This version of the page http://www.7dniv.ua/ua/tourism-directions (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-13. The original page over time could change.
Тури та Екскурсії у Кам'янець-Подільський

+38 (03849) 69069
(Камʼянець-Подільський)

+38 (044) 407 27 97
(Київ)

  • Русский
  • English
  • Polski
Тури та Акції
  • Щотижневі тури
  • Святкові тури
  • Весільний туризм
  • Календар подій


Камʼянець-Подільський
  • Номери та ціни готелю
  • Ресторани, кафе
  • Конференц-послуги
  • Фітнес-центр
  • Подарункові сертифікати
  • Галерея
  • Веб-камери
  • Як доїхати?
  • Головна
  • Екскурсії і туризм

Екскурсії у Кам'янець-Подільський

З питань організації екскурсійних програм, звертайтеся до адміністратора готелю за телефоном +38 (03849) 69 0 69

Після знайомства з готелем, саме час зануритися у незабутній світ середньовічних замків та відчути смак справжньої історії. Хочемо нагадати, що Кам’янець-Подільський посідає третє місце в Україні, після Львова і Києва, по кількості історичних пам’яток. В цьому місті-музеї Вам обов’язково потрібно відвідати: середньовічний замок з баштами – основну пам’ятку Поділля, Францисканський костел, католицький собор Петра і Павла, турецький мінарет із золотою Мадонною, міську ратушу – осередок середньовічної влади Кам’янця, Вірменську дзвіницю, у дворі якої тепер знаходиться музей давнини, Хрестовоздвиженську церкву – єдиний приклад дерев’яного зодчества. Майже з усіх точок міста Ви зможете побачити Георгіївську церкву, яка була названа на честь Святого Георгія – покровителя Кам’янця-Подільського.

Для тих, хто полюбляє природну екзотику та екстремальний туризм, Кам’янець пропонує кінні прогулянки, подорожі до карстових скель, сорокаметрових скель каньйону річки Смотрич, сплав на байдарках. Завдяки створеним можливостям для польотів на повітряних кулях, а також щорічному міжнародному чемпіонату з цього виду спорту, Кам’янець-Подільський претендує на звання столиці України з повітроплавання!

Екскурсійна програма по місту Кам’янець-Подільському

Кам’янець-Подільський одне з найдавніших міст України! В ньому нараховується більше ста видатних пам’яток історії, які відображають культури семи народностей, що проживають в цьому місті.

Під час екскурсії, ви відвідаєте:
  • Середньовічний замок (16-18 ст.) – комплекс споруд військової архітектури з баштами та бійницями;
  • Міську Ратушу (17-18ст.) – протягом багатьох століть тут розміщувалася польська управа (магістрат);
  • Костел св. Апостолів Петра і Павла – відомий своїми фресками Джованні Сампіні, турецьким мінаретом із золотою фігуркою Діви Марії на чолі, кам’яною Лаурою та унікальним органом на 972 труби;
  • Домініканський Монастир (15-18 ст.);
  • Вірменський квартал і Миколаївський Собор (15-18 ст.);

Пішохідна екскурсія Кам’янцем «Три народи – одне місто» (сліди руської, польської та вірменської громад)

Відвідайте місто, де поєднуються національні, культурні традиції всіх народів, де завжди в мирі та спокої спільно проживали та проживають представники різних національностей та релігійних конфесій, одне з найдавніших міст на Україні, історичний центр Поділля. Ви дізнаєтесь про життя руської, польської та вірменської громад на території Кам’янця. Відвідаєте Польські та руські ворота, Кафедральний костел Петра і Павла, Домініканський костел, Церкву Св. Миколи, Міську ратуша в центрі Старого міста, польський, вірменський і руський ринки та найбільшу цінність - практично повністю збережений історичний центр без вкраплень архітектури XX століття.
Тривалість екскурсії: 3,5 год.

Пішохідна екскурсія Кам’янцем «Фортифікації та оборонні об’єкти міста» (польський, руський, турецький бастіони, Старий та Новий замки)

Ви відвідаєте пам'ятки архітектури та історії стародавнього міста. Оглянете культові та оборонні споруди Старого міста та головну міську пам'ятку - старовинну фортецю, перші споруди якої відносяться до XI- XII століть, а основні укріплення - до XVI -XVII століть. Оборонні укріплення в Кам'янці-Подільському вважаються прекрасним зразком кращих фортифікацій Східної Європи.
Тривалість екскурсії: 3,5 год.

Пішохідна екскурсія «Мости старого Кам’янця»

Пропонуємо вашій увазі захоплюючу прогулянку по Старому Кам'янцю. Крім основних об'єктів міста, Кафедральний, костел, ратуша, Польський ринок, вірменський ринок і стара фортеця, Ви познайомтеся з історією мостобудівництва в древньому місті. Ви дізнаєтесь як мости Новопланівський (XIX століття), Замковий міст (XIV століття), і Старий міст (XIX століття) стали життєвими артеріями міста. Та власними ногами пройдете через мости історії древнього Кам’янця.
Тривалість екскурсії: 4-5 год.

Пішохідна екскурсія «Сліди єврейської общини в історії Кам’янця»

Вирушайте у захоплюючу екскурсію по території як Старого Кам'янця, так і новій частині міста. Ви ознайомитеся з видатними пам'ятками історії, а також з історією єврейської громади нашого міста. Ми прогуляємося єврейськими кварталами, заглянемо в колишню синагогу (ХVIII століття), відвідаємо єврейський ринок (XIX століття). Також Вашій увазі надається "сумна" сторінка в історії міста - місце розстрілу десятків тисяч євреїв фашистами в 1941-1944 рр..
Тривалість екскурсії: 4-5 год.

Екскурсійна програма по місту Чернівці

Чернівці – місто з унікальною різностильовою архітектурою, багатою культурною спадщиною і толерантною атмосферою. Його планування при значних перепадах у рельєфі створює розмаїття краєвидів, обрій яких прикрашають куполи храмів різних конфесій та годинникова вежа міської ратуші. Вгору від річки Прут тягнуться старовинні вулички, звивисті, зламані крутими поворотами. Архітектурною перлиною Чернівців по праву вважається ансамбль колишньої Резиденції митрополитів Буковини і Далмації, включений до списку об’єктів всесвітньої культурної спадщини UNESCO. Сьогодні тут розташований Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича

Екскурсійна програма по місту Хотин

В Хотині знаходиться одна з найкрасивіших фортець України, заснована ще на початку 11 ст. київським князем Володимиром Великим. Кого тільки не захищали її кремезні, масивні стіни у різні часи: і воїнів Галицько-Волинського князівства, і турків, і поляків. Захоплювали фортецю і війська Богдана Хмельницького. У програму екскурсії входить відвідування села Окопи, головним визначним місцем якого вважається Траянів вал – укріплення, побудоване під час імператора Траяна.

Поїздка в «Сонячну Долину»

Пропонуємо подорож в романтичне місце на Буковині – «Сонячна Долина». Гірсько-лижний комплекс розташований поблизу Чернівців та чудово підходить для сімейного відпочинку і початківців лижників. До Ваших послуг шість дорослих трас, одна дитяча і чотири для сноутюбінгу. А підніматиме Вас на найвищі вершини єдина на Буковині тримісна крісельна дорога.

Екскурсійна програма в село Кривче

В селі Кривче знаходиться оборонний замок 17 ст., побудований у формі прямокутника з баштами на кутах, який гарно зберігся до наших часів, та костел. Але головне, що вабить сюди туристів, це Кришталева печера: узори на стінах печери, загадкові кам’яні форми, скупчення кристалів та «Лабіринт Скелету» залишать незабутні враження.

Екскурсійна програма в селище Бакота

У Бакоті Ви побачите найдавніший на придністровських землях монастир, який знаходиться на скелі, висота якої сягає більше ста метрів, а монастирські келії розташовані, здебільшого, у печерах. Вважається, що природні джерела, які б’ють зі скель поряд з монастирем – святі, а вода в них цілюща.

НИРКІВ. ДЖУРИНСЬКИЙ ВОДОСПАД.
НИРКІВСЬКИЙ ЗАМОК

Село Нирків, Заліщицького району, Тернопільської області, нічим не відрізнялось би від сотень подільських сіл, якби на його околицях не був побудований свого часу найкрасивіший замок-палац на Поділлі. Крім того, тут розташований найбільший рівнинний водоспад України. Його висота сягає 16 метрів. Біля водоспаду знаходяться розвалини колишнього водяного млина. Залишки замку розташовані всередині величезного кратеру. Стінки кратеру мають червоний колір, через великий вміст у ґрунті оксидів заліза. Саме через червоний колір землі й має це місце, ще одну назву – Червоноград.

Печера Вертеба. Музей трипільської культури.

Загальна протяжність підземних ходів печери Вертеба становить 9 км. У печері створено єдиний в Україні підземний музей трипільської культури (5-3 тис. до н.е.).Відвідувачі мають можливість здійснити подорож підземним світом печери, познайомитися з оригінальними знахідками трипільської культури і оглянути місця археологічних досліджень. Центральне місце в підземному музеї займає діорама, яка відображає сцени життя стародавніх трипільців.

Велоекскурсія у Старому Місті

Велоекскурсія – це чудова можливість поєднати активний відпочинок разом із пізнавальною екскурсією по Старому Місту та околицям Середньовічного замку.
Групи від 4 до 16 осіб.
Тривалість - 8 годин.

Скелелазіння і каньйонинг, а також атракціон «Бетмен»

Кам’янець-Подільський оточений живописним каньйоном з високими скелястими берегами, глибиною більше 40 метрів, що дає чудову можливість зайнятися скелелазінням та каньйонингом. Сама природа потурбувалася про маршрути, як для початківців, так і для професіоналів!
Групи від 6 осіб.
Тривалість - 8 годин.

Спелеоекскурсія

Не боїтеся закритого простору? Тоді Ви неодмінно маєте відвідати унікальну гіпсову печеру «Атлантида»! Вона буде цікава і для любителів, і для професійних спелеологів. Білосніжні зали, кристали незрівнянної краси і дивних форм не залишать Вам жодного шансу на байдужість!
Групи від 10 осіб.
Тривалість - 7 годин.

Прогулянка на пароплаві

Долина Дністра вирізняється живописними ландшафтами. Гірські породи, які утворюють високі берега формують унікальні пейзажі, які вражають уяву і затамовується подих.
Групи від 18 осіб.
Тривалість - 2 години.

Сплав на байдарках

Обравши в якості розваги сплав по річці, Ви отримаєте неповторні та незабутні враження та зможете насолодитися унікальними пейзажами!
Групи від 4 осіб.
Тривалість - 9 годин.

Польоти на повітряних кулях

Ця видовищна подія відкриває унікальну можливість побачити місто і його околиці з висоти пташиного польоту та пережити яскраві незабутні враження.
Групи до 4 осіб.
Тривалість польоту – за домовленістю. .

Кінні прогулянки

Під час кінної прогулянки Ви зможете не лише навчитися верховій їзді, але й дізнатися про цікаві факти з історії Кам’янця-Подільського. Насолоджуватися красою середньовічного міста на свіжому повітрі, що може бути краще?
Групи від 3 до 15 осіб.

Екскурсія на БРДМ-2

Унікальна можливість відчути незабутні емоції на борту БРДМ-2 (броньована розвідувально-дозорна машина) - один з найкращих оригінальних способів побачити мальовничі та захоплюючі види каньйону річки Смотрич, проїхатись по руслу річки, оглянути фортецю з незвичного ракурсу та ознайомитися з пам'ятками історії, які заховані в каньйоні та є важливим доповненням архітектурного ансамблю Кам’янецької фортеці.
*Час та порядок проведення екскурсій визначаються на місці гідом.
Уточнюйте вартість екскурсій, оскільки вона може відрізнятися від цін, наведених на сайті.


Бронювання
онлайн
Сплатити
рахунок
Підписка на
новини
Зворотній
дзвінок

© 2005-2017
Готелі «7 Днів»

  • Партнери
  • Інвесторам
  • Постачальникам
  • Новини
  • Відгуки
  • Фотогалерея
Просування сайту готеля