This version of the page http://vet.bayer.ua/uk/new5.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-15. The original page over time could change.
Байєр ветеринарія - Компанія БАЙЄР взяла участь у першому святі домашніх улюбленців MyPet 

Гаряча лінія

Якщо Ви бажаєте повідомити про небажане явище або скаргу на якість продукції, що виникли при застосуванні лікарських засобів компанії «Байєр» в Україні, будь-ласка передайте інформацію своєму лікарю, в Регуляторний Орган.

Також можна надіслати повідомлення на електронну адресу PV_Ukraine@bayer.com, або звернутись на безкоштовну гарячу лінію компанії «Байєр» за телефоном 0 800 4002 19.

закрити

За додатковою інформацією або зі скаргами звертайтеся за адресою:

ТОВ «БАЙЄР», вул. Верхній Вал, 4-Б
м. Київ, Україна 04071
Тел.: +380 44 220 33 42
Факс: +380 44 220 33 40

Або надсилайте свої питання у розділі «Запитайте у експерта»

закрити

Як дізнатися, чи є у улюбленця вушний кліщ?

1. Зверніть увагу, чи є надлишок сірки.

Вушні кліщі провокують клітини, що вистилають вушний канал, виробляти більшу кількість сірки, це своєрідний механізм захисту. Зазвичай сірка виглядає як темна воскоподібна маса, коричневого або чорного кольору, і може бути помилково прийнята за бруд в вусі. Іноді можна помітити неприємний запах із вуха.

2. Поспостерігайте, якщо у тварини є ознаки свербіння.

Вушні кліщі викликають роздратування, тому тварини часто чешуть уражене вухо, іноді трясуть головою. Розчісування може призвести до пошкодження шкіри вуха, що провокує додаткове інфікування, кровотечу та біль. У тварин, які страждають отодектозом тривалий період часу, у вушному каналі з'являються запальні поліпи і кров'яні пухирі. У важких випадках отодектоз може посилитися до гнійного запалення вуха, втрати рівноваги при ходьбі та глухоти.

3. Придивіться до положення тіла тварини.

При отодектозі голова тварини часто схилена в сторону ураженого вуха. Це ознака дискомфорту, який спровокований болем в області вуха.

4. Перевірте інших тварин, які знаходяться в контакті.

Вушний кліщ легко передається між тваринами тому, якщо Ви запідозрили проблему в однієї тварини, швидше за все інші теж вражені, навіть якщо очевидних ознак немає. Це необхідно враховувати при лікуванні: якщо Ви пролікували тільки одну тварину, інші можуть служити постійним джерелом зараження. Для успішної боротьби з вушних кліщем необхідно пролікувати всіх тварин, які знаходяться у близькому контакті.

5. Зверніться до ветеринарного лікаря, якщо Ви помітили хоча б один з перерахованих симптомів.

За допомогою мікроскопа або ауріскопа (приладу для огляду вуха, горла і носа) ветеринарний лікар зможе точно поставити діагноз: виявити вушних кліщів, переконатися, що барабанна перетинка ціла, що вкрай важливо перед призначенням лікування.

закрити
  • Контакти
  • Гаряча лінія
  • Bayer group

Компанія БАЙЄР взяла участь у першому святі домашніх улюбленців MyPet

28 червня в Києві на території Національного Експоцентру пройшло перше в Україні сімейне свято домашніх улюбленців MyPet.


Формат заходу передбачав відвідування свята разом з домашніми тваринами, а тому і відкритий для гостей під девізом «Господарів теж треба вигулювати!». Отож, за підсумками свята, його відвідало біля 3 тисяч собак і 100 котиків, чотирилапі ж загалом привели з собою на свято близько 8000 господарів.

Організатори свята зазначили, що головною метою для них було об'єднати люблячих власників котів і собак навколо важливої теми відповідальності і турботи про свого друга. Адже, як казав знаменитий класик Екзюпері, «ти назавжди береш на себе відповідальність за тих, кого приручив».

Головні засади правильної турботи про здоров’я тварин, пам’ятки для власників, поради лікарів ветеринарної медицини відвідувачі отримували на стенді компанії Байєр. Допитливий та турботливий власник завжди знайде, що запитати у спеціаліста стосовно того, як захистити улюбленця від хвороб та бути спокійним за його здоров’я. Отже, про позбавлення від глистів; про сучасні засоби для захисту тварин від нападів кліщів та бліх; про препарати, що можна застосовувати тваринам, якщо в домі є дитина – про все це та багато іншого розповідали власникам компетентні фахівці. Окрім того всі охочі мали можливість ще й скласти та обговорити програму індивідуального протипаразитарного захисту із врахуванням особливостей породи, вподобань та стилю життя улюбленця. Ось так!

На MyPet можна було не лише потурбуватися про здоров’я, але й причепуритися: на алеї краси працювали професійні грумери. Франтів серед чотирилапих виявилося чимало, майстрами було зроблено лише стрижок більше 500!

Свято несло величезну виховну користь для дітей. Під егідою госпіталю «Фауна-сервіс» діти проходили курси юних лікарів, знайомлячись з основами обстеження тварин. Малеча залюбки освоювала професію ветеринара, а декотрим навіть вдалося вислухати серцебиття живої собаки! Сертифікати юних лікарів отримали більше 500 дітей.

Гуманне ставлення до тварин та відповідальність власників – саме до цього закликали організатори заходу (СК «Країна»), запросивши до участі комунальні притулки для тварин, які працюють у Києві і передмісті. Приємно, що завдяки такій події, як MyPet, песик Руді з притулку «Щасливий берег» знайшов будинок і нову господиню.

На сцені заходу постійно проходили веселі та неординарні конкурси: собаки змагалися в майстерності танцю з господарем, мірялися вухами, вагою, демонстрували свою спритність і любов до господаря. Маленькі песики брали участь у показі мод, де демонстрували пошитий спеціально за їхніми мірками одяг.

З нетерпінням чекатимемо на MyPet наступного року!

Фотозвіт MyPet