This version of the page http://www.xotsun.com/producsia.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-15. The original page over time could change.
Променеві економні електричні інфрачервоні системи опалення приміщень

 

Наша компанія, під  торговою маркою "Хот Сан",  являється розробником, виробником і постачальником електричних систем опалення, на основі інфрачервоних обігрівачів.

Наші променеві системи інфрачервоного опалення екологічні і економічні з використанням зональних лічильників, які запрограмовані на облік трьох видів електроенергії нічна, денна та у години пік. Також наші системи обігріву комплектуються відповідним електрообладнанням яке здатне автоматизувати і легко контролювати температуру в кожному приміщенні задаючи різні температурні режими та суттєво економити електроенергію.

Наші інфрачервоні, обігріваючі системи можна використовувати як у якості основного так і додаткового джерела тепла. Широкий модельний асортимент довгохвильових випромінювачів Хот Сан, дозволяє розробляти променеві економні електричні інфрачервоні системи опалення для обігріву любих типів приміщень та відкритих вуличних площадок.

Ми вітаємо всі запити, будь то для малих або великих угод, знаючи, що крок за кроком, разом, ми зможемо збудувати краще майбутнє. Ми постараємося зробити усе можливе, щоб забезпечити швидкий та ефективний сервіс для Вас.