This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?page_id=69 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-08. The original page over time could change.
>> ФЕРМЕР УКРАЇНИ 2015 | ТОВ "Господар ЕЦ"

>> ФЕРМЕР УКРАЇНИ 2015

XVIII СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ВИСТАВКА «ФЕРМЕР УКРАЇНИ – 2015»

З 23 по 25 вересня 2015 року на території Національного комплексу «Експоцентр України» (м. Київ, пр – т Ак. Глушкова, 1) відбудеться сільськогосподарська виставка «ФЕРМЕР УКРАЇНИ – 2015».

Єдиний у своєму роді захід для фермерів і сільськогосподарських кооперативів включає в себе такі напрямки:

- FARMER-EXPO – виставка обладнання для фермерських господарств;

- FARMER-FORUM – щорічні збори голів районних і обласних Асоціацій фермерів (24.09.2015 р.); 

- FARMER-MARKET – регіональні експозиції з фермерською продукцією та аукціон для укладання спотових і форвардних контрактів на її поставку (24.09.2015 р.);

- FARMER- ORGANIC – експозиція фермерської органічної продукції та конференція «Технологія, сертифікація та реалізація органічної продукції» (23.09.2015 р.);

- FARMER-ANIMAL – експозиція обладнання для фермерських тваринницьких господарств і конференція «Годівля і ветеринарне обслуговування тварин у фермерських господарствах» (25.09.2015 р.);

- FARMER-BIOENERGETIKA – експозиція обладнання і технологій для виробництва біопалива та біоенергії і конференція «Біоенергетика – шлях підвищення рентабельності та прибутковості фермерських господарств» (23.09.2015 р.);

- FARMER- GREENHOUSES – експозиція обладнання і технологій для виробництва овочів і квітів у закритому ґрунті та семінар «Опалення і біологічний обігрів теплиць» (25.09.2015 р.);

- FARMER-SERVICE COOPERATIVES – експозиція техніки та обладнання для сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів та конференція «Сільськогосподарська кооперація – європейський досвід та проблеми становлення кооперації на Україні».

              Організаторами виставки виступають Асоціація фермерів та приватних землевласників України, Союз сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, Всеукраїнська Асоціація виробників продукції садівництва та виноградарства, Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України.
              На основній експозиції виставки «ФЕРМЕР УКРАЇНИ-2015» буде представлена техніка, обладнання, матеріали і технології для фермерських господарств і сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, а також експозиції фермерів і кооператорів з усіх областей України.
              Програмою виставки, яка знаходиться в процесі розробки та відкрита для змін і доповнень, буде передбачено низку заходів навчального, консультативної та практичного напрямків.
              Виставка проводиться щорічно з 1998 року, і традиційно збирає на своїх площах фермерів з усіх областей України, де вони можуть поділитися своїм досвідом, показати свою продукцію, побачити і вибрати для себе техніку, обладнання, насіння та інші необхідні для виробництва матеріали.
              Особливістю виставки 2015 року буде її орієнтація на адаптацію роботи фермерських господарств в умовах Європейського ринку.
              Більш детальну інформацію про виставку можна отримати на Інтернет – сайтах розпорядника виставки ТОВ «ГОСПОДАР  ЕЦ» (www.farmer-ukr.com) або Асоціації фермерів (www.farmer.co.ua) та Союзу сільхозкооперативів (www.coop-union.org.ua).

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У ВИСТАВЦІ! 

ТОВ «ГОСПОДАР ЕЦ»

01042, Україна, м. Київ, вул. Патріса Лумумби, 21, оф.415 тел./факс: (044) 501-78-23, (044) 501-78-24,

Моб.: Київстар 067-348-10-35, Life 093-608-03-14 

 Е-mail:    farmexpo@ukr.net     Сайт: www.farmer-ukr.com

ЗАВАНТАЖУЙТЕ МАТЕРІАЛИ ПО ВИСТАВЦІ:

  • Умови участі у виставці “Фермер України – 2015″
  • Програма анонс виставки (можливі доповнення)
  • Заявка на участь у виставці
  • Прайс на Додаткове обладнення
  • Семінар “Використання сонячгої енергетики в фермерських господарствах”
  • Семінар “Інтенсивна технологія вирощування грецького (волоського) горіха і фундука”
  • Всеукраїнські громадські слухання “Аналіз виконання Коаліційної угоди в частині реформи сільського господарства”