This version of the page http://www.aton-leasing.com/dodatkovi-poslugi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-06. The original page over time could change.
Додаткові послуги
On-line розрахунок
  • +38 (044) 364-34-53
  • +38 (067) 500-82-76
  • Лізингова компанія

    «АТОН-XXI»

    12 років досвіду

    Протягом дванадцяти років команда досвідчених менеджерів забезпечує ефективну роботу підприємства у сфері надання послуг лізингу. Компанія профінансувала сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу різних галузей економіки по всій території України.

    On-line розрахунок

    Залиште заявку на розрахунок вартості прямо зараз і наші спеціалісти зв’яжуться з Вами найближчим часом.

    Додаткові послуги

    Залучення коштів під реалізацію лізингових програм

    Лізингова компанія «АТОН-XXI», залучає на постійній основі грошові кошти для розширення існуючого бізнесу від фізичних та юридичних осіб.

    Умови залучення наступні:

    • Строк – від 1 (одного) до 12 (дванадцяти) місяців з можливістю пролонгації за згодою сторін; в разі короткострокового розміщення строк може бути не менше 30 днів;
    • Сума – від 40000,00 (сорок) гривень, або еквівалент в доларах США (можливо ЄВРО);
    • Відсотки – гривня – 25.5% річних, долар США, ЄВРО – 18.5% річних;

    Контактний телефон: 067-500-82-76 Олег Миколайович

    Юридичні послуги з питань страхового, банківського та господарського права в цілому

    Лізингова компанія ТОВ «АТОН-XXI» з моменту свого створення (2004 рік), користується послугами багатьох страхових компаній - маємо досвід роботи з більше ніж 50 компаніями, в яких ми страхували різноманітні види ризиків, насамперед КАСКО та ОСАГО.

    В зв’язку з цим, і не тільки, нам досить часто доводилось боротися з небажанням страхових компаній сплачувати страхове відшкодування.

    В процесі таких взаємовідносин із страховими компаніями, у нас було створено групу фахівців у галузі страхового права. Серед цих фахівців є і такі, що мають досвід роботи юрисконсульта страхової компанії, та знають специфіку роботи системи з середини.

    Останнім часом, враховуючи особливості ситуації, яка склалася на ринку фінансових послуг, страхові компанії все частіше працюють за принципом «що відсудите – те ваше». Про це свідчить «некоректна поведінка», а в деяких випадках, навіть шахрайство з боку страхових компаній по відношенню до клієнтів.

    Враховуючи кількість звернень з боку наших партнерів та клієнтів, а також величезний досвід врегулювання будь-яких питань, пов’язаних із страхуванням та виплатою страхового відшкодування, пропонуємо Вам комплексну послугу по вирішенню проблемних питань із будь-якою страховою компанією як в досудовому порядку, так і в суді.

    Контактний телефон: 067-500-82-76 Олег Миколайович

    Чому саме ми

    12 років у сфері надання послуг лізингу

    Профінансовано сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу

    Ми пропонуємо гнучкі схеми лізингових розрахунків

    Орієнтуємося на підприємства малого і середнього бізнесу

    Компанія застосовує сучасні стандарти роботи з клієнтами

    Встановлення довгострокової співпраці по розвитку бізнесу наших партнерів