This version of the page http://omp.com.ua/ua/projects (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-14. The original page over time could change.
Клієнти :: Юридична фірма "ОМП"

Право цінних паперів

Банківське та фінансове право

Нерухомість, будівництво

Злиття та поглинання (M&A)

Корпоративні послуги та трудове право

Міжнародне та українське податкове планування

Фармацевтичне та медичне право

Право інтелектуальної власності

Правове регулювання агробізнесу

Правовий захист іноземних інвестицій

Правовий захист бізнесу

Земельне право

Досудове та судове врегулювання спорів

Правовий супровід угод на ринках капіталів

Міжнародна торгівля, право СОТ

Альтернативна енергетика

Міграційне право

Сімейне право

Охорона праці

Ми завжди індивідуально підходимо до бізнес-цілей кожного клієнта. Клієнтами нашої фірми є кредитні і лізингові компанії, інституціональні інвестори, інвестиційні фонди, будівельні компанії,підприємства металургійної, хімічної промисловості, машинобудування, фармацевтичного і медичного секторів, сільського господарства і харчової промисловості, підприємства, що спеціалізуються на IT-технологіях і т. п.

Постійна і активна співпраця з клієнтами, що представляють різні галузі бізнесу, а також з контролюючими органами дає нам можливість набувати досвіду, який ми потім використовуємо на нових проектах, творчо переробляючи і використовуючи кращі ідеї, прийоми і моделі юридичного інструментарію.

Окреме місце в нашій діяльності посідають спільні проекти з іноземними юридичними фірмами, клієнти яких виходять на ринки України. Наша компанія плідно співпрацює з юристами США, Великобританії, Ізраїлю, Бельгії, Росії, Кіпру, Прибалтійських країн, успішно реалізовуючи різноманітні юридичні проекти та стабільно розширюючи коло партнерських фірм.

Адреса:
01033, м. Київ, вул. Тарасівська, 9
Тел:     +38 044 391 30 01
Факс:  +38 044 391 30 02
E-mail:  office@omp.com.ua