурсію керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій.
Детальніше...
 
Професійно та безкоштовно: проект «Біла площадка» запрошує на навчальні семінари
П'ятниця, 03 лютого 2017, 12:36
З 1 березня по 14 квітня 2017 року у рамках реалізації проекту «Біла площадка» Територіальним відділенням ВГО «Асоціація платників податків України» у Хмельницькій області проводитимуться безкоштовні семінари та практичні заняття для керівників підприємств, бухгалтерів, економістів, випускників вищих навчальних закладів.
Місце проведення семінарів - лекційна зала №1 Хмельницького університету управління та права, м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 8.
Метою проекту «Біла площадка» є: сприяння бізнесу в «білому» веденні обліку та сплати податків, мінімізація ризику порушень законодавства з причини необізнаності з діючими вимогами в сфері оподаткування та зовнішньоекономічній діяльності, дотримання прав споживачів, законодавчі новації у сфері трудових відносин, соціального захисту, пожежної безпеки тощо.
Проект впроваджується за підтримки Хмельницького університету управління та права, Хмельницької торгово-промислової палати, Об’єднання організацій роботодавців Хмельницької області та Хмельницької міської ради.
Детальніше...
 
Туристсько - краєзнавчий гурток «Вертикаль» забезпечує цікаве та корисне дозвілля молоді
П'ятниця, 03 лютого 2017, 11:53
У підліткових клубах міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання «Сиріус» (вул. Перемоги, 2) та « Індіго» (вул. Лісогринівецька, 16/1) створено туристсько- краєзнавчий гурток «Вертикаль». Керівник гуртка - Юрій Пузанков заохочує своїх вихованців вести здоровий спосіб життя, сприяє раціональному використанню вільного часу, розширює їх світогляд через екскурсії, походи, формує активну громадянську позицію. Родзинкою діяльності гуртка є скелелазіння.  Останнім часом цей екстремальний вид спорту набирає все більшої популярності. А в підлітковому клубі «Індіго» по вул. Лісогринівецькій, 16/1 можна тренуватися цілий рік, оскільки там обладнано скелелазний тренажер з усім необхідним спорядженням.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Укуси тварин становлять небезпеку для людини
  • Допомога з міського бюджету
  • МКП «Хмельницькводоканал» інформує
  • Музейники міста дбають про військово-патріотичне виховання молодих військовослужбовців
  • РЕМ повідомляє
  • Збирають гуманітарну допомогу для жителів Авдіївки
  • Завдяки злагодженій роботі працівників управління праці та соціального захисту населення громадяни із незахищених верств населення отримують реальну допомогу від міської влади
  • Пільги на комунальні послуги з бюджету міста
  • РЕМ повідомляє
  • Запрошуємо до обговорення проекту Програми економічного та соціального розвитку міста Хмельницького на 2017 рік!
  • Увага! У зв’язку з омолодженням дерев буде обмежено рух транспорту на міжквартальній дорозі поблизу будинків №№34/1 – 34/5 на вулиці Тернопільській
  • Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у розробці містобудівної документації м.Хмельницького
  • МКП «Хмельницькводоканал» інформує
  • Безплатні ковзанки користуються популярністю серед хмельничан
  • У Хмельницькому проходять змагання з баскетболу серед школярів
  • Справжніх патріотів держава кличе на службу за контрактом у Збройних Силах України
  • МКП «Хмельницькводоканал» інформує
  • На вулиці Шевченка демонтують незаконну тимчасову споруду
<< Початок < Попередня 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Наступна > Кінець >>

Сторінка 23 з 292

Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02