This version of the page http://deti.inter.ua/uk/news/111-dinamo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-23. The original page over time could change.
Київські динамівці представили лоти на будь-який футбольний смак – Благодійний аукціон «Інтер дітям»
special.inter.ua • vecher.inter.ua • serial.inter.ua • deti.inter.ua • polk.inter.ua • sk.inter.ua
рус укр
.
  • Аукціон
  • Новини
Зібрано: 48 129.25 грн

Новини

Київські динамівці представили лоти на будь-який футбольний смак

17 грудня 2014, 09:21

Київський футбольний клуб "Динамо" регулярно бере участь у різного роду благодійних акціях. Ось і зараз до світлого свята Дня Святого Миколая футболісти команди вирішили піднести своїм уболівальникам приємні сюрпризи, а заразом і допомогти зібрати кошти для придбання апарату для краніоцеребральної гіпотермії для Київського інституту педіатрії, акушерства та гінекології НАМН України.

Представлені динамівцями лоти - це втілення мрії юного і не тільки вболівальника улюбленої команди. Вийти на поле стадіону, міцно тримаючи за руку свого кумира, - як Вам така ідея для подарунка синові, онукові або навіть і доньці до Нового року? На нашому аукціоні таке можливо. Ваша дитина може стати частиною футбольного дійства разом з Мігелем Велозу, Євгеном Хачеріді та Олександром Рибкою.

Урок футболу під керівництвом улюбленого динамівця - таке не можна пропустити. Тим більше, що вибір вчителів на нашому аукціоні на будь-який футбольний смак. Обирайте - Олександр Шовковський, Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Артем Кравець, Олег Гусєв, Нікіта Бурда.

А ще у нас можна придбати футболки улюблених спортсменів - Олександра Шовковського, Євгена Хачеріді та Андрія Ярмоленка. Якщо колекціонуєте автографи, то м'ячі з підписами всієї команди - просто цінна знахідка.

Висловлюємо вдячність ФК "Динамо" за підтримку благодійної ініціативи. А усім учасникам аукціону бажаємо найяскравіших емоцій з улюбленою командою.

Список новин

Допомога

Благодійна організація «ІНТЕР»-Дітям» Філія АТ «Укрексімбанк» в м. Києві Рахунок 26008000000009 МФО 380333 ЄДРПО 38062634