This version of the page http://www.pauci.org/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-13. The original page over time could change.
PAUCI

Кропивничани проходили навчання з Громадського бюджету

Подяка Житомирського міського голови

Перші зустрічі щодо впровадження громадських бюджетів

Оголошено конкурси у рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я»

Тренінг для тьюторів громадського бюджету

Кропивничани проходили навчання з Громадського бюджету

12 березня 2017р.

10 березня, у міській раді Кропивницького відбувся одноденний семінар на тему “Громадський бюджет: запрошення до діалогу”. У роботі семінару взяли участь міський голова Андрія Райковича, представнии Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ, депутати міської ради, керівники виконавчих органів.

Подяка Житомирського міського голови

10 березня 2017

Від імені Житомирської міської ради, ії виконавчого комітету та від себе особисто щиро дякую за Вашу підтримку та сприяння у впровадженні бюджету участі в місті Житомирі.

Перші зустрічі щодо впровадження громадських бюджетів

7 березня 2017р.

У лютому та на початку березня 2017 року тривали перші зустрічі експертів фундації ПАУСІ з представниками одинадцяти громад, які визначені учасниками проекту щодо підтримки у впровадженні бюджетів участі.

Новини

Захід організовано спільно та за підтримки Фонду імені Гайнріха Бьолля, Асоціації політики для Відкритого Суспільства, Фонду Конрада Аденауера, Форуму Громадянського Суспільства Східноєвропейського Партнерства, Європейської Дипломатичної Академії.

Проекти

Фундація

Публікації

Партнери та донори