This version of the page http://icp.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-16. The original page over time could change.
Українська версія :: Iнститут сiльського розвитку
 

Пошук    



© 2003–2005 ICP.org.ua
Використання матеріалів з цього сайту дозволено лише при гіпертекстовому посиланні на www.icp.org.ua
Адреса для листування: icp@icp.org.ua



Актуально


Наші події

Відкриття Проекту ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні».
08 липня 2016 року відбулось відкриття Проекту ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні», EuropeAid/137136/DH/SER/UA.
детальніше...

Перемога в тендері
У листопаді 2015 року Інститут сільського розвитку в складі консорціуму компаній: WYG International (Великобританія) - лідер консорціуму, Agriconsulting Europe A/S (Бельгія) та ГО «Центр ефективного законодавства» (Україна) виграв на тендері проект ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики в Україні», EuropeAid/137136/DH/SER/UA.
детальніше...

05 липня 2013 року у Одесі відбудеться Круглий стіл
Інститут сільського розвитку в рамках виконання проекту міжнародної технічної допомоги Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО) «Надання інформаційної підтримки для досягнення консенсусу при розробці нової аграрної політики України» проводить круглий стіл на тему: «Проблеми на шляху реформування аграрної політики України та рекомендації щодо їхнього вирішення». Захід проводиться за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.
детальніше...

Події наших партнерів

Туристичний путівник по Одеській області
Громадська організація “Центр розвитку села” підготувала в партнерстві із громадською організацією «Агентство регіонального розвитку»у рамках реалізації спільного проекту «Зміцнення інтеграції приграничних регіонів у сфері розвитку сільського зеленого туризму».
детальніше...

Громадська організація «Реформування земельних відносин в Україні» повідомляє про чергову публікацію в рамках Ініціативи «Інформування про досвід і кращі практики країн світу в галузі земельних відносин».
Цього разу переклали видання Продовольчої організації ООН – ФАО, присвячене надзвичайно важливому і актуальному питанню для України – примусовому відчуженню земельних ділянок.
детальніше...

"Інформаційно-ресурсний центр "Реформування земельних відносин в Україні"
детальніше...










 

  Создание сайта: LND