This version of the page http://www.glassok.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-16. The original page over time could change.
Загартоване скло. Безпечне гартоване скло

Загартоване скло

Скло - універсальний матеріал, що має щонайширшу різноманітність властивостей і характеристик. Завдяки майстерності людини і його безмежній фантазії, у сучасному світі загартоване скло використовується надзвичайно широко, - в оформлені вітрин, балконів, фасадів, дверей і перегородок, а також у безлічі інших варіацій.

Компанія "Glassok" пропонує вашій увазі широкий асортимент виробів.

Звертаючись до нас, ви розпочинаєте співпрацю з майстрами своєї справи. Гарантією якісного виконання робіт є досвід компанії на 2012 рік він складає вже більше семи років. Продукція, що реалізовується, має відмітну якість і найвищі характеристики. Так, вироби із загартованого скла можуть бути використані при створенні вітрин, а різноманітні експозиції із скла в інтер'єрі тонко підкреслять смак власника.

При створенні скляних конструкції дуже багато що залежить від властивостей самого матеріалу. Співпрацюючи з компанією "Glassok" ви можете бути абсолютно упевнені у високій якості продукції, що реалізовується, і фурнітури для скла.

Попри те, що головний офіс ТМ "Glassok" знаходиться в Одесі, ми відкриті для клієнтів по усій Україні: в Києві, Миколаєві, Сімферополі, Львові і інших містах.

Якщо ви плануєте придбання світлопрозорих конструкцій, ми рекомендуємо вам ознайомитися з представленим на нашому сайті каталогом виробів (двері зi скла, скляні перегородки і тому подібне) і комплектуючих (фурнітура для скла). При виникненні питань зв'язуйтеся з нами за допомогою вказаної на сайті контактної інформації - в якому місті б ви не знаходилися, - Одеса або Київ, Львів або Сімферополь, - кваліфіковані консультанти з радістю дадуть відповідь на будь-яке питання.

Що ми пропонуємо

  •       
  •