This version of the page http://oppb.com.ua/faq-page (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-18. The original page over time could change.
КОНСУЛЬТАЦІЇ | Охорона праці і пожежна безпека
Проект видавничого дому «МЕДІА-ПРО»
www.mediapro.com.ua

КОНСУЛЬТАЦІЇ

ПІДПИШІТЬСЯ НА РОЗСИЛКУ

Ви ще не отримуєте професійні новини від нашого порталу
для спеціалістів з охорони праці і пожежної безпеки?

Ми надсилаємо нашим відвідувачам корисні та цікаві статті
й актуальні новини. Абсолютно безкоштовно та без спаму.

Долучайтеся прямо зараз до кола найкращих професіоналів!

Чи належать роботи з обслуговування принтерів до робіт з підвищеною небезпекою?

Существуют ли нормативные акты Украины, которые регулируют использование заправленных (восстановленных) картриджей для принтеров? Есть ли потенциальная угроза для здоровья сотрудников, которые находятся в одном помещении с принтерами, где используются заправленные картриджи?
Читати далі

Чи слід проводити позачергові медогляди та інструктажі з охорони праці, змінювати документацію та поновлювати дозволи при зміні назви підприємства?

Наше підприємство змінило назву та код ЄДРПОУ. Чи потрібно в такому разі всьому персоналу наново проходити медичні огляди та інструктажі з охорони праці? Чи треба заводити на підприємстві та в його підрозділах нові журнали реєстрації інструктажів? Чи треба підприємству наново отримувати в органі Держпраці України дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки?
Читати далі

Про переліки робіт з підвищеною небезпекою

Яка постанова уряду регламентує перелік робіт з підвищеною небезпекою?
Читати далі

Як працівникові правильно звільнитися при порушенні роботодавцем законодавства з охорони праці?

Читати далі

Чи потрібно отримувати дозвіл на експлуатацію вилочного навантажувача з дизельним двигуном та реєструвати його в територіальних органах Держпраці?

Читати далі

Як призначають відповідальних за електрогосподарство на підприємстві

Читати далі

Як провадиться діяльність страхових експертів з охорони праці, якщо нещасний випадок стався на непідконтрольній владі територіях

Читати далі

Навчання з пожежної безпеки для офісних працівників

Чи потрібно у зв’язку з втратою чинності наказом МНС від 29 вересня 2003 р. № 368 проводити навчання для офісного персоналу відповідно до постанови КМУ від 26 червня 2013 р. № 444? Якщо ні, то який документ регламентує навчання працівників?
Читати далі

Чи є скрутне фінансово-економічне становище на підприємстві підставою для непроведення атестації робочих місць за умовами праці?

У зв'язку із скрутним фінансово-економічним становищем, що склалося на підприємстві з незалежних від нього причин, підприємство не може провести атестацію у термін, визначений у колективному договорі. Чи дозволяється використовувати результати санітарно-гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу, отримані під час попередньої атестації, проведеної у травні 2009 року?
Читати далі

Дії персоналу підприємства у разі розливу ртуті

У приміщенні магазину один із покупців попросив термометр, щоб поміряти температуру, бо погано почувався. При вимірюванні температури покупець розбив ртутний термометр. Персонал магазину всю видиму ртуть зібрав за допомогою вати в банку і викинув у смітник, після чого було проведено вологе прибирання водою з додаванням хлорки. Оскільки приміщення магазину без вікон, провітрити його не було змоги. Як перевірити, чи потрібно...
Читати далі

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • наступна ›
  • остання »