This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=72 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-28. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Публічні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Поліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Екологія і благоустрій
  • Про сайт




 

 Увага! Пропозиції нових схем руху громадського транспорту.

Проводиться опитування для формування схем руху громадського транспорту.

Просимо заповнити анкету

 

Увага! Змінено Порядок участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького (із змінами станом на 26.10.2016) - (pdf)

Особи, що не уклали договір про пайову участь у створенні розвитку інженерно — транспортної та соціальної інфраструктури міста Хмельницького у 2016 році - Додаток 1 (xls), Додаток 2 (xls).

 

Усе про субсидії та тарифи на спеціальному сайті  http://teplo.gov.ua/

 

Запрошуємо до обговорення проекту Програми економічного та соціального розвитку міста Хмельницького на 2017 рік!
Пропозиці надсилати в електронному (e-mail: prom@rada.khmelnytsky.com) або паперовому вигляді за адресою: вул. Гагаріна, 3, каб. 118, тел. 76-43-46.

 

GPS-навігація руху машин, що забезпечують прибирання міста

 

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Ви відвідуєте наш сайт для того, щоб :
 


Як громадяни звертаються до влади
Четвер, 16 лютого 2017, 12:06
Загалом за 2016 рік до міської ради надійшло 29133 звернення, що на 12714 або 77,4% більше, ніж 2015 року. Велику питому вагу займають письмові звернення — 91,8% (26763). Тенденція до збільшення кількості звернень спостерігається і на особистих прийомах у керівництва міста. Минулого року їх отримано 2370, що на 556 або 30,7% більше, ніж 2015-ого. Кількість повторних звернень за останні два роки залишається відносно стабільною (2016-ого — 11, 2015-ого — 9); число колективних звернень збільшилось на 84% (990 — у 2016 році проти 538 — у 2015-ому). Звернення стосуються питань соціального захисту, земельних відносин та будівництва, комунального господарства, транспорту та зв’язку, житлової політики, сім’ї, дітей, молоді, фізичної культури і спорту…
Детальніше...
 
«Майдан. Історія протесту» у світлинах – в музеї історії міста Хмельницького
Четвер, 16 лютого 2017, 10:10
Запрошуємо хмельничан і гостей міста на відкриття персональної фотовиставки Сергія Аніськова «Майдан. Історія протесту», яке відбудеться 17 лютого о 16:00 у музеї історії міста Хмельницького, що на вулиці Проскурівській, 30. Фотовиставка висвітлює події Революції гідності: як це відбувалося в державі, як це було у Хмельницькому та столиці.
Сергій Аніськов (місто Хмельницький) – член Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ), фотомитець, куратор фотовиставок і мистецьких проектів, практичний психолог, громадський діяч, координатор Хмельницького фотоклубу.
Детальніше...
 
Як розвиватимуться ОСББ у Хмельницькому
Четвер, 16 лютого 2017, 09:22
Наразі лише чверть багатоквартирних будинків у місті мають ОСББ. Тоді, як у сусідніх обласних центрах ця процедура просувається набагато швидше. Чому хмельничани бояться створювати ОСББ та шляхи вирішення цієї проблеми міські обранці днями обговорювали на інформаційному депутатському дні.
Докладніше – у сюжеті МТРК «Місто».
 
Запрошуємо на півфінал брейн-рингу «Моя позиція»
Середа, 15 лютого 2017, 18:17

17 лютого о 14.00 в палаці творчості дітей та юнацтва відбудеться півфінал міського брейн-рингу «Моя позиція». Учасниками інтелектуальних змагань стануть команди учнів п’ятих класів СЗОШ №№1, 8, 19 і 29.

Тема: "Місцеве самоврядування у Хмельницькому, його історія та сучасність".

Вхід вільний.

 
У жителів Хмельниччини з’явилась можливість зареєструвати шлюб за добу
Середа, 15 лютого 2017, 17:45
У День всіх закоханих, 14 лютого 2017 року, у м. Кам'янець-Подільському стартував проект Міністерства юстиції України «Шлюб за добу». В рамках цього проекту мешканці Хмельницької області мають можливість протягом однієї доби подати заяву - і стати чоловіком та дружиною.
Учасником пілотного проекту визначено Кам’янець-Подільський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану. За бажанням наречених державна реєстрація шлюбу може бути проведена на одному з архітектурних об’єктів історичного музею-заповідника: Галереї мистецтв, Старій фортеці, Міській ратуші, а також у Кам'янець-Подільському туристично-інформаційному центрі.
 
РЕМ повідомляє
Середа, 15 лютого 2017, 17:34
16 лютого з 09.30 до 17.00 у зв’язку з ремонтними роботами буде призупинене електропостачання за адресами: вул. Щедріна, 18-46, 11-69, вул. Кудрянки, 1-29, 2-30, вул. Трудова, 52-106, вул. Ювілейна, 19-111, 16-116, вул. Чубинського, 46-69, 58-86, вул. Привітна, вул. Цегельна, 19/1, 33/1, 4-40, пров. Ювілейний, 23-93.

Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 
У школі іконопису «Нікош» після ремонту відкрито нові класи
Середа, 15 лютого 2017, 17:15
У Хмельницькому є одне особливе місце... Тут без перебільшення народжується диво. Школа іконопису "Нікош" відома далеко за межами України. Її митці-випускники працюють навіть за кордоном. Сьогодні, на свято Стрітення, заклад запросив хмельничан на виставку ікон, а своїх учнів та педагогів - на презентацію відремонтованих класних приміщень. Відтепер навчатися унікальному мистецтву іконопису буде затишно та зручно.
За сприяння в проведенні ремонту колектив школи подякував і фірмі-підряднику, і міському голові Олександру Симчишину. Очільнику міста в знак поваги навіть подарували ікону!
"Дуже символічним є те, що ми зустрілися тут саме у день Стрітення, - звернувся міський голова до присутніх під час презентації оновлених класів. - Школа іконопису - родзинка нашого міста. Ми пишаємося нею і показуємо з гордістю гостям міста. Ми будемо підставляти плече закладу і далі, щоб нам було чим пишатися, а нашим дітям - було де займатися мистецтвом."
Детальніше...
 
Лягли квіти до пам’ятника подолянам, полеглим в Афганістані та інших локальних війнах
Середа, 15 лютого 2017, 16:43
Останній день війни. Як чекаємо ми цих слів... Як чекаємо часу, коли всі солдати повернуться додому зі сходу України... 28 років тому війна закінчилася для всіх тих, хто тримав зброю в руках у далекому Афганістані. Віримо, що незабаром такий день настане і в сучасній Україні...
А тим часом колишні воїни, як і щороку, сьогодні згадують бойових побратимів: живих і полеглих. Для тих, хто дожив до наших днів - урочистості, пісні та теплі дружні розмови з побратимами. Для тих, хто поклав життя на війні - квіти до пам'ятників та молебень у церкві...
Забувати про учасників війни в Афганістані та інших локальних конфліктах - не можна. Це покоління вже зрілих чоловіків бачило на власні очі жахіття війни, а тепер вчить своїх дітей і внуків не лише військовій справі, але й мужності та силі духу.
Детальніше...
 
У Хмельницьку міську раду завітали учні СЗОШ №12
Середа, 15 лютого 2017, 16:38
Ознайомитися з історією Хмельницького та в ігровій формі дізнатися принципи місцевого самоврядування сьогодні до міської ради завітали п’ятикласники СЗОШ №12, що в мікрорайоні Ракове. Цікаву екскурсію для школярів провела керуючий справами виконавчого комітету Юлія Сабій. У сесійній залі учні могли відчути себе депутатами, вибрати когось зі своїх друзів на посаду міського голови та його заступників і сфотографуватися на їх робочих місцях. Більше того, у коридорах міської ради змогли побачити справжнього Хмельницького міського голову, а також міських обранців, які до приходу школярів у сесійній залі проводили своє робоче засідання. Під час екскурсії діти також дізналися, скільки років місту й будівлі, в якій нині діє міська рада, хто керував Хмельницьким у минулому.
Детальніше...
 
"Хмельницькводоканал" інформує
Середа, 15 лютого 2017, 14:28
У зв'язку з виконанням аварійно-відновлювальних робіт із ліквідації пориву водопроводу, 16 лютого з 10:00 до 16:00 год. буде призупинено водопостачання у житлових будинках на вул. Прибузькій (від вул. Свободи до вул. Прибузька, 18).

Адміністрація МКП “Хмельницькводоканал” сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 
Хмельничан запрошують на фотовиставку «Обличчя Майдану»
Середа, 15 лютого 2017, 12:03
Виставка світлин знаного хмельницького фотохудожника Сергія Зиська  присвячена подіям, що відбувались в Києві у лютому 2014 року під час Революції Гідності. Фото зроблені трагічного ранку після розстрілів людей і останнього штурму Майдану.  Це серія портретів  про тих, хто тримав оборону на Майдані Незалежності, площі біля стадіону ім. В. Лобановського, а також на вулиці Інститутській.
Відкриття виставки відбудеться 16 лютого о 16.00 у приміщенні музею-студії фотомистецтва за адресою: вул. Проскурівська, 56.
Детальніше...
 
Нове обладнання в оновленій станції
Середа, 15 лютого 2017, 10:49
У 2016 році комунальним підприємством “Хмельницькводоканал” за кошти міського бюджету виконано реконструкцію каналізаційно-насосної станції №11, що на вулиці Північній, 109/1-К. Проектом було передбачено встановлення у машинному відділенні чотирьох відцентрованих енергозберігаючих насосних агрегатів, дренажного насосу, механічної решітки грубої очистки з автоматичною системою її управління, прокладання напірного каналізаційного колектора діаметром 300 мм, довжиною 61 м.п. Крім цього, виконаний запланований загальний ремонт приміщення КНС. Кошторисна вартість реконструкції станції склала 4 млн 130 тис. грн. 
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Транспортна реформа
  • Напередодні Дня виведення військ з Афганістану міський голова зустрівся із учасниками бойових дій та сім’ями загиблих воїнів
  • Запрацювала мобільна лінія служби психологічної допомоги «ТЕЛЕФОН ДОВІРИ»
  • РЕМ повідомляє
  • ПОВІДОМЛЕННЯ ініціативної робочої групи з підготовки установчих зборів громадської ради при виконавчому комітеті Хмельницької міської ради
  • Хмельничани скористалися можливістю порушити перед владою міста питання, які їх турбують
  • Запрошуємо до обговорення програм базової школи
  • Молодіжний рух у місті Хмельницькому розвивається
  • РЕМ повідомляє
  • Виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун розповіла хмельничанам про реалізацію медичної реформи
  • Діє пункт прийому допомоги постраждалим у місті Авдіївка
  • Ви щасливий власник приватного будинку, проте рахунки за комунальні послуги засмучують вас кожного разу все дужче? Тоді новий соціальний відеоролик та наступні поради з енергозбереження саме для вас
  • "Хмельницькводоканал" повідомляє
  • Відбудеться інформаційний депутатський день
  • Запрошуємо хмельничан до моно-театру «Кут»
  • ЗВІТ депутата міської ради ПАЛІЯ Дмитра Володимировича перед виборцями
  • ЗВІТ депутата міської ради МЕЛЬНИКА Станіслава Геннадійовича перед виборцями
  • Виїзний прийом громадян проведе секретар міської ради
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 7 з 282

Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

E-mail:

rada@khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02