This version of the page http://www.arthall.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-03-03. The original page over time could change.
Елітні квартири в Києві - Клубний дім «Арт Хол»
  • Колекція розкішних квартир
    «Арт Хол» - втілена мрія про ваш дім!
    Записатися на перегляд до 3D туру
Елітний клубний будинок
  • Клубний формат Всього 74 квартири
  • Готовність Клубний дім введено в експлуатацію!
  • Інфраструктура Паркінг на 3 поверхи, салон краси, бар, консьєрж
  • Тераса для прогулянок Відкрита упорядкована тераса для відпочинку мешканців
Виберіть собі квартиру

Продаж квартир

Клубний дім «Арт Хол»

Є речі, що дозволяють нам відчути повноту життя та насолоджуватись ним. Квартира в клубному домі «Арт Хол» стане безцінним експонатом у Вашій колекції нерухомості та предметом захоплення Ваших друзів і близьких. Адже елітна нерухомість – це завжди вдалий варіант інвестування. Цей дім для тих, хто воліє отримувати від життя найкраще.

Новий клубний дім у Києві будується в найкращих традиціях сучасної архітектури. «Арт Хол» - унікальний проект, котрий поєднав у собі елітні квартири, необхідну інфраструктуру для відпочинку та комфортного проживання, що вигідно вирізняє його з поміж інших елітних новобудов Києва.

Клубний дім «Арт Хол» відноситься до найбільш високої категорії елітної нерухомості в Києві. Мати елітне житло в клубному домі «Арт Хол», означає автоматично демонструвати приналежність до вузького кола справжніх поціновувачів елітної нерухомості. А що може бути краще, ніж попасти в обране коло володарів елітної квартири в Києві?

Елітна нерухомість в клубному домі «Арт Хол» створена спеціально для тих, хто має підвищені вимоги до якості життя. Тут є все для створення благополучного проживання Вашої сім‘ї, зручне розташування в центрі Києва, розвинута інфраструктура, відмінна транспортна доступність, достойне оточення, просторі квартири, шикарні види з вікон.

Клубний дім - це нове слово в способі життя, коли по справжньому відчуваєш свою індивідуальність. Це територія Вашого невеликого світу, де все живе за Вашими правилами.

Ви зможете стати щасливим володарем елітної нерухомості Києва, повноправним хазяїном квартири в клубному домі «Арт Хол», звернувшись до відділу продажів за адресою: м. Київ, Чеховський провулок, 11 (на розі вулиці Воровського).

Якщо Ви шукаєте елітне житло в Києві - нам є, що запропонувати!

Читати повністю
  • Максим Троханчук
    Керівник відділу продажу
    +38 (096) 818 65 20
завантаження карти...
Відділ продажів
  • Телефон: +38 (044) 484 40 10
    +38 (096) 818 65 20
  • E-mail: sale@arthall.ua
  • Адреса об'єкта: вул.Бульварно-Кудрявська, 21, м. Київ
  • Адреса: пер. Чеховський, 11, м. Київ
  • Графік роботи: Пн.-Пт.: з 10:00 до 19:00
    Сб.-Нд.: вихідний

Бажаєте до нас у гості?
Наші консультанти проведуть екскурсію по комплексу в будь-який зручний для вас час. Залишайте контакти - і ми зв'яжемося з вами!