This version of the page http://rodyi.isida.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-14. The original page over time could change.
Роды и частный роддом. Естественные роды и где лучше рожать - Клиника ISIDA в Киеве. Украина — Клініка ISIDA

Часи роботи

  • ISIDA Медмістечко

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 21:00
  • Неділя 9:00 – 14:00
  • ISIDA Оболонь

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 14:00
  • ISIDA Лівобережна

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 14:00
  • ISIDA Печерск

  • Понеділок – п'ятниця 8:00 – 21:00
  • Субота 9:00 – 18:00
  • Неділя 9:00 – 14:00

Пологи

Іванюта Олена Веніамінівна

Лікар акушер-гінеколог
  • Пологи
  • Святкова виписка
  • Комфортне перебування
  • Кесарів розтин
  • Партнерські пологи
  • Знеболювання під час пологів
  • Догляд за новонародженим
  • Грудне годування

  • Комплексні програми
  • Калькулятори
Розрахуйте вартість пологів Онлайн-калькулятор

Пологи –це дуже індивідуальний процес, у кожної жінки він проходить з певними особливостями. Знання етапів пологового процесу допоможе сконцентруватися на тому, що слід робити в кожен конкретний момент.

Попередній план

Майбутня мама, яка спостерігається в ISIDA, може укласти договір на пологи з будь-якого тижня вагітності. Цей момент важливий не тільки з юридичної точки зору, але і з медичної. Незадовго до пологів пацієнтка проходить огляд у акушера-гінеколога, який складає попередній план ведення пологів. Потім він може бути переглянутий в залежності від клінічної ситуації, проте, в будь-якому випадку, це надійна підстраховка. Заздалегідь знаючи про можливі ризики, доктор обере найбільш оптимальну стратегію і разом з майбутньою мамою складе план дій.

Вибір на користь ISIDA

Жінці, яка спостерігалася в іншому медзакладі, але прийняла рішення народжувати в ISIDA, необхідно оформити договір на пологи на 35-36 тижнях вагітності. Для цього потрібні паспорт та заповнена обмінна карта з результатами всіх обстежень вагітної. В ISIDA необхідно буде зробити УЗД і пройти огляди у терапевта і акушера-гінеколога. Продовжувати спостереження до пологів у попереднього лікаря або перейти під опіку фахівців ISIDA, вирішує пацієнтка.

Зовсім скоро

Нормальні пологи відбуваються з 37-ї по 41-й тиждень вагітності. Перші ознаки їх наближення є провісниками. Це відчутні, але ще рідкісні болі внизу живота. Вони можуть з'явитися за день або навіть за кілька діб до пологів. На цьому етапі правильним рішенням буде дзвінок в клініку. У пакет з ведення пологів в клініці ISIDA входить така послуга, як виклик карети швидкої медичної допомоги. Доктор підкаже, скористатися цією можливістю зараз або трохи почекати. Якщо пацієнтка прибула в пологовий будинок занадто рано, після консультації лікаря майбутні батьки приймають рішенні залишитися під наглядом фахівців ISIDA чи повернутись додому.

1-й період: пора в пологовий будинок

Про перехід до активної фази пологів свідчать регулярні – кожні 5 хвилин – перейми. Якщо з'явилися суттєві виділення або ж води відійшли без ознак перейм, в пологовий будинок необхідно їхати негайно. Із собою досить мати паспорт і обмінну карту – все інше забезпечить ISIDA. Лікар огляне пацієнтку, оцінить медичну ситуацію і разом з пацієнткою обговорять подальший перебіг пологів. Акушерка допоможе переодягнутися в спеціальний одяг, а також здійснити гігієнічні процедури. Далі медичний персонал буде контролювати процес пологів і надавати необхідну медичну допомогу. Спеціальна апаратура буде відстежувати частоту перейм і серцебиття малюка. Лікар час від часу перевірятиме стан розкриття шийки матки.

2-й період: народження крихітки

Коли шийка повністю розкриється, настає найвідповідальніший момент. Малюка до появи на світ підштовхують потуги – сильні мимовільні напруження м'язів під час сутичок. Лікарі будуть пояснювати пацієнтці, що саме відбувається в даний момент і радити, як себе вести, щоб потуги були максимально ефективними. Потужний період може тривати 1-2 години, і завершується народженням дитини. Немовля витирають стерильною пелюшкою і викладають мамі на груди. Пуповину перетискають і перерізають після того, як припиняється її пульсація.

3-й період: заключний

Заключний етап – народження дитячого місця. Після відділення плаценти лікар оглядає родові шляхи. Потім пацієнтка перебуває в пологовому залі ще 2 години, це необхідно для контролю над виділеннями і скороченням матки. За цей час неонатологи уважно оглянуть новонародженого. Ще в пологовому залі може відбутися перше годування крихітки, а за бажанням – і перше знайомство з татом, викладання дитини на його груди.

Після пологів

Мама і немовля отримують допомогу медперсоналу у всіх питаннях. Їх забезпечують всім необхідним: одягом, постільною білизною, косметичними наборами, харчуванням. Після фізіологічних пологів виписка відбувається після двох повних діб, в разі кесаревого розтину – після чотирьох. Якщо з боку матері або дитини є медичні показання для того, щоб затриматися в стаціонарі, доплачувати за перебування в клініці не доведеться.

Дикусарова Світлана Миколаївна, головний лікар клініки:

  * «Детально дізнатися про перебіг пологів в ISIDA можна на консультації у лікаря, на семінарах «Радість народження» програми ISIDA weekend, а також в Школі майбутніх батьків нашої клініки. Розуміти, як проходять пологи, дуже важливо. Разом з тим, народження дитини – це дуже індивідуальний процес. Відхилення від класичної схеми, яка описана в підручниках і протоколах, зовсім не є небезпечними. Запорука успіху – спільні зусилля: від лікарів потрібно професіоналізм, а від пацієнтки – довіру до медперсоналу»* Народження малюка – це один з найяскравіших і трепетних моментів в житті кожної матері. Ми з величезною радістю проживемо цей важливий, відповідальний і довгоочікуваний період разом з Вами.
Читати далі

Пологи в ISIDA – це

Унікальність

У нас працює єдиний в Україні консультант з грудного вигодовування, сертифікований за міжнародним стандартом IBCLC

Піклування

Ми забезпечуємо цілодобове спостереження за мамою і малюком в післяпологовому періоді

Досвід

Ми маємо великий досвід і всі необхідні ресурси для лікування новонароджених,
які потребують виходжуванні та інтенсивної терапії

Все включено

У нашій клініці діє система «все включено»: ми забезпечуємо маму з малюком усім необхідним від халата і тапочок до предметів особистої гігієни і медикаментів

Безпека

Епідеміологічна безпека мами і малюка. Ми забезпечуємо надійний інфекційний контроль на всіх етапах перебування в клініці

1210 15510 000600
лет роддомудетейродовнедоношенных детей выходили наши неонатологи

Наші спеціалісти

Грицько Віктор Степанович

Акушер-гінеколог

Рахубінська Валерія Веніамінівна

Акушер-гінеколог

Левицька Алла Володимирівна

Акушер-гінеколог

Хілобок-Яковенко Олена Володимирівна

Неонатолог

Данилко Вероніка Олександрівна

Акушер-гінеколог

Зінченко Віталій Вікторович

Акушер-гінеколог

Кисла Надія Володимирівна

Анестезіолог

Нестерова Вікторія Олександрівна

Консультант з грудного вигодовування

Чечельницький Олег Євгенович

Анестезіолог

Ніжинська Ірина Олегівна

Неонатолог
Усі лікарі напрямку

Комплексні програми

Унікальний браслет-оберіг у подарунок

Отримайте в подарунок унікальний та неймовірний срібний браслет-оберіг CAVA за умови оплати програми спостереження вагітності та пологів в один платіж.

Оформити

Пологи фізіологічним шляхом

Пологи по системі «все включено»: ми забезпечуємо маму з малюком усім необхідним – від предметів особистої гігієни до медикаментів

Від 51 240 грн Оформити

Пологи шляхом кесаревого розтину

Пологи по системі «все включено»: ми забезпечуємо маму з малюком усім необхідним – від предметів особистої гігієни до медикаментів

68 840 грн Оформити

Програма післяпологового відновлення

Ми піклуємося про те, щоб ви насолоджувалися материнством і швидко повернулися в форму, тому розробили програму післяпологового відновлення

2 361 грн Оформити
Усі комплексні програми

Статті

Все під контролем

Запорука безпеки пацієнток ISIDA під час пологів – командна робота: коли кожен у медичній бригаді знає, що він повинен робити у кожну конкретну секунду.

«Тепер ми – повноцінна сім'я!»

У День незалежності України в клініці ISIDA з'явився на світ 10-тисячний малюк! Його народження стало радістю і для батьків, Тетяни ВТОРУК і Дмитра МАРТИНЕНКО, і для лікарів – адже дитину всі так довго чекали. Причому, подвійною радістю: маленький Іванко з'явився на світ разом зі своєю сестричкою Марічкою.

Тільки за показаннями

Поява малюка на світ не завжди піддається чіткому плануванню. Часом втручаються обставини, і єдиний вихід із ситуації – кесарів розтин, пояснює головний лікар клініки ISIDA Світлана ДІКУСАРОВА.

Після кесаревого

Щоб прискорити процес відновлення, співробітники клініки ISIDA враховують безліч нюансів.

Без болю

Жінки здавна прагнули зробити пологи процесом менш болючим. Природні методи абсолютно безпечні як для матері, так і для дитини, і освоїти їх може кожна породілля.

Мішель – це чудо з чудес!

Людина починає боротися за своє життя, як тільки з'являється на світло. Олеся і Валерій Букара як ніхто відчули на собі всю тяжкість боротьби за життя своєї дитини.

Читати усі статті

Новини, заходи

березня
04

Радість народження. Кесарів розтин і епідуральна анестезія

4 березня запрошуємо майбутніх батьків знайти нові знання і ближче познайомитися з клінікою і лікарями ISIDA.

лютого
18

Радість нарожденія. Фізіологічні пологи і перша зустріч з дитиною

Запрошуємо майбутніх батьків знайти нові знання і ближче познайомитися з клінікою і лікарями ISIDA.

Олена Хілобок взяла участь в засіданні Асоціації неонатологів України

Завідуюча відділенням неонатології клініки ISIDA Олена Хилобок взяла участь у розширеному засіданні Асоціації неонатологів України, що проходило з 7 по 18 липня в Созополі (Болгарія).

ISIDA отримала інвестиції на 1 мільйон євро

Клініка ISIDA залучила кредит на суму 1 млн євро від ПроКредит Банку для програми по розширенню потужностей медичного закладу

ISIDA запрошує на лекції з підготовки до кесаревого розтину і фізіологічним пологами

Ви очікуєте народження малюка? Фахівці клініки ISIDA добре знають, які питання хвилюють Вас в цей період.

Уперше в ISIDA кількість народжених дітей упродовж року перевищила 1000

15 жовтня в акушерському відділенні клініки ISIDA народився 1000 малюк у цьому році. Щороку у нас народжується близько 800-900 малюків. Цього року вперше за всю історію існування нашої клініки кількість народжених дітей перевищила позначку 1000.

Перейти в медіацентр

Відео напрямку

Як підготуватися до пологів і перестати боятися

Знеболювання пологів: епідуральна аналгезія і анестезія

Про кесарів розтин

Беременность – это красиво и модно

Клініка ISIDA. Піклування про найдорожче

ISIDA відкрила нове відділення на Печерську

Клініки, в яких доступний напрямок

ISIDA Медмістечко

Усі клініки

Проекти

Скористайтеся перевагами програми лояльності ISIDA friendly

ISIDA friendly – програма лояльності для пацієнтів клініки ISIDA, яка передбачає привабливі умови на комплексні програми

Інноваційна пренатальна діагностика в ISIDA

Для проведення неінвазивного пренатального тесту Tranquility - «Спокій» - досить аналізу материнської крові. Причому точність цієї абсолютно безпечною перевірки хромосомних порушень у плоду становить 99,9%.

Беременность – это красиво и модно

Клиника ISIDA совместно с ONE SIZE by Lena Kravets исследовали стиль жизни современных беременных.

Усі проекти