This version of the page http://www.rocksich.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-12. The original page over time could change.
Рок Січ фестиваль

Учасники



Абздольц
Андерсон
Анна
Без Кордонів
Берег Бонанзи
Борщ
Бугі Вугі Джем Слем
Вайт (white)
Верховна Зрада
Воплі Відоплясова
Вій
ДЖАіРА
Джоня&Комарова (співунка з гурту Жандарми)
Етвас Андерс
Еффа
Карна
Квадраджесіма
Квітень Руїн
Кетс (в минулому Далеко)
Коло Хмар
Корпорацція
М.’Р. (Мотор’ролла)
Малінконія
Назад Шляху Немає
Оркестр Янки Козир
Пінк Понг
Полинове поле
Роллікс
Самі свої
Стан
Стелсі
Стригой
Тінь Сонця
ТОЛ
Фактично Самі
Факультет
Фарбований Лис
Фліт
Формат Ц (в минулому Злобні Нігери)
Щастя
Carpathiana (Манчестер, Англія)





Запропонуй свою музику!


Заява компанії Інітіа Менеджмент Подій щодо виходу з оргкомітету фестивалю Рок Січ та щодо подальших перспектив культурно-мистецьких подій в Україні.


В травні 2006 року компанія Інітіа Менеджмент Подій спільно із Олегом Скрипкою ініціювала проведення фестивалю Рок Січ. Фестиваль Рок Січ 2007 було заплановано на травень, але через політичну нестабільність у країні ми були змушені прийняти рішення про перенесення фестивалю на пізніший термін.

Під час підготовки наступного фестивалю в нас виникла ціла купа ідей щодо різних варіантів впровадження в життя низки соціально-культурних ініціатив, варіантів пропаганди української культури, ліберальних цінностей, принципів громадянського суспільства, сприяння розвиткові екологічної свідомості серед молоді тощо.

Але як з'ясувалося, реалізувати нові ідеї можна більш коректно, відокремивши їх від вже існуючого фестивалю Рок Січ.

Саме тому у червні 2007 року ми з Паном Скрипкою дійшли обопільної згоди про вихід компанії Інітіа Менеджмент Подій з оргкомітету фестивалю Рок Січ, що було зафіксовано в домовленності та завірено у нотаріуса (http://kiev-notar.com/).

Це рішення не було простим, але сподіваємось, що воно піде на краще й для існуючого фестивалю Рок Січ, який буде розвиватися у започаткованому форматі, й для інших майбутніх культурних подій, які ми плануємо реалізувати найближчим часом.

Ми дякуємо Олегові й всім партнерам й медіа, з якими ми співпрацювали під час реалізації цього проекту, й перш за все - ми щиро вдячні за підтримку та розуміння нашій аудиторії. Велике спасибі кожному, хто відвідав фестиваль, спасибі за кожний лист, що був написаний, особливо - за критику, яка допомагала нам поглянути на проект зовні. Саме завдяки Вам ми пам'ятаємо, що маємо рухатися уперед й маємо робити все можливе й навіть неможливе для того, щоб розвиватися разом й розвивати нашу Країну.

Велика подяка за підтримку Міністерству Культури України, Молодіжному відділенню Національного екологічного центру та програмі Відродження лісів.


Учасники Рок Січ 2006

Партнери Рок Січ 2006

Організатори



Документы для срочного оформления загранпаспорта www.zagranpasport.kiev.ua

Организация праздников prazdniki.kiev.ua