This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=200 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-20. The original page over time could change.
Про конфедерацію - Про нас (КБУ)
(044) 200 04 52

Про нас

Конфедерація будівельників України – найбільше профільне об’єднання українського бізнесу, що відстоює інтереси будівельної галузі і гравців ринку, орієнтоване на європейські цінності і стандарти та створює привабливе бізнес-середовище.

За роки існування Конфедерація стала відомою та впливовою організацією до складу якої входять понад 700 будівельних холдингових компаній і професійних об’єднань та має свої представництва в усіх регіонах України.

Відродження економіки, особливо в кризові періоди, завжди починається з відновлення будівництва, адже в усі часи професія Будівельника була і залишається однією з найпочесніших. Стан розвитку в будівельній галузі завжди був вірним індикатором рівня економічного розвитку держави, а саме будівництво уособлювало добробут, розвиток цивілізації та мир.

З метою подальшого інтегрування у європейський та світовий простір пріоритетним завданням КБУ є удосконалення нормативно-правової бази, реалізація програм будівництва доступного житла, покращення інвестиційного клімату, встановлення прозорих норм розвитку будівельного комплексу.

В своєму розвитку Конфедерація досягла рівня отримання статусу саморегулівної організації, що свідчить про можливості і готовність виконувати притаманні державі певні функції регулювання у будівельній галузі на високому фаховому рівні.

Конфедерація будівельників України - сучасна, мобільна та високотехнологічна платформа, яка надасть Вам змогу розвинути бізнес, налагодити партнерські зв’язки, а також взяти участь у формуванні ринку будівельних послуг та прогресивних нормативно-правових правил гри.

Підтримуючи нові та реалізовані досягнення КБУ у галузі будівництва ми з Вами зможемо вивести на новий європейський рівень будівництво нашої країни.

Будуймо Україну разом!

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua