This version of the page http://www.veles-capital.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-14. The original page over time could change.
Головна | Головна | Инвестиционная компания «Велес Капитал Украина»
Головна

Головна

 Товариство з обмеженою відповідальністю «ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ ВЄЛЄС КАПІТАЛ» (ТОВ «ІК ВЄЛЄС КАПІТАЛ») зареєстровано 26 листопада 2005 року, ідентифікаційний код юридичної особи 33847437.

 ТОВ "ІК ВЄЛЄС КАПІТАЛ" працює на ринку цінних паперів України понад 10 років та має бездоганну репутацію. Компанією накопичено достатній досвід для вирішення нестандартних ситуацій, пов’язаних з обігом цінних паперів, а також є ряд ефективних напрацювань з організації та проведення корпоративних заходів емітентів.

 ТОВ «ІК ВЄЛЄС КАПІТАЛ» є професійним учасником фондового ринкута здійснює діяльність на ринку цінних паперів України та здійснює свою діяльність на підставі ліцензій Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.Компанія пропонує клієнтам брокерське і депозитарне обслуговування (в тому числі послуги депозитарної установи з відкриття та обслуговування рахунків у цінних паперах власників на підставі договору з Емітентом), юридичний та фінансовий консалтинг, послуги в області корпоративних фінансів,  займається розробкою інвестиційних проектів, розвиває напрями бізнесу, пов'язані з прямими інвестиціями і операціями з нерухомістю. Спеціалісти ТОВ «ІК ВЄЛЄС КАПІТАЛ» мають високий професійний рівень та великий досвід роботи.