This version of the page http://zp.nashigroshi.org/2017/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-12. The original page over time could change.
2017 | Наші Гроші. Запоріжжя

НОВИНИ

10.03.2017
09.03.2017
08.03.2017
07.03.2017
06.03.2017
03.03.2017
02.03.2017
01.03.2017
28.02.2017
27.02.2017
Всі новини »

ТЕГИ

Бердянськ Василівка Велика Білозерка Веселе Вільнянськ Гуляйполе Енергодар Запоріжжя Кам'янка-Дніпровська Куйбишеве Мелітополь Михайлівка Новомиколаївка Оріхів Пологи Приазовське Приморськ Розівка Токмак Якимівка Чернігівка

Архів на 2017

АЕС замовляла послуги приватній фірмі, хоча роботу виконували працівники АЕС з її ж обладнання

ТОВ “Арм-Енерго” неодноразово виконувало підряди для Запорізької атомної електростанції силами її же робітників і орендованими у неї ж інструментами. Про це йдеться в ухвалі Орджонікідзевського районного суду від 2 березня. Згідно з матеріалами справи, ВП “Запорізька АЕС” та ТОВ “Арм-Енерго” у 2015 році уклали угоду на оцінку технічного стану і перепризначення ресурсу/терміну експлуатації трубопроводів пожежогасіння […] »»»

В Заводському райвідділі поліції пропали десятки речових доказів і наркотиків зокрема

Орджонікідзевський районний суд своєю ухвалою від 28 лютого надав доступ слідчому прокуратури до журналів обліку речових доказів Заводського відділення поліції м. Запоріжжя. Так, в жовтні минулого року співробітники Управління внутрішньої безпеки в Запорізькій області після проведеної інвентаризації речових доказів наркотичного характеру, які знаходяться у камері зберігання Заводського відділення поліції, виявили нестачу речових доказів – наркотичних […] »»»

Суд по новому колу скасував заводам Григоришина трирічний бан на тендерах

Господарський суд Запорізької області рішенням від 24 лютого скасував висновки Антимонопольного комітету України  про узгоджені дії між  ПАТ “Завод малогабаритних трансформаторів” та ПАТ “Запорізький кабельний завод” під час участі у тендерах від обленерго. Згідно з матеріалами справи, упродовж січня-березня 2012 року ПАТ “Вінницяобленерго”, ПАТ “Сумиобленерго” та ПАТ “Черкасиобленерго” провели конкурсні торги на закупівлю трансформаторів та виробів з дроту. Загалом пройшло […] »»»

Колишній керівник обласного УКБ проконтролює реконструкцію будинку під суд

Територіальне управління Державної судової адміністрації України в Запорізькій області 3 березня уклало угоду з ТОВ “Катрас” на технічний нагляд за реконструкцією будинку під будівлю суду по вул. Перемоги,107б в Запоріжжі вартістю 194 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”. Фірма має узгоджувати проектно-кошторисну документацію, перевіряти її якість та повноту, перевіряти договірні ціни […] »»»

Мерія під керівництвом “запоріжсталівців” за 130 тисяч розповість про охорону природи

Управління з питань екологічної безпеки Запорізької міської ради 7 березня замовило створення і розміщення телепрограм на екологічну тематику вартістю на 130 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”. Відтак, за 70 тис. грн буде створено і розміщено десять 20-хвилинних програм на телеканалі “Алекс” в рамках заходів щодо пропаганди охорони навколишнього середовища. Програма […] »»»

Ритуальники розіграли третину мільйона на тканину від установлювачів іменних табличок вулиць

КП Спеціалізоване комунальне підприємство “Запорізька ритуальна служба” за результатами тендеру 6 березня уклало угоду з ТОВ “Подоніт” на поставку тканин загальною вартістю 380 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”. Фірма має поставити до кінця року 5000 м. п. атласу (1000 метрів білого і 4000 метрів бордового в рулоні 150 см), 1250 […] »»»

АЕС пробує забрати в енергодарського комунальника склад хімматеріалів

Господарський суд Запорізької області рішенням від 21 лютого відмовив Відокремленого підрозділу “Запорізька атомна електрична станція” у визнанні права власності на склад хімзахисних матеріалів. Згідно з матеріалами справи, Володимир Сметанін та дочірнє підприємство „Запорізькенергозахист” ВАТ “Укренергозахист” у квітні 2008 року уклали угоду купівлі-продажу адміністративно-побутового корпусу площею 394 кв. м та замощення площею 63,2 кв. м. по вул. […] »»»

Комбінат Фірташа не зміг відсудити у кіпріотів Фірташа 18 мільйонів за інвестдоговором

Господарський суд Запорізької області рішенням від 16 лютого відмовив ТОВ “ЗТМК” у стягненні 18 млн грн з “Толексіс трейдінг лімітед” та зобов’язанні її визначити план по інвестиціям. Згідно з матеріалами справи, Фонд державного майна України та кіпрська компанія “Толексіс трейдінг лімітед” у 2013 році уклали угоду про заснування ТОВ “Запорізький титано-магнієвий комбінат”. Відповідно до договору, […] »»»

Суд відмов в арешті Бугріма по справі про розкрадання мільйону

Апеляційний суд Запорізької області ухвалою від 27 лютого не дозволив взяти під варту вже колишнього директора МКП “Основаніє” Сергія Бугріма у справі щодо розтрати 1,1 млн грн. Згідно з матеріалами справи, МКП Основаніє” та ТОВ “Караван” у травні 2013 року уклали угоду ремонту на цокольному та першому поверхах будинку по вул. Незалежної України, 39-А вартістю […] »»»

Управління капбудівництва установить систему контролю доступу за 100 тисяч

КП “Управління капітального будівництва” 2 вересня уклало угоду з ТОВ “Мікроком Січ” на роботи з монтажу та пусконалагодженю системи контролю доступу вартістю 99 тис. грн. Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”. Систему контролю доступу мають установити до кінця квітня в адмінбудинку комунального підприємства по вул. Незалежної України, 60б. Система передбачає контролер керування доступом […] »»»

НАШІ ГРОШІ

12.03.2017
10.03.2017
09.03.2017