Дитячу посмішку в кожну оселю!
Дитина народжує батьків - Станіслав Лец

 

 

НОВИНИ

  • 29-листопада-2016
    Вплив гормональних контрацептивів на емоційний стан жінки
  • 29-листопада-2016
    Кесарів розтин
  • 29-листопада-2016
    Токсикоз – ознака здорової вагітності

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Шановні друзі!

Проблема безпліддя на сьогоднішній день є актуальною по всьому світу і Україна не є виключенням. За статистикою кожна 4-та українська родина стикається з проблемами при плануванні вагітності.

Після відкриття та впровадження в практику допоміжних репродуктивних технологій невирішених проблем стає, на щастя, все менше. Ця галузь вітчизняної медицини є однією з небагатьох, яка впроваджує в практичну діяльність всі нові дослідження та йде в ногу зі світовими методиками. Причому схеми лікування у Львові принципово не відрізняються від Києва або інших міст. Тому не потрібно опускати руки, а раджу звертатися у спеціалізований медичний заклад.

Довіряйте своїй інтуїції та обирайте серцем!

Звичайно, потрібно брати до уваги різні складові – поради лікуючого лікаря, відгуки інших пацієнтів та ін., однак кінцеве рішення в цій важливій справі має залишатися за Вами.

Порівнюйте, аналізуйте та йдіть до того репродуктолога, якому довіряєте. Разом ми подолаємо всі перешкоди на шляху до народження здорової дитини. Per aspera ad astra!

Наша мета – зробити щасливими батьками всіх бажаючих, незалежно від захворювань, фінансових можливостей та інших чинників.


З повагою,
Палига Ігор Євгенович
кандидат медичних наук 
репродуктолог 
акушер-гінеколог
член президії Української Асоціації Репродуктивної Медицини
директор Клініки репродукції людини "Альтернатива"
 
 
 
 
 

 

Гарячі години


Знижки та подарунки

Оголошення

Назад Вперед