Про Рокитнівський скляний завод

Одним із провідних виробників української склотарної галузі є ПрАТ «Рокитнівський скляний завод», який веде свою історію з 1898 року. Понад віковий досвід скловаріння, близьке розташування кварцових піщаних кар’єрів, систематичне технічне удосконалення виробничого процесу дало можливість в свій час підприємству ввійти в трійку лідерів виробників склопляшки в Україні. Продукція заводу відповідає європейським стандартам якості і здатна задовольнити найвибагливіші смаки. Нашим підприємством розробляються форми пляшок за побажаннями та запитами клієнтів. Товариство спеціалізується на виробництві пляшок в зеленому та коричневому кольорах скла місткістю від 0,2 до 1,0 літра. Завод має в активі близько 50 власних розробок пляшок та виробляє склотару для пива, лікеро-горілчаних, винних, коньячних, слабоалкогольних, безалкогольних та сокових напоїв. Основними споживачами продукції підприємства є такі відомі компанії і бренди: ПАТ «Карлсберг», ПАТ «Оболонь», ТОВ ТВК «Перша Приватна Броварня «Для людей – як для себе», ПАТ «ПБК «Радомишь», ТОВ «Полтавпиво», ТзОВ «Бердичівський пивоварний завод», ПАТ «Хмельницький обласний пивзавод», ТОВ «Рівень», ТзОВ «Павлівський пивзавод», ТОВ «Лисичанський пивоварний завод», ТМ «Моршинська», ТОВ «Аква-Поляна», ТОВ «Свалявські мінеральні води», ТзОВ «Йоданка» та багато ін. Продукція заводу відповідає європейським стандартам якості і експортується за кордон: Грецію, Білорусію, Вірменію, Грузію, Росію, Чехію, Німеччину, Польщу, Хорватію та ін. У 2014 року частка експорту в загальній реалізації склала 20,3 %, або 38,8 млн. шт. Сьогоднi продукцiю заводу використовують для випуску своєї продукції такi відомi нiмецькi компанii як: “Krombacher” та “Warsteiner”, польскі: “Ambra” та “Platan”, фiнський концерн “Olwi” закуповує пляшку для розливу бiлоруського бренду «Лiдське пиво».

Одним з провiдних партнерiв ПрАТ “Рокитнівський скляний завод” є концерн “Оболонь”. Для них ми виробляємо пивні пляшки “Десант” ємкістю 0,5л, “HIKE” ємкістю 0,5л і 0,33л та “Модерн” ємкістю 0,5л із ексклюзивним надписом даного бренду.

Крiм того, підприємство виготовляє пляшки для безалкогольних напоїв ПАТ “Оболонь”. Також наша компанія з 2007 року співпрацює з компанiєю “Carlsberg Украiна”. Це перш за все пляшка для таких брендів як: “Славутич”, “Carlsberg”, “Tuborg”, “Львівське”, “Robert Doms”, “Балтика”. Не останнє мiсце у портфелi замовлень пiдприємства займає компанiя «ПАТ САН ІнБев Україна». Пляшку нашого виробництва використовують всi три заводи цiєi компанii. У наших пляшках випускаються марки пива “Becks”, “Taller”, “Янтар”. Склозавод виготовляє склотару для провiдних украiнських пiдприємств по розливу мiнеральних вод – «Моршинська», «Аква Поляна», концерн «Украiнськi мiнеральнi води». Винна склотара виготовляється нашим підприємством для компаній та брендів таких як “Котнар”, “Коблево”, “Французький бульвар”.

Також підприємство виготовляє пляшки для шампанських вин в зеленому і коричневому кольорах скла для “Київський завод шампанських вин “Столичний”, “Кам’янка Глобал Вайн” та iнiшх провiдних виробникiв напоiв. ПрАТ «Рокитнівський скляний завод» продовжує вдосконалювати свою технологічну базу, впроваджуючи у виробництво новітні технології, підвищує професіоналізм працюючих. Сто відсотків продукції пакується в сучасні групові транспортні пакети на базі євро піддонів із застосуванням термоплівки.

Щоб завоювати та затвердити за собою настільки престижні позиції, Рокитнівському склозаводу знадобилося багато десятиліть копіткої праці склоробів, плеяди талановитих інженерно-технічних працівників, керівників, що забезпечують ефективну роботу підприємства, незмінно високу якість продукції незалежно від поворотів історії та економіки.

ПрАТ “Рокитнівський скляний завод” – це сучасне високорозвинуте підприємство та Ваш надійний партнер!

Каталог продукції ПрАТ «Рокитнівський скляний завод»