This version of the page http://www.darnitsa.ua/medicals (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-06. The original page over time could change.
Фахівцям

«Дарниця» лікарям

Здоров’я пацієнта – це найвища цінність, що є результатом того високого ступеню відповідальності за життя людини, яку ви, професіонали, берете на себе щоразу, призначаючи лікування. Об’єднані зусилля фахівців сфери охорони здоров’я, провізорів, відповідальних лікарів, медичних сестер та компанії «Дарниця» спрямовані на вивчення і щоденне застосування сучасних, найбільш ефективних і раціональних лікувальних практик для вирішення значимих медичних проблем.

Спільне завдання

Наше завдання – разом з вами вивчати світовий досвід застосування лікарських засобів, алгоритми діагностування і ведення пацієнтів, протоколи лікування найбільш розповсюджених захворювань, разом із вами створювати та впроваджувати медикаментозні та немедикаментозні рішення в лікуванні українців.

Ми забезпечуємо відповідальних лікарів сучасними рішеннями значущих медичних проблем і надаємо доступ до найбільш ефективних і раціональних практик у сфері кардіології, неврології та проблем болю в ім’я продовження життя пацієнтів.

 

Ознайомтесь із асортиментом нашої продукції

Приєднуйтесь!

 

Слідкуйте за нами
в соціальних медіа

 

Слідкуйте за нашими
новинами та прес-релізами

 

Можливість реєстрації стане
доступної найближчим часом

 
© 1994 - 2017 ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Умови користування сайтом © 2015 Зроблено в uStudio Design
Спеціалізоване видання, призначене для медичних установ та лікарів Обмеження щодо отримання інформації