This version of the page http://len.net.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-07. The original page over time could change.
Лен межвенцовый утеплитель, утеплювач з льону в плитах, льняні плити, утеплитель из льна в плитах, льняные плиты, межвенцовый утеплитель для деревянного дома, межвенцовый утеплитель из джута, межвенцовый утеплитель джут, межвенцовый утеплитель цена, межвенцовый льняной утеплитель, льноволокно, джут, льноватин, евролен
  • ВИРОБИ З ДЖУТУ
  • ВИРОБИ НА ОСНОВІ ЛЬОНУ
  • ЛЬНЯНІ РУЛОНИ
Главное меню
Лен, Чп

/br>
ЛЬОН є постачальником продукції з льону та джуту
 
 
 

Ми пропонуємо широкий асортимент продукції, якісне обслуговування та кваліфіковану консультацію. У нашій компанії Ви можете придбати якісні лляний міжвінцевий утеплювач льняний та джутовий міжвінцевий утеплювач, які:

 прискорять будівлю Вашого будинку; 

забезпечать надійне рівномірне утеплення стін дерев'яного будинку; 

позбавлять від необхідності подвійної конопатки швів між колодами; 

капілярна структура лляного або джутового волокна буде підтримувати природну вентиляцію й здоровий мікроклімат у Вашому дерев’яному або брусовому будинку; 

натуральне чисте волокно, з якого складається міжвінцевий утеплювач, захистить стіни дерев'яного будинку  від руйнування.

Революція в світі утеплювання будинку - натуральний, екологічно чистий утеплювач з льону в плитах, льняні плити

Утеплювач з льону, міжвінцевий льняний утеплювач натуральний, екологічно чистий матеріал для утеплення дерев'яного будинку, що складається 100% з добірного льону.

Продаж утеплювач з льону, утеплювач з джуту, міжвінцевий утеплювач, пакля стрічкова для зрубів, пакля будівельна, пакля сантехнічна, межвенцовый утеплитель, утеплитель льняной, утеплитель из льна, межвенцовый утеплитель для деревинного дома, пакля строительная, пакля льняная, пакля ленточная, пакля сантехническая, льняной утеплитель, джутовый утеплитель, пакля строительная для сруба, межвенцовый утеплитель лен, межвенцовый утеплитель джут

Міжвінцевий утеплювач з льону виготовляється з якісної льняної сировини за спеціальною технологією.

Утеплювач з льону використовують як ущільнювач між вінцями колод при збірці дерев'яних будинків з оциліндрованого, профільованого і клеєного брусу. Для будинків з рубаного брусу, пропонуємо міжвінцевий утеплювач завтовшки 30 мм, який може бути використаний для утеплення стін, підлоги і даху, що вирішує проблему теплозбереження.

Щільність міжвінцевого утеплювача не менше 700 г./м.кв., що, у свою чергу, підвищує теплоізолюючі властивості матеріалу.

Продаж утеплювач з льону, ущільнювач льняний, пакля будівельна, пакля сантехнічна, вірьовка льняна, вірьовка джутова, канат льняний, канат джутовий, шпагат, льняний міжвінцевий утеплювач, міжвінцевий ущільнювач, міжвінцевий утеплювач з льону, мотузка льняна, мотузка джутова, шпагат джутовий, шпагат  льняний, канат пеньковий, пенька

 

Окрім цього, до Вашої уваги пропонується широкий вибір готових виробів на основі льону: канати джутові, канати льняні, шпагати джутові, шпагати льняні, мотузка джутова (веревка джутовая), мотузка лляна, єврольон, льон-джут, пакля будівельна, мішки джутові, мішки льняні, мішковина натуральна, лляна мішковина, джутова мішковина, 100% льон.

Льон, як сільськогосподарська культура, винайдений більше 10 тисяч років тому. Лляна тканина має підвищену міцність. Одяг з льону не пропускає ультрафіолетових променів і стримує м'яке іонне випромінювання, тому він корисний для всіх, хто довго сидить за комп'ютером. Лляна постільна білизна благотворно впливає на всі фази сну

Мода на тканини, що прикрашають інтер'єри наших будинків, здатна захопити навіть самих невибагливих її шанувальників. До речі, по оцінкам фахівців, мода на дизайн інтер'єрів значно більше довготривала, ніж на одяг.

Прикрашайте свій будинок гарними льняними виробами,

виробами з 100% натурального льону !