This version of the page http://www.viktoria-dance.com/nashi-programi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-04. The original page over time could change.
Виктория денс – центр танца и фитнеса » Наші програми

Наші програми

LEVEL UP GYM

Тренування у тренажерному залі це – особлива програма, здатна змінити Вас до бажаних стандартів. Дизайн, простір, технології – ось три основні характеристики нашого тренажерного залу з сучасною лінією професійного обладнання. Додамо сюди професіоналізм інструкторів, що пройшли спеціальну підготовку та володіють технологією найбільш ефективного індивідуального підбору методів тренінгу для різних конституційних типів людей.

Наш тренажерний зал обладнаний найсучаснішим обладнанням і абсолютно безпечними в користуванні тренажерами, які відрізняються високою якістю, функціональністю та комфортом.

Зал оснащений тренажерами для всіх груп м’язів. Кардіозона включає бігові доріжки, велотренажери й орбітреки.

Для початківців тренування у тренажерному залі рекомендуємо починати з персональних занять під керівництвом тренера.

*Для занять необхідно мати змінне спортивне взуття, одяг, рушник

LEVEL UP FITNESS

ABS (Abdominal Back Spine) – програма,  що дозволяє пропрацювати м’язи  пресу і спини. Акцент при цьому робиться саме на м’язи преса. Тренування з використанням додаткового обладнання. Для всіх рівнів підготовленості.

ABL (Abdominal Bumps Legs) – тренування для пропрацювання м’язів стегон, сідниць і ніг. Проводиться з додатковим обладнанням (гантелі,бодібари,еспандери) . Для всіх рівнів підготовки.

Body Sculpt – вид силового тренування, який спрямований на пропрацювання всіх груп м’язів, з використанням різного обладнання. Рекомендується для середнього і високого рівня підготовки.

Interval Training - тренування, що включає в себе силове пропрацювання основних м’язових груп у поєднанні з аеробними інтервалами. Розвиває швидкість, силу, витривалість, підтримує м’язи в гарному тонусі. Для всіх рівнів підготовки.

Fast Burning –  це аеробно-силове тренування, спрямоване на корекцію фігури. За допомогою класичних силових вправ та вправ з функціонального тренінгу пропрацьовуються  різні групи м’язів, пришвидшується метаболізм, покращується циркуляція крові в тканинах та відбувається спалення жиру. Рекомендується для середнього  рівня підготовки.

Functional Training (Функціональний тренінг) – тренування, на якому використовуються тільки ті природні рухи і навантаження, з якими людина зустрічається  щодня. Це програма функціонального характеру із застосуванням різного спортивного обладнання і без нього, що тренує фізичні якості, необхідні людині в повсякденному житті. Спрямована на розвиток витривалості, координації, рівноваги, також зміцнює всі групи м’язів. Для всіх рівнів підготовки.

Power Mix – тренування інтервального типу, розвиває як м’язову силу, так і витривалість. Оптимальне співвідношення  навантажень дозволяє додати тілу підтягнутість, гнучкість і зменшити розмір жирового прошарку. Аеробна частина заняття – поєднання базових аеробних кроків з елементами танцювальних напрямків.

Step – аеробно-силове тренування з використанням степ-платформи, проводиться за авторськими, спеціально розробленими схемами. Тренування спрямоване на розвиток координації та витривалості, спалення зайвих калорій, укріплення дихальної та серцево-судинної систем, удосконалення м’язів нижньої частини тіла. Для всіх рівнів підготовки.

Step + Bums - аеробно-силове тренування високої інтенсивності з застосуванням степ-платформи і обтяжень, спрямована на максимальне зміцнення стегон і сідниць.

TRX – функціональний тренінг з використанням спеціальних петель, спрямований на пропрацювання всіх груп м’язів, за допомогою ваги власного тіла! Проводиться у групах до 6-и осіб. Вправи виключають осьове навантаження на хребет. Рекомендується для середнього  рівня підготовки.

X-CROSS – високоінтенсивний клас орієнтованний на зпалювання жирів. Протягом заняття відбувається постійне чергування силових та аеробних  навантажень, що сприяє зміцненню м’язів, покращує роботу серцево-судиної системи та дихальної систем. Рекомендується для середнього і високого рівня підготовки.

ZUMBA – тренування в стилі запальної вечірки:  поєднання найцікавіших танцювальних напрямків (сальса, самба, мамба, меренге, ча-ча-ча, танець живота, танго, хіп-хоп) з аеробним навантаженням. Завдяки чергуванню темпу й особливих ритмів музики, ви ефективно тренуєте тіло та заряджаєтесь позитивом. Для всіх рівнів підготовки.

Джампінг (JAMPING) – нова  фітнес-програма, яка будується на поєднанні кардіонавантаження (35 хвилин) з силовим навантаженням (20 хвилин), а також із вправами на баланс і розтяжку. Заняття сприяє схудненню, покращенню витривалості та самопочуття, позитивно впливає на роботу серцево-судинної системи. Рекомендується для середнього рівня підготовки.

Калланетика (CALLANETICS) – це комплекс вправ на всі групи м’язів, який будується на основі статичного навантаження, розроблений американкою Каллан Пінкней. Саме вона випробувала методику на собі та досягла бажаного результату. Каланетика – це гімнастика, яка будується на зміні статичного навантаження низькоамплітудними повторюваннями та стретчінгу. У певному положенні потрібно напружити ту чи іншу групу м’язів і затриматись  у такому стані від 60-100 секунд. Для всіх рівнів підготовки.

Пілатес (PILATES) – унікальна система вправ, спрямована на стабілізацію тіла, зміцнення глибоких і тонізацію зовнішніх шарів м’язів, поліпшення постави, гнучкості, координації та почуття рівноваги, на єднання тіла і розуму, створення більш стрункої фігури. Сприяє покращенню контролю над своїм тілом, профілактиці та коригуванні проблем хребетного стовпа. Для будь-якого рівня підготовки.

Стретчінг (STRETCH) – це комплекс вправ, спрямований на розвиток гнучкості, поліпшення еластичності м’язів і рухливості суглобів. Тренування дозволяють запобігти розтягування м’язів, сухожиль і зв’язок, сприяють якнайшвидшому відновленню м’язів після навантажень дня.

Фіт-болл (FITBOLL)заняття з використанням спеціального великого пружного м’яча, який обирається спеціально під кожного  відповідно до його росту. підготовки

*Для занять необхідно мати змінне спортивне взуття, одяг, рушник

LEVEL UP HEALTH

Хатха Йога – це перший ступінь освоєння йоги, який збалансовує емоційний та фізичний стан, дозволяє навчитися розуміти себе, сприяє збільшенню концентрації, розвиває гнучкість, покращує здоров’я суглобів, при цьому особлива увага приділяється вправам для сили хребта.

Хаду – це комплекс вправ для спини, суглобів та м’язів всього тіла. Займатися вправами можна в будь-якому віці і при будь-якому рівні підготовки. Крім того, гімнастику можуть виконувати  літні люди та особи, що перенесли найсильніші травми. Хаду дуже актуально і для тих людей, які ведуть пасивний, малоактивний спосіб життя, страждають від болю в хребті, суглобах.

Фітнес МАМА (фітнес для вагітних) - тренування для майбутніх мам у групах до 5 осіб, яке базуються на вправах з пілатесу, дихальній гімнастиці та гімнастиці Кегеля. Цей комплекс допомагає протягом усієї вагітності підтримувати чудову фізичну форму та підготувати тіло до пологів. Значна увага приділяється дихальним вправам, вправам на розслаблення та розтяжку м’язів. Також наш комплекс допоможе вам зменшити або й зовсім позбутися відчуття дискомфорту у поперековому відділі та болю у спині.

*Для занять необхідно мати змінне спортивне взуття, одяг

LEVEL UP FIGHTING

Бокс – один з найпопулярніших видів бойових мистецтв. Заняття боксом розвивають здатність швидко приймати рішення, а також, раціонально використовувати вільний час. Бокс тренує швидкість, витривалість і реакцію.

Кікбоксинг – це бойове мистецтво, яке являє собою гармонійнє поєднання класичного англійського боксу, тхеквондо (таеквондо) і тайського боксу (муайтая). Незважаючи на свій молодий вік, він зарекомендував себе, як один з найдосконаліших видів єдиноборств.

*Для занять необхідно мати змінне спортивне взуття, одяг, рушник

LEVEL UP DANCE

Східні танці (Танець живота) –  напрямок танцю, найжіночніший вид фітнесу, базові рухи якого будуються на характерному силуеті жіночої фігури. На заняттях вивчають основні техніки, до яких відносяться: «вісімка», «хвилі», різні рухи животом і стегнами, тряски, особлива увага приділяється пластиці рук.

Латина(Latina)танцювальна програма, яка складається з рухів і елементів більшості популярних латиноамериканських танців - самби, мамби, румби, ча-ча-ча, джайву, меренге і, звичайно, сальси та бачати. Музика, використовувана в тренуваннях, дозволяє легкови конувати безліч повторів одного і того ж руху, не порушуючи ритму самого тренування. Заняття підвищують витривалість усього організму, розвиваючи серцево-судинну і дихальну системи.
Бальні танці – це видовищність й емоційність, запальність й елегантна романтичність, демонстрація майстерності й ефектність виконання найскладніших па. Бальні танці діляться на 2 програми:
європейську (стандарт) та латиноамериканську (латина). Програму Європейських танців складають 5 основних танців: Повільний Вальс, Повільний Фокстрот, Танго, Квікстеп або Швидкий Фокстрот  і Віденський Вальс. Латиноамериканську програму складають 5 основних танців, такі як: Самба, Ча-ча-ча, Румба, Пасодобль і Джайв.
*Для занять необхідно мати змінне  взуття, одяг