This version of the page http://www.farmer-ukr.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-04. The original page over time could change.
ТОВ "Господар ЕЦ" | Вісник "Фермер України" та виставки "Фермер України"

XXVІI З\\\'ЇЗД АФЗУ 28 ЛЮТОГО 2017 РОКУ

Інформація про умови участі Детальніше »

XVIІI сільськогосподарська виставка ФЕРМЕР УКРАЇНИ - 2015

Інформація про умови участі Детальніше »

Загальнонаціональна газета Вісник Фермер України

Інформація про газету та архів номерів. Детальніше »

 

ПРИЧИНА ЗДОРОЖЧАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ – НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ ВЛАДИ

10 січня 2017 року відбулася прес-конференція експертів аграрного ринку на якій обговорювалися причини здорожчання продуктів харчування на споживчому ринку України. Обговорювали це питання економіст Віктор Лисицький, експерт Фонду громадської безпеки Юрій Гаврилечко та президент Асоціації фермерів та приватних землевласників України Іван Томич.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

«Зернові технології», AgroAnimalShow, «Фрукти. Овочі. Логістика». Прес-реліз

 15 – 17 лютого 2017 року відбудуться головні виставкові події для фахівців зернового господарства, тваринництва та птахівництва і плодоовочевої галузі«Зернові технології», AgroAnimalShow,  «Фрукти. Овочі. Логістика» Організатор – лідер виставкового бізнесу України – компанія «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

ЧИТАТИ ДАЛІ >

ДОПОМОЖІТЬ ТВАРИННИЦЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ

Тваринницьке господарство «Богодар плюс» з села В-Кут Арцизського району що на Одещині потребує невідкладної допомоги. Господарство вирощує кіз та овець. Йому потрібні кошти для закупівлі кормів та створення елементарних умов для новонародженого приплоду. 

ЧИТАТИ ДАЛІ >

Керівнику підприємства

Шановні пані та панове!

Запорізька торгово-промислова палата висловлює Вам свою повагу та враховуючи пріоритетне значення аграрного сектору в південно-східному регіоні, з 1 по 3 березня 2017 року у м. Запоріжжі організовує спільно з провідними асоціаціями ХVІ агропромислову спеціалізовану виставку «АгроТехСервіс – 2017».

ЧИТАТИ ДАЛІ >

«АгроТехСервіс-2017»: місце зустрічі – Запоріжжя, ВЦ «Козак-Палац»

 

З 1 по 3 березня 2017 року у Запоріжжі, у виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться ХVІ агропромислова спеціалізована виставка «АгроТехСервіс-2017», покликана підтримати національних виробників товарів та послуг, сприяти розвитку міжрегіонального та міжнародного співробітництва.

ЧИТАТИ ДАЛІ >