This version of the page http://www.chasopys.ua/events/past/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-14. The original page over time could change.
Часопис - простiр твого часу
новини на e-mail
пошук

+(38)044-591-25-35
+(38)044-384-07-10

Працюємо щодня з 8:00-23:30
пт,сб,нд до 03:00

prostir:::chasopys::kiev::ua Карта проїзду ст.м. Площа Льва Толстого вул. Л. Толстого, буд. 3
На головну Події

Минулі події

По темах Календар
Всі події Вистави Кінопокази Концерти Дитяча театральна студія Вечірки Family Partnership Network Лекції Майстер-класи Зустрічі Презентації Проект "Бізнес-Платформа" Джаз-клуб AdLibitum Fresh Insights Мистецький клуб "Обличчя" EaCh - English at Chasopys Hackaton Школа Підприємництва
16 вересня, 13:00
Андрій Дегелер. Pitch Perfect: як налагодити співпрацю з англомовними технологічними ЗМІ

13 вересня до Часопису завітав журналіст Андрій Дегелер, який вже близько 10 років пише про стартапи та технології для українських та міжнародних видань, включаючи The Next Web та Ars TechnicaМайстер-клас Андрія був присвячений особливостям побудови ефективних media relations із англомовними технологічними виданням.

03 лютого, 19:00
Відкрита зустріч з авторкою проекту «12 місяців. Рік смислу» Поліною Башкіною

3 лютого креативний простір «Часопис» відвідала Поліна Башкіна - авторка проекту «12 місяців. Рік смислу», у минулому успішний маркетолог та PR-фахівець, а зараз письменниця-початківець.

21 грудня, 19:00
“Відверто про бізнес. Досвід перших”. Надія Васильєва, генеральний директор «Майкрософт Україна», про основні технологічні тренди.

21 грудня 2015 року до креативного простору «Часопис» завітала генеральний директор компанії «Майкрософт Україна» Надія Васильєва.

04 грудня, 19:00
Євген Уткін, KMCore: «Даремно намагатись щось прогнозувати та чекати – необхідно діяти»

4 грудня в рамках серії зустрічей «Відверто про бізнес. Досвід перших» до креативного простору «Часопис» завітав Євгеній Уткін - президент hi-tech холдингу КМCore, у портфелі якого знаходиться велика кількість стартапів і зрілих компаній. 

09 листопада, 19:00
«Відверто про бізнес. Досвід перших». Зустріч з відомим бізнесменом та бізнес-тренером Ваче Давтяном

9 листопада о 19:00 в рамках серії зустрічей «Відверто про бізнес. Досвід перших» до креативного простору «Часопис» завітав Ваче Давтян – успішний український бізнесмен, лідер та засновник компанії «Промкабель-Електрика», бізнес-тренер.

06 листопада, 19:00
“Я піду в далекі гори”. Катерина Венжик та Дмитро Горюнов про подорож до Непалу

6 листопада в рамках зустрічі Катерина Венжик та Дмитро Горюнов ділилися власним досвідом самостійно організованої нещодавньої подорожі до Непалу.

23 вересня, 19:00
Майстер-клас Рагнара Сііла. Синергія бізнесу та творчості. Roadmap для креативних підприємців.

23 вересня до "Часопису" завітав Рагнар Сііл – естонський фахівець з креативної економіки, щоб поділитися думками та ідеями щодо бізнесу, економіки та науки, а також можливих способів їхнього поєднання.

01 вересня, 19:00
Школа Українського Підприємництва приймає заявки на участь у другій програмі

Розпочався прийом заявок на участь у другій програмі Школи Українського Підприємництва, інтенсивної навчально-практичної програми для тих, хто починає власну справу або розвиває і вдосконалює свій бізнес.

10 серпня, 19:00
Чи залишається улюблена справа улюбленим захопленням, якщо стає роботою. Понеділок починається в суботу №2

Друга зустріч-антилекція серії «Понеділок починається в суботу» відбулась 10 серпня у камерній атмосфері камінної зали креативного простору «Часопис». Гості вечора не соромилися задавати питання спікерам заходу: Дімі Fly, творцю та засновнику Flymusic та Тарасу Воробцю, який поєднує діяльність фотографа, перукаря, кліпмейкера, мотогонщика.

20 липня, 19:00
На шляху до власної справи. Антилекція “Понеділок починається в суботу”

Спілкувались з цікавими людьми в рамках заходу “Понеділок починається в суботу” – Надією Перевізник, Віталієм Кедиком та Миколою Степанцем, які нам розповіли на прикладі власних життєвих історій про те, як знайти свою справу й стати успішним підприємцем, як ризикнути кар’єрою заради власного бізнесу та як перетворити хобі на професію.

06 липня, 00:00
9 бізнес-проектів завершили навчання в рамках першої програми Школи Українського Підприємництва при «Часописі»

6 липня завершились заняття першої навчальної програми Школи Українського Підприємництва при креативному просторі «Часопис». Учасники Школи пройшли двомісячний інтенсивний навчально-практичний курс, спрямований на уникнення помилок при побудові своєї справи та вдосконалення свого бізнесу.

13 травня, 16:00
Розпочалась перша навчальна програма Школи Українського Підприємництва

12 травня у креативному просторі «Часопис» розпочались заняття Школи Українського Підприємництва, двомісячної інтенсивної навчальної програми для тих, хто починає власну справу або розвиває і вдосконалює свій бізнес. Програму відкрили установчою сесією від організаторів Школи, а також зустріччю із співзасновниками мережі Dream Family на тему інноваційних підходів у власній справі.

30 березня, 19:00
Terrasoft. Маркетинг потреб: як зростити потребу клієнта у своєму продукті

Чим відрізняється CRM-система компанії Terrasoft від інших систем? Чи ще досі e-mail-розсилка є ефективною, а SMS-розсилка - актуальною? Яка економічна ефективність маркетингових дій? Відповідь на усі ці та багато інших питань учасники зустрічі «Terrasoft. Маркетинг потреб: як зростити потребу клієнта у своєму продукті», що відбулася 30 березня у стінах креативного простору «Часопис», оримали від спікера заходу, спеціаліста Terrasoft Олексія Орлова.

02 березня, 19:00
Данило Сапунов: «Триатлон розвиває вас, як універсального солдата»

Заслужений тренер України з триатлону Данило Сапунов - про спортивний спосіб життя, підготовки, мотивації і адекватні спортивні цілі.

25 лютого, 19:00
Співзасновник компанії "Нова Пошта" Володимир Поперешнюк: “Розвиток бізнесу в умовах кризи”

Секрети успіху та конкретні кроки для розвитку бізнесу від співзасновника компанії "Нова Пошта" Володимира Поперешнюка.

20 лютого, 19:00
Павло Гудімов — про сади у місті

Що надихає у парках Парижа, які книжки читати тому, хто хоче займатися створенням зелених зон у Києві, і чому в нашому місті садів поки небагато — про це та інше у креативному просторі «Часопис» розповів Павло Гудімов — у минулому учасник гурту «Океан Ельзи», а тепер ландшафтний дизайнер.

18 лютого, 19:00
Terrasoft: CRM системи та хмарні сервіси

18 лютого в рамках Fireside chat гостем Дениса Довгополого була засновниця української ІТ (продуктової) компанії Катерина Костерева.

16 лютого, 19:00
Ромfн Зінченко: "Про перспективу програмістів в енергетиці"

У понеділок, 16 лютого, головний інноватор в сфері енергетики Роман Зінченко розповідав про перспективу програмістів в майбутньому у сфері енергетики.

07 лютого, 10:00
Національний хакатон: IT-розробки для переселенців

 7-8 лютого відбувся національний хакатон –  48-годинний марафон для програмістів, де були продемонстровані проекти соціальних IT-сервісів для вирішення проблем переселенців.

11 січня, 18:00
Наші у... Facebook: зустріч з розробником лондонського офісу Фейсбуку Сашком Сташуком.

11 січня у Креативному просторі Часопис відбулася зустріч з розробником лондонського офісу Facebook – Сашком Сташуком.

Сашко розповів про те, як працює facebook з середини, що треба писати, щоб ваш стартап викупив Facebook, як стартапу співпрацювати з facebook, як туди потрапити на стажування або стати full-time інженером, скільки українських програмістів там працює та чому слід працювати в компанії з найбільшою кількістю користувачів у світі. А також, відповідав  на питання наших гостей.

04 листопада, 14:00
Україна — унікальна країна. У нас виробляють величезний спектр товарів, але щоб про них дізнатися, потрібно докласти чималих зусиль..

Зустріч з автором книги “В пошуках Made in Ukraine” - Юлією Савостіною. “Від блогу — до книги”.

22 вересня, 20:00
Ландшафтний архітектор Найджел Торн — про досвід Лондона та парки біля дому
22 вересня, 19:00
Майстер-клас Ярослави Лоянич "Для чого HR в IT?"

22 вересня у Часописі пройшов майстер-клас Ярослави Лоянич "Для чого HR в IT?".

04 серпня, 19:00
Володимир Павлов: Чого мене навчив мій третій стартап

Засновник rollApp на своєму майстер-класі розповів про те, як будується міжнародний стартап

10 липня, 19:00
Лекція Варвари Перекрест “Дизайн-процес: візуальне дослідження”

Ми постійно взаємодіємо із візуальною інформацією. Як навчитись її сприймати та використовувати? Під час лекції Варвара Перекрест запропонувала інструменти та методи, що використовуються для збору та аналізу візуальних даних, їх джерела та особливості. Як візуальне дослідження пов’язує теорію та практику, дизайнера із клієнтом, автора із аудиторією.

09 липня, 19:00
Відкрита дискусія зі експертом США Стівеном Пайфером на тему: “Перспективи відродження ядерного потенціалу в Україні ?

Тези спілкування зі Стівеном Пайфером, науковим співробітником найбільш престижного Brookings Institution в DC, Послом США в Україні (1998-2000), співавтором "Будапештського меморандуму" 1994 року.

07 липня, 19:00
Слава Баранський: "Як видати книгу і вивести її в бестселери"

Слава Баранський, інтернет-підприємець і співвласник «Буферної Бухти», у  креативному просторі «Часопис» поділився досвідом написання власної книги «Сомнение», яка  стала бестеллером на Ozon.ru.


28 червня, 16:00
Відкрита зустріч з Кахою Бендукідзе. Реформи в Україні. Основні акценти та пріорітети"

Відвертий діалог з грузинським реформатором, бізнесменом, архітектором грузинських економічних перетворень Кахою Бендукідзе.

27 червня, 19:00
Mars One. Проект колонізації Марса. Зустріч з потенційними учасниками експедиції

Mars One - супер-амбітний проект, створений голландцем Баcом Лансдорпом. Проект передбачає безповоротну експедицію на Марс, з наступним створенням колонії на його поверхні і трансляцією всього, що відбувається по телебаченню.

20 червня, 19:00
Презентація Іллі Кенігштейна на тему: "Темний бік мережі"
17 червня, 19:00
Міні-конференція "Нові Медіа в Україні. Контентні проекти"

У ході міні-конференції виступили засновники та керівники ключових контент-ресурсів українського інтернету

13 червня, 11:00
Олександр Ольшанський: три стратегії ведення війни в e-commerce

Бізнес - це форма ведення війни, а маркетинг - інструмент, за допомогою якого ми відвойовуємо територію у конкурентів. Підприємці читають багато ділової літератури, але не зайвим було б звернути свій погляд на військову стратегію. 

09 червня, 19:00
Зустріч-бесіда з Михайлом Саакашвілі та Кахою Бендукідзе

9 червня 2014 ініціатива "Професійний Уряд", яка об'єднує українських випускників закордонних університетів, готових допомагати новому уряду, провела зустріч з Михайлом Саакашвілі і Кахою Бендукідзе у «Часописі».

07 червня, 14:00
Ексклюзивна презентація/демонстрація найсучасної маски віртуальної реальності Oculus Rift

7 червня, разом з вами ми спробували "на власні очі" найсучасну маску віртуальної реальності Oculus Rift.

28 травня, 19:00
Денис Довгополий VS Слава Баранський: Як стартапу отримати користь від участі у конференції.

Суть зустрічі була в тому, що у Слави та Дениса протилежні погляди на необхідність відвідувати конференції. Слава вважає їх марною тратою часу для підприємця, а Денис вважає, що таке час супроводження може бути корисним, але при правильній підготовці.

19 травня, 19:00
Сергій Петренко: "5 епізодів продуктового маркетингу"

Сергій Петренко , який нещодавно пішов у безстрокову відпустку з поста гендиректора «Яндекс Україна» розповів, як «Яндекс» вийшов з цієї ситуації , у складі якої країни бачать півострів самі кримчани і як компанії вдається зберігати нейтралітет в умовах силового протистояння двох країн. 

18 травня, 19:00
Хакатон «KyivSmartCity»

ІТ-фахівці та громадські активісти створили інноваційні рішення для Києва як “розумного міста”. Серед переможців -  плафторма для об’єднання киян, додатки для перевірки штрафів у ДАІ та проект квестів по музеях.

23 квітня, 18:30
Відкрита зустріч з Олегом Скрипкою

Відомий рок-музикант розповів про підготовку до фестивалю «Країна мрiй», відзначивши десятирічний ювілей
засновник і лідер групи «Воплі Відоплясова» своїм прикладом показує, як потрібно любити країну.
Про нововведення фестивалю і своєї громадянської позиції рок -музикант розповів під час зустрічі.

11 квітня, 19:00
Майстер-клас Олексія Арестовича. Воля в процесі комунікації (відео)
05 квітня, 15:00
Майстер-клас Ольги Соломатіної: "Писати легко"

За три години Ольга представила в концентрованому вигляді досвід, напрацьований за десятиліття.

02 квітня, 09:30
Творчий сніданок з Ольгою Соломатіною, журналістом та редактором «Ъ Коммерсант» (Москва): «Прийшов час «Писати легко». Швидко і начисто».

Ольга Соломатіна, редактор «Ъ Коммерсант» (Москва) розповіла про те, як швидко і якісно складати прес-релізи, розсилки та будь-які інші тексти.

13 березня, 19:00
IT- People PechaKucha vol.4

Під час зустрічі IT-People PechaKucha, яка відбулася 13 березня,  експерти  поділились думками про вітчизняну IT-індустрію та створення стартапів. Пропонуємо вам деякі цікаві цитати спікерів.

12 березня, 19:00
Цикл лекцій серійного підприємця Даніеля Тонкопія: «Стартап на мільйон».

Даніель Тонкопій - серійний підприємець. Засновник і співзасновник 7 проектів (best.ua, X - Rift, adlog.tv, Chudocard та ін), ментор і радник в 8 проектах. Chief Evangelist Officer бізнес- інкубатора Eastlabs. Автор «Дао стартапу»

10 березня, 19:00
П’ять правил успіху в е-commerce від Максима Плахтія, засновника білетного сервісу KARABAS.COM

10 березня серійний підприємець, засновник білетного сервісу KARABAS.COM Максим Плахтій зустрівся зі спільнотою креативного простору “Часопис” та розповів, як створити успішний B2C сервіс, а також поділився своїми власними правилами успіху у e-commerce.

16 січня, 19:00
VRODA представила в рамках Мистецького клубу «новорічне диво»

Етно-поп гурт VRODA презентував програму «Новорічне диво» під час Мистецького клубу «Обличчя», організованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну» 16 січня в креативному просторі «Часопис».

19 грудня, 19:00
Джаз: слухати та розуміти

Олександр Юдін, викладач літератури, філософ, перекладач, журналіст, про те, як новачок може полюбити джазову музику.

19 грудня, 19:00
Дискусія: «Великий і малий маркетинг. Чому великий бізнес повинен вчитися у малого?”

Віце -президент з маркетингу Fozzy Group Михайло Дудник і маркетинг- директор компанії Дмитро Циганков під час зустрічі поділилися своєю експертною думкою про роботу в групі та експерименти.

03 грудня, 19:00
Творчий вечір з Мар'яною Садовською

Українська співачка, акторка, музичний драматург, яка мешкає у Кельні, Мар`яна Садовська разом з німецьким музикантом Крістіаном Томе презентували столичній публіці свою нову програму «Cut the cord».  Цей перфоманс – мікс електроакустики та інтерпретованої української архаїки. 8 пісень-історій з англійськими та болгарськими фрагментами. Цього року співачка отримала німецьку музичну премію RUTH у номінації «Музика світу».

25 листопада, 19:00
Практичний майстер-клас з основ режисури з Анною Радою (Москва)

Режисура - це мистецтво для обраних. Не тому що це вузькоспрямована діяльність, а тому, що в тобі має бути якийсь потенціал, працьовитість і нестереотипне сприйняття світу. Під час заходу була надана можливість розглянути на практиці основи режисури. В якості наочних прикладів було продемонстровано кілька імпровізованих сцен за участю аудиторії.

16 листопада, 12:00
Ваче Давтян: «Майстер переговорів»

"Піклуйтесь про своїх клієнтів. Їдьте на переговори з наміром допомогти. Знаходьте взаємовигідні рішення. І отримуйте задоволення від переговорів".

12 листопада, 19:00
Insiders: Відкрита зустріч з Євгенією Гапчинською

У вівторок у нас в гостях була художниця Євгенія Гапчинська, яка розповідала про своє життя, картини та щастя.

08 листопада, 10:00
ITEA з Юскутум. Випуск Перший
04 листопада, 19:00
Дискусія «Як заробляти гроші на YouTube»

Youtube  -  ринок для гравців різного рівня, який розвивається та дозволяє заробляти гроші в деяких випадках майже «з нічого», та й ступінь конкуренції поки дозволяє легкий вхід на ринок монетизації контенту.

01 листопада, 19:00
Володимир Кучинський: "Сучасний театр. Периферія і вертикаль. Суб'єктивне в театральній акції"

Володимир Кучинський – засновник та художній керівник театру імені Леся Курбаса. Він здійснив понад двадцять постановок, глядацька аудиторія яких не обмежилась українцями. Режисер вважає своїм головним азартом людину, а також, що талант треба провокувати. Про філософію театру і життя Кучинський розповів на зустрічі у «Часописі» в рамках першого фестивалю міст України «Млин».

24 жовтня, 19:00
Євген Сафонов: «Щоб медіа було успішним, робити його потрібно в першу чергу для себе»
09 жовтня, 18:00
Дискусія за участі міжнародних інвесторів про наступне покоління онлайн-відео стартапів: "Де гроші в он-лайн відео?"

У рамках заходу спікери розмовляли на тему того, як краще та яким чином можна заробити на онлайн-відео, створивши власний стартап. 

02 жовтня, 19:00
Олександр Ольшанський: куди варто інвестувати і чому прихильники копірайту програють війну.

Олександр Ольшанський під час зустрічі розповів , у які галузі варто інвестувати в найближчому майбутньому і чому прихильники копірайту в підсумку програють війну. На думку підприємця , варто вкладати гроші в енергетику , медицину і Android програми всередині салону автомобіля. А от у роздрібну торгівлю та електромобілі інвестувати не варто. AIN.UA пропонує ознайомитися з найцікавішими тезами зустрічі.

25 вересня, 19:00
Мистецький клуб "Обличчя": Юрій Макаров

25 вересня відбувся черговий Мистецький клуб «Обличчя» під час якого Юрій МАКАРОВ презентував свою нову книжку - „За чверть десята”. Цю історію про літню людину, яка вирішила не доживати, а прожити наповну своє життя сам автор охарактеризував, як «міська пригодницька повість про нове життя». 

13 вересня, 19:00
Тарас Тарасов: "Ігрова індустрія. Тренди та прогнози."
04 вересня, 19:00
Воркшоп Юліана Зегельмана «Юридичний компас для стартапу »

Венчурний інвестор із Силіконової долини - про те , як правильно створювати IT- стартапи

03 вересня, 19:00
Андрій Хорсєв: "Практика побудови технологічного стартапу"

Серійний підприємець, інвестор і CEO 908.vc Андрій Хорса в «Часописе » поспілкувався зі стартаперами про те, як будувати технологічний стартап : як підбирати команду , робити прототип , залучати клієнтів , як працювати з фінансами в проекті і де брати гроші на проект.

27 серпня, 19:00
Insiders: Бен Мозес: “Не бійтеся копіювати улюблених режисерів, поетів, письменників”

Щоб навчитися знімати хороше кіно, не потрібно зубрити теорію. Достатньо протягом кількох місяців подавати каву своєму кумирові та спостерігати за кожним його кроком, впевнений американський кіномитець. І, що найголовніше, варто відкрито наслідувати стиль тих, хто вас надихає, щоб стати навіть кращими за них. 

19 серпня, 19:00
Майстер-клас Олексія Арестовича: «Як розвалити свою команду за 5 кроків або що таке колектив і як з ним боротися?»

Де є більше однієї людини, виникають непорозуміння. Однак люди, завдяки своєму інтелекту, завжди можуть знайти спосіб порозумітися.

13 серпня, 19:00
Анна Володимирська: “Тема зради у світовому мистецтві починається з Таємної вечері”

Що об'єднує ДжоттоЛеонардо да ВінчіСальвадора Далі та Михайла Булгакова? Всі вони цікавилися природою зради, вивчали її та намагалися зобразити у своїх творах. З чого усе почалося та які методи вони використовували – у цікавій лекції відомої письменниці та мистецтвознавця.

24 липня, 19:00
Майстер-клас Ігоря Шойфота: Як виростити стартапи до мільйонів (оповідь підривника)

24 липня відбувся відкритий майстер-клас Ігоря Шойфота, успішного серійного підприємця, інвестора, голови ради директорів бізнес-інкубатора Happy Farm.

18 липня, 19:00
Insiders: Олексій Мась: "Еволюція і революція. Розвиток сфери IT, прогнози та тенденції"

Довгі повідомлення та записи в блогах поступово зникають з мережі. Людям ліньки читати та коментувати. Про те, чим погана мобілізація, а також про власні досягнення, розповів керівник численних інтернет-проектів на зустрічі в рамках проекту Insiders

11 липня, 19:00
Майстер-клас Олега Афанасьєва: «Логіка системної організації бізнесу: до чого готуватися стартапу»
02 липня, 19:00
Павло Шеремета: «Візьми і зроби!»

2 липня Креативний простір "Часопис" в рамках проекту Insiders запросив відомого освітянина та експерта із менеджменту Павла Шеремету з темою: "Стратегії інноваційного розвитку держави".

26 червня, 17:00
Воркшоп Parternships Academy: "Business Model U!"

26 червня, воркшоп Partnership Academy, який проводила Діана Чернявська, об'єднав молодих професіоналів, фрілансерів і власників бізнесу, щоб відповісти на запитання «Що я повинен робити?» І «Що потрібно перестати робити?», щоб бути успішним у своїй професії, бізнесі та житті.

20 червня, 19:00
Мистецький клуб "Обличчя": Літо. Поезія. Музика....

Вечір поезії та музики за участі Оксани Боровець, Джусь Ярослава та Максима Бережнюк.


18 червня, 19:00
Антон Білецький: "Побудова креативного бізнесу"

Антон Білецький - особа незаурядна. Його ідеї завжди знаходять яскраве і успішне втілення.

13 червня, 19:00
Insiders. Тарас Тарасов: “Ігрова індустрія. Тренди та прогнози"

Відкрита зустріч з Тарасом Тарасовим, піонером розвітку ігор у Східній Европі, засновником, CEO  JoyRocks та Sociality Rocks!, візіонером Game Industry Consulting

12 червня, 19:00
Open workshop with Micah Baldwin. How To Be a Good CEO

На зустрічі в креативному просторі «Часопис» Міка Болдуін, ментор Happy Farm, 500Startups та Techstars, поділився власним досвідом створення стартапів та розповів, як стати хорошим CEO.

06 червня, 19:00
Gil Penchina Master Class. eBay and Wikia: Big Company and Startup Experience

Як створити власний стартап і знайти для нього інвестора, розповів Гіл Пенчіна, співвласник Linkedin, Paypal, Wikia, Fastly та інших проектів

27 травня, 19:00
Майстер-клас Річарда Берклі: "Voice of Leadership"

Під час майстер-класу Річард Берклі – відомий диктор та викладач академій драматичного мистецтва – розповів, як зробити свої доповіді кращими і позбавитись стресу, що призводить до втрати «свого голосу».

21 травня, 19:00
Лекція Романа Зінченка про Стіва Джобса

"Залишайтеся спраглими, залишайтеся безрозсудними". Про Стіва Джобса та його помилки, які змінили історію.

14 травня, 19:00
Insiders. Відкриті зустрічі: Іван Малкович

Відомий редактор, поет, автор та перекладач книжок для дітей від 2 до 102 поділився своїми ідеями, мріями та уявленнями про майбутнє книги, світу та України.

25 квітня, 19:00
Мистецький клуб "Обличчя". Вечір українського та німецького романсу

Напередодні Великодніх свят Мистецький клуб «Обличчя» зібрав гостей на музичний вечір молодої співачки Марини Зубко

22 квітня, 19:00
FRESH INSIGHTS. Андрій Худо: "Патріотизм у бізнес-підходах"

Власними принципами в управлінні, своєю думкою про значення проривної ідеї та критерії успішності проектів поділився співзасновник холдингу емоцій «!FEST» Андрій Худо під час події Fresh Insights.

18 квітня, 19:00
Лекція Дениса Довгополого: «Підприємництво і наука. Математика, Фізика, Філософія і навіть Релігієзнавство в Бізнесі»

Денис Довгополий, співзасновник бізнес-інкубатора для стартапів GrowthUP та BVU Group, на своїй лекції розповів, як використовувати різні знання з точних і гуманітарних наук у процесі побудови компанії.

16 квітня, 19:00
Бесіди з мистецтва з А.Владимирською. Рембрандт: мистецтво співчуття.

Унікальність Рембрандта Харменса ван Рейна, як геніального художника, полягає в його абсолютно новаторському погляді на сучасне йому життя

09 квітня, 19:00
"Записки русского путешественника", вистава за п'єсою Є.Гришковця

Спектакль "Записки..." насичений сумом і радістю, але все-таки насправді життєстверджуючий!

07 квітня, 10:00
WorkShop 3.0 – ВІЗУАЛІЗУЙ, ЩОБ РОЗУМІТИ ТА ПЕРЕКОНУВАТИ

7-го квітня відбувся другий воркшоп про принципи та інструменти візуалізації

03 квітня, 19:00
Лекція А.Владимирскої: Бесіда # 2. Салон знедолених: творці нового мистецтва.

Бесіда йшла про трьох великих, трьох дивних художників: Ван Гога, Гогена, Сезанна. Як не дивно нам сьогодні це чути, але їх мистецтво було мистецтвом знедолених.

27 березня, 19:00
Лекція Дмитра Малакова "Київ архітектора Городецького"

«Словесна екскурсія» Києвом Владислава Городецького – архітектора, який на зламі ХІХ-ХХ ст. кардинально змінив обличчя нинішньої столиці України.

26 березня, 19:00
Лекція Г.Крюкової: "Декорації до посмертної долі Майстра"

У містичному просторі Києва є свої неконтрольовані закони: вулиці можуть змінювати свій силует, будинки проявляти свавілля, і поряд з явними господарями Андріївського узвозу можуть бути справжні власники цієї фантастичної вулиці.

25 березня, 19:00
Денис Довгополий: «Силіконова долина. Історія становлення та розвитку».

Ми говорили про Золоту Лихоманку, родину Стенфордів, становлення і розвиток університету, про поступове формування екосистеми, що зосередила на невеликій ділянці суші 80% всіх інноваційних розробок у світі. 

21 березня, 19:00
5 тем для розмови з Павлом Гудімовим і відкриття мистецької сцени One Wall/Одна Стіна

Відтепер у "Часописі" діє експозиція робіт сучасних українських художників в одну стіну Простору. 
В межах проекту відбулася зустріч з куратором, дизайнером та музикантом Павлом Гудімовим, приурочена до відкриття проекту.

20 березня, 10:00
Візуалізували, зрозуміли, переконали!

«Візуалізуй, щоб розуміти та переконувати» - такою стала тема першого з серії навчальних воркшопів експертної краудсорсинг-платформи WorkShop 3.0

12 березня, 19:00
Insiders. Відкриті зустрічі: Ірена Карпа

Цього вечора Ірена приготувала чимало приємних та несподіваних сюрпризів, познайомила гостей зустрічі з героями своїх книжок та зачитала свої улюблені уривки з останньої книжки  "З Роси, з Води і з Калабані" .

11 березня, 19:00
Мистецький клуб "Обличчя": Оксана Забужко

Головна письменницька амбіція – щоб твої книжки породжували інші книги - Оксана ЗАБУЖКО під час Мистецького клубу „Обличчя”

28 лютого, 19:00
Даша Малахова: "Насправді, я не так багато працюю. Без чоловіка, няні, родичів і колег мені ціна копійка".
14 лютого, 19:00
Закоханим у життя. Поетичний вечір Дениса Ворошилова
07 лютого, 19:00
Дискусія "Як одягнути середній клас?"

В рамках проекту Креативного простору "Часопис" та порталу освітніх подій Платформа Дмитро Подопригора та Олександр Фіалка взяли участь у дискусії "Як одягнути український середній клас. Fashion retail в Україні".

05 лютого, 19:00
Insiders. Відкриті зустрічі: Андрій Білоус

Андрій Білоус, український режисер молодого покоління,  відкрив завісу свого осмислення сучасного театру та мистецтва.

25 січня, 19:00
Fresh Insights: Лідер Trendwatching Ukraine (ADV group) Михайло Черняк розвовів як з року в рік змінюються тренди і переваги споживачів./

Під час зустрічі він окреслив десять найактуальніших

24 січня, 19:00
Мистецький клуб "Обличчя": святковий концерт ансамблю ConCord

Талановиті співаки подарували слухачам різдвяні пісні різних народів світу, естрадні хіти, джазові композиції та оригінальні твори композиції a cappella.

20 січня, 17:00
Презентация проекта EaCh: "Manhattan Coffee Time".

У невимушеній та креативній атмосфері нью-йоркської кав'ярні відбулася презентація нового проекту - EaCh

15 січня, 19:00
Презентація телепроекту AdLibitum

Всі найкращі композиці вживу на сцені Ad Libitum!

30 грудня, 12:00
Святковий бранч на честь яскравих сімейних подій 2012 року!

Чарівний сімейний календар РАЗОМ створили батькі та діти напередодні Нового року!

25 грудня, 19:00
Panic Fusion trio

50 відсотків музики тріо Паніка виконує Олексія Боголюбова, друга половина - джазові стандарти та сучасні композиції, які у виконанні тріо Панікою звучать зовсім інакше в експресивній подачі.

18 грудня, 19:00
Джаз-клуб AdLibitum

Квартет Євгенія Уварова представив свою авторську програму. Ніжна лірика і душевність мелодій, енергія і невимушена феноменальна техніка. Браво!

16 грудня, 09:30
Дитяча театральна студія: свобода та самовираження для малят

Студія Каті Нетребко запрошує малюків 4-7 років на щонедільні заняття у дитячій театральній студії

13 грудня, 19:00
Мистецький клуб „Обличчя”: всесвітньовідомий український письменник та талановитий сценарист Андрій КУРКОВ.

"Якщо українці не почнуть читати, сучасна українська література ніколи не стане справжнім літературним явищем". 

06 грудня, 19:00
Іветта Делікатна: «Допитливість, свобода, працьовитість і 4-й інгредієнт у створенні людини-зірки»

Іветта Делікатна розкрила секретну складову успіху на зустрічі проекту Fresh Insights

04 грудня, 19:00
Тріо віртуозів: Іванов, Гладецький, Волков

Мелодійний джаз, з красивими музичними темами, яскравими, «ошатними» аранжуваннями, блискучими сольними імпровізаціями. 

03 грудня, 19:00
Відкрита зустріч: Жанна Кадирова

Зустріч сама Жанна побудувала у форматі живої бесіди з гостями. 

02 грудня, 16:00
Закриття лонгборд-сезону 2012

Українські лонгбордісти відзначили закінчення сезону 2012.

27 листопада, 19:00
Ігор Закус та Z-Band з програмою "Коломийки". Спеціальні гості Антоніна Матвієнко та Оля Лукачова

Неймовірний драйв та енергетика джазу у поєднанні з народними мотивами!

19 листопада, 19:00
Мистецький клуб "Обличчя": Сергій Жадан

Стартувало перше засідання Мистецького клубу „Обличчя”, нового проекту Фонду Арсенія Яценюка „Відкрий Україну” та креативного простіру „Часопис”. 

17 листопада, 17:00
Лекція Дмитра Горбачова "Малевич та Україна":

Захоплююча лекція про одного з найвідоміших художників 20 століття зібрала багато прихильніків та поціновувачів сучасного мистецтва

13 листопада, 19:00
Джаз-клуб AdLibitum у "Часописі" відкрито!
12 листопада, 19:00
Відкриті зустрічі з Олегом Дерев'янком. ОКСАНА МАСЬ. "Шлях від майстерні до Венеціанського Бієнале..."
08 листопада, 19:00
Бізнес-платформа: Франшиза VS Власний Бізнес. Дискусія засновників "Aroma espresso bar" та "Мировая карта"

Майкл Дон заснував мережу «Сушія» і привіз до Києва Buddha-bar. Яків Лівшиц вивів в Україну Aroma Espresso Bar. В рамках «Бізнес-платформи» вони дискутували про підводні камені свого ремесла, любові в бізнесі і ідеальному місці для нового ресторану

05 листопада, 19:00
Відкриті зустрічі з Владом Троїцьким. НАТАЛІЯ ЖЕВАГО. "Культура як бізнес"

Інтелектуальною та несподіваною вийшла бесіда Влада Троїцького та Наталії Жеваго

05 листопада, 17:00
Презентація збірки найіронічніших та найкоротших есеїв Лєшека Колаковського «Похвала неконсеквентності»

Презентація збірки найіронічніших та найкоротших есеїв Лєшека Колаковського «Похвала неконсеквентності», яка побачила світ у серії «Граней-Т» «Deprofundis» за підтримки Польського інституту в Києві в рік 85-річчя видатного польського філософа

27 жовтня, 19:00
Музика зі смаком кави

Незабутній осінній суботній вечір в компаній друзів, кави та мелодійної живої музики.

25 жовтня, 08:00
Idea Breakfast: Павло Румінов

Нашим гостем став відомий російський режисер і сценарист Павло Румінов - автор таких фільмів як «Мертві дочки», «Обставини», та безбюджетного експериментального кіно, знятого в домашніх умовах на цифрову фотокамеру «Дві години», «Візит мушкетера»

21 жовтня, 12:00
«Гра презентація - МОЯ УЛЮБЛЕНА ІГРАШКА»

Ми запропонували своїм дітям розповісти про свою улюблену іграшку, поділитися цікавими історіями, які пов’язані з нею.

18 жовтня, 19:00
"Business FUN or Business PLAN"

Майстер-клас з засновником компанії ТАКІ ВОХ Олександром Гудковим. 

17 жовтня, 19:00
"Коли захочеш теплоти"

Витончена вистава-драма, легкий гумор і делікатна гра акторів. 

15 жовтня, 19:30
Влад Троїцький: про культуру, бізнес та суспільство. Відкрита зустріч.

Жива, чесна бесіда про щастя, про здатність дарувати, про культурну політику і занепад суспільства споживання.

15 жовтня, 19:00
ДрамПортал & Драма.UA @ Часопис: "Каліка з Інішмаана" [Мартін МАКДОНАХ]

Вистава-читка "Каліка з Інішмаана" пройшла з успіхом, зібравши повний зал

13 жовтня, 20:00
Вечір короткого метру від кінофестивалю "Молодість"

Фільми, що викликають неоднозначні емоції та ставлять чимало актуальних запитань. 

09 жовтня, 19:00
Зустріч з головним редактором "Forbes Україна" Володимиром Федоріним

Стартував спільний проект Креативного простору “Часопис” та порталу освітніх подій “Платформа” під назвою “Бізнес-платформа”.

07 жовтня, 12:00
Sunday Family Branch у колі Family Partnership Network

Sunday Family Branch став чудовою нагодою познайомитися, поспілкуватися і знайти справжніх однодумців серед тат і мам, які працюють, та їх талановитих дітей.

06 жовтня, 15:00
Курс «Скрап-дизайн подарунків»

Клуб творчого розвитку «Арт і Я» розпочав у Кративному просторі курс «Скрап-дизайн подарунків»

05 жовтня, 19:00
Творча зустріч з Любком Дерешем

Молодий, трохи сором'язливий Любко Дереш, піднявся на сцену, привітався і почав читати новий твір, який до того чула лише його тітка: "Король Артур у Єгипті".  

03 жовтня, 19:00
Кінотренінг Ірини Мірошниченко "Диявол носить Prada"

"Inspire studio"  і Креативний простір «Часопис» спільно організували приємний і корисний тренінговий вечір у форматі «кіно з коментарями» по фільму «Диявол носить Прада»

03 жовтня, 19:00
Профіт Шоу Live з Вікторією Тігіпко

Відкрите інтерв'ю-спілкування з Вікторією Тігіпко - директором фонду TA Ventures і організатором конференції IDCEE. Інтернет-технології та інновації.

30 вересня, 14:00
Зустріч 1: РАЗОМ

ПЕРША ЗУСТРІЧ Family Partnership Network відбулася!  Батьки і діти РАЗОМ створювали унікальний мультфільм, втілюючи ідею спільної творчості в життя! 

30 вересня, 09:00
Відкрите заняття театральної студії Каті Нетребко для малюків від 3 до 6 років

На першому занятті нам вдалося познайомитися та погратися! А ще наші маленькі актори навчилися виходити на поклон!

29 вересня, 19:00
Мексиканська вечірка у "Часописі"

Феєричні люди, запальні танці та найсмачніші такос! Такій енергії позаздрили б найзапекліші compañeros! Це було неймовірно! Варто повторити! І не раз! Viva MEXICANA FIESTAS!

25 вересня, 19:00
Джаз: Прем'єра нової програми від Ігоря Закуса та Z-BAND

Неймовірний сплеск емоцій, довершена музика, звуки Rhodes Piano та інтелектуальний допінг джазу! 
Неповторний вечір від найкращих віртуозів струн та клавіш!  БРАВО!

21 вересня, 21:00
Прем`єра фільму "Хребці"

21 вересня в рамках міжнародного фестивалю «Каштановий дім» відбулася прем'єра фільму «Позвонки» ("Хребці") на вірші сучасних київських авторів. 

20 вересня, 19:00
Відкритий майстер-клас Анатолія Нейолова "Імпровізація на кожен день"

Надзвичайно корисними та неочікуваними стали поради  досвідченого режисера

18 вересня, 19:00
Адаптивна архітектура

Лекція Юрія Кайгородцева та Андрія Могильного викликала неабиякий інтерес