This version of the page http://www.terrabank.ua/ua/inform/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-16. The original page over time could change.
Інформація про акціонера
Про банк

Шановні клієнти «ТЕРРА БАНКу»!


Інформуємо вас, що з грудня 2013р. новим акціонером банку став Сергій Дмитрович Клименко, який одночасно є Головою Наглядової Ради банку.  З грудня 2013 року пан Руслан Циплаков – власник «Метал Юніон» та «Південкомбанку» - не є акціонером «ТЕРРА БАНКу».

Новий акціонер не є представником колишнього власника.

Сергій Клименко поставив перед керівництвом «ТЕРРА БАНКУ»  стратегічні завдання  щодо забезпечення надійної  роботи банку, наданню клієнтських послуг на високому професійному рівні, максимальному збереженню довіри клієнтів.

Підтвердженням реалізації наданої стратегії є прибуткова та динамічна поточна діяльність «ТЕРРА БАНКу». Тільки за 2013 рік приріст обсягів вкладів населення банку склав 35%, в той час як цей же показник по всій банківській системі знаходився на рівні 19%. Окрім цього, «ТЕРРА БАНК» активно розширює свою мережу відділень по всій Україні, підключає нові системи грошових переказів та запускає власний цілодобовий інформаційно–довідковий центр. Також «ТЕРРА БАНК» удосконалює сервіс щодо обслуговуванням платіжних карток – у зв’язку з цим, банк впровадив інноваційний сервіс мобільного банкінгу.

Сергій Клименко не належить до жодної політичної партії. Він - авторитетний і професійний фінансист і юрист. Має 20-річний досвід роботи на фінансовому ринку та ринку нерухомості України. Він, як і банк, - аполітичний. Займається виключно питаннями бізнесу та розвитком власних активів, серед яких  будівництво та продаж житлової та комерційної  нерухомості, управління фінансовими активами.

За словами Голови Наглядової Ради Сергія Клименко: «У банка є усі можливості та ресурси для забезпечення ефективної діяльності для подальшого стрімкого розвитку нашої фінансової установи. Результати роботи ПАТ «ТЕРРА – БАНК», а головне, загальний тренд та темпи розвитку, безумовно свідчать про вірно обрану стратегію та якісний набір тактик з боку як керівництва банку, так і його команди».

Зворотній зв`язок