Членство

 

Торгово-промислова палата України

«Лавринович і Партнери» є членом ТПП України з 2013 року. Експерти Фірми консультують членів Торгово-промислової палати, а саме українські та міжнародні компанії з питань захисту інтелектуальної власності. Торгово-промислова палата України - недержавна неприбуткова самоврядна організація, що на добровільних засадах об'єднує юридичних осіб та громадян України, зареєстрованих як підприємці.

www.ucci.org.ua

 

Американська Торгівельна Палата (ACC)

«Лавринович і Партнери» є членом ACC з 2009 року. Юристи фірми беруть активну участь в роботі профільних комітетів палати, надаючи експертну підтримку членам АТП в процесі проведення семінарів, тренінгів, круглих столів. ACC є однією з найактивніших та найвпливовіших громадських неприбуткових організацій серед бізнес-асоціацій, що діють в Україні. Протягом останніх 19 років Палата активно співпрацює з українською владою з метою покращення бізнес-середовища та залучення вітчизняних та іноземних інвестицій в українську економіку. Мета Палати – встановлення справедливих та прозорих правил ведення бізнесу в Україні.

http://www.chamber.ua/company_list/845

 

Європейська Бізнес Асоціація (EBA)

«Лавринович і Партнери» - активний член діяльності EBA. Особливої уваги заслуговує діяльність фахівців Фірми в рамках роботи Комітету з оподаткування. Практичні семінари, які проводять юристи «Лавринович і Партнери», користуються високою популярністю серед членів асоціації. EBA є провідною організацією міжнародного бізнесу в Україні, яка об'єднує близько 900 європейських, українських та міжнародних компаній. Ключовою місією EBA є представництво інтересів європейських та вітчизняних інвесторів в Україні й поліпшення інвестиційного клімату.

http://www.eba.com.ua/company/1783978974

 

Асоціація правників України (UBA)

«Лавринович і Партнери» є членом АПУ з 2004 року. Фахівці Фірми беруть активну участь у форумах та конференціях АПУ, виступають з доповідями, приймають участь в роботі профільних комітетів. 2010 року Керуючий Партнер Фірми Максим Лавринович обіймав посаду віце-президента АПУ. АПУ – всеукраїнська громадська організація, заснована у 2002 році з метою об’єднання правників для створення сильної та впливової професійної спільноти. Асоціація ставить перед собою завдання розвитку юридичної професії, удосконалення законодавства, впровадження етичних стандартів, захисту професійних прав членів АПУ та прав людини.

   

 

   

 

   

Британсько-українська торгова палата (BUCC)

«Лавринович і Партнери» є членом BUCC з 2009 року. Британсько-українська торгова палата об’єднує британські та міжнародні компанії та фізичних осіб, які бажають зосередити увагу на українському ринку, та надає допомогу українським компаніям та фізичним особам, які прагнуть налагодити ділові, комерційні та торгові відносини у Сполученому Королівстві та в усьому світі.

 

Українська Арбітражна Асоціація

Українська Арбітражна Асоціація - неприбуткова громадська організація, яка не є арбітражною інституцією. Асоціація планує активно співпрацює з МКАС при ТПП України та іншими арбітражними інституціями, а також аналогічними профільними асоціаціями з питань розвитку та просування міжнародної арбітражної практики. До основних цілей та завдань Асоціації входить популяризація України, і зокрема м. Києва, як місця проведення міжнародного арбітражу, надання сприяння та підтримка інтересу до практики міжнародного арбітражу, як способу вирішення транскордонних спорів, сприяння поширенню знань і досвіду розв'язання спорів у порядку міжнародного арбітражу, а також посилення співпраці та обміну досвідом спеціалістів цієї практики з усього світу. Керуючий Партнер Юридичної Фірми «Лавринович і Партнери» Максим Лавринович був обраний до складу Правління Української Арбітражної Асоціації.

www.arbitration.kiev.ua