This version of the page http://www.healthrights.in/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-13. The original page over time could change.
Про проект захисту прав пацієнтів HealthRights.in

Портал захисту прав пацієнтів

Понеділок, 13 Березеня 2017

Про Портал захисту прав пацієнтів

Кожна людина певну частину свого життя є пацієнтом. Здоров’я – це найцінніша складова, і ми маємо право розраховувати на оперативну, адекватну та кваліфіковану допомогу. Проте, на жаль, не завжди діагностика та лікування здійснюються на належному професійному рівні. Причини можуть бути різними, проте у медичній галузі кожна помилка має занадто високу ціну. Тому важливо знати та вміти захищати свої права. Як це зробити? На це питання відповість Портал захисту прав пацієнтів

В розділі Правовий захист ви знайдете алгоритми практичних дій, рекомендації та історії про те, як пацієнти відстояли свої медичні права. Крім того, ви зможете отримати консультацію юриста в режимі он-лайн, а також адреси й телефони, куди можна звернутися по безкоштовну допомогу в вашому регіоні.

Медіа-центр створений спеціально для журналістів. Він містить найсвіжіші анонси, останні новини, прес-релізи та публікації з тематики захисту прав пацієнту. Крім того, цей розділ допоможе підняти професійний рівень завдяки можливості брати участь у навчальних заходах та конкурсах, інформацію про які оперативно розміщуємо в відповідних розділах медіа-центру. Допоможе краще розуміти проблему й підготовлений фахівцями в галузі медичного права глосарій.

Розділ Підтримка НУО містить актуальну інформацію про конкурси, програми фінансування, навчання, стажування, оголошення вакансій, конференції, круглі столи та інші важливі події. Окрім того, завдяки цьому розділу ви зможете відшукати партнерів в Україні та поза її межами. Також фахівці та НУО мають унікальну можливість повідомити про заходи, який організовують на всю Україну, надіславши відповідний анонс та прес-реліз на адресу health{A}HealthRights.in

В Бібліотеці зібрані статті, дослідження, книги з захисту прав пацієнтів, також приведені матеріали тренінгів, конференцій та круглих столів.

відео Останні новини з першоджерел, відео-ролики, проекти законів, указів, рішень, а також історії та проблеми, які виникають, можна обговорити в спеціально створеному форумі Порталу захисту прав пацієнтів.

Крім того, ви можете підписатися на безкоштовне розсилання найцікавішої інформації Порталу захисту прав пацієнтів, щоб, економлячи час, завжди бути в курсі подій.

Проект існує за фінансової підтримки Програми "Громадське здоров'я" Міжнародного фонду "Відродження".

Кожен має право на захист своїх медичних прав.
Ми допомогаємо захистити право на власне здоров’я.



Відео

Вакцинацию возобновят Почему украинцы боятся вакцин? Как спастись от врачей

  Відео далі

Підпишіться на розсилання

 
  

Поточне опитування

Як Ви купуєте ліки?
за рецептом
за порадою лікаря
за рекламою
за порадою аптекаря
не купую



результати

Корисні адреси

Інтернет - Google • Yandex • Bigmir) netМіністерство охорони здоров'я УкраїниМіжнародний фонд "Відродження" • Юридические Консультации