Обрати сторінку

Працюючи у видавничій сфері ось уже понад двадцять років (із 1996 р.), видавництво «Шкільний світ» випустило велику кількість видань для освітян. Видавництво має власну історію успіху і нині пишається здобутками та надзвичайно цінує аудиторію своїх читачів та передплатників.

У перші роки незалежності в Україні катастрофічно бракувало літератури українською мовою, тож видавництво «Шкільний світ» першим почало видавати газети: «Історія України», де було висвітлено події на території України з моменту початку розселення там людей і донині, а також «Географія України», що допомогла студентам дізнатися про формування держави, її природні ресурси та галузі промисловості.

Нині ми є беззаперечним лідером у галузі видання педагогічної преси та літератури, що спеціалізується на випуску періодичних видань та навчально-методичних матеріалів. Кожна стаття містить цікаві факти, оригінальні розробки, сучасні методи навчання, корисні поради тощо.

Наша аудиторія — це вчителі, керівники навчальних закладів, їхні заступники, студенти педагогічних вишів — одним словом усі ті, хто зацікавлені освітнім процесом.

«Шкільний світ» є видавцем 29 брендів газет, 5 журналів і понад 150 книжок. Щотижневий тираж видань становить понад 100 тис. примірників.

Неперервну діяльність видавництва забезпечують понад 100 працівників. Оперативність, висока якість змісту, вдале художнє оформлення, своєчасність матеріалів і досвідчені автори, які є справжніми фахівцями у сфері своєї діяльності, — запорука успіху наших видань.

Нині каталог «Шкільного світу» містить понад 300 найменувань видань, зокрема наразі видавництво активно працює над оформленням, укладанням і виданням книжок, що неодмінно стануть у пригоді під час підготовки до уроків або проведення позакласних заходів. Тож нам є чим пишатися і куди рухатися вперед, адже нас надихають наші однодумці — педагоги з усієї України.

МОСІЄНКО Марина Володимирівна, генеральний директор видавництва

e-mail: news@1veresnya.com.ua

ДОЛГОВА Дар'я Дмитрівна, шеф-редактор

e-mail: dolgova_d@osvita.ws

КАЛЮЖНА Олена Володимирівна, головний редактор

e-mail: olenakaliuzhna@gmail.com