This version of the page http://med.edu.ua/ukr/conf.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-13. The original page over time could change.
ХМАПО Конференцii
   
 

 Конференцii


1 |
Усi новини
10.03.2017
Фахівці ХМАПО прийняли участь в Національному мультидисциплінарному симпозіумі
Фахівці ХМАПО прийняли участь в Національному мультидисциплінарному симпозіумі «Питання фізіологічних підходів до профілактики та лікування метаболічних порушень у дітей», який відбувся наприкінці лютого 2017 р. у форматі телемосту при підтримці МОЗ України, НМАПО ім. П.Л. Шупика, міжнародного науково-практичного журналу «Педиатрия. Восточная Европа», в рамках реалізації Національної програми безперервної професійної освіти лікарів.
10.03.2017
Студентка медичного коледжу ХМАПО була нагороджена Дипломом переможця за трете місце у XVII міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика
Студентка медичного коледжу ХМАПО була нагороджена Дипломом переможця за трете місце у XVII міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика
28.02.2017
У Харківській медичній академії післядипломної освіти пройшов Науковий форум за участю провідних фахівців Туреччини
В рамках співробітництва з Турецьким університетом YEDITERE UNIVERSITY HEALTHCARE INSTITUTIONS Харківська медична академія післядипломної освіти організувала науковий форум, що відбувся 20-21 лютого 2017 року у нашому місті за участю провідних фахівців Туреччини.
16.02.2017
Семінар «Сучасні погляди на лікування захворювань нирок: актуальні проблеми трансплантації»
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі науково-медичного семінару «Сучасні погляди на лікування захворювань нирок: актуальні проблеми трансплантації», що відбудеться 20 лютого 2017 року об 11.00 у актовій залі Харківській медичній академії післядипломної освіти (ХМАПО) за адресою: 61176, м. Харків, вул. Амосова, 58.
14.02.2017
Науково-практична конференція "Психо-соціальна реабілітація постраждалих і тимчасово переміщених осіб із зони АТО в санаторно-курортних умовах"
В м. Харкові на базі ДП "Клінічний санаторій "Курорт Березівські меніральні води" 18-19 травня відбудеться Науково-практична конференція "Психо-соціальна реабілітація постраждалих і тимчасово переміщених осіб із зони АТО в санаторно-курортних умовах"