This version of the page http://ugv.com.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-05. The original page over time could change.
Про компанію | ПАТ Укргазвидобування

Публічне акціонерне товариство «Укргазвидобування» вертикально інтегрована компанія з замкнутим циклом виробництва — від пошуку та розвідки родовищ нафти і газу, їх розробки, а також видобутку, транспортування, переробки вуглеводневої сировини і реалізації нафтопродуктів.

ПАТ «Укргазвидобування» (до грудня 2012 року ДК “Укргазвидобування”) була створена в липні 1998 року в наслідок реорганізації АТ «Укргазпром». До складу, тоді ще, ДК «Укргазвидобування» увійшли газовидобувні підприємства та структурні підрозділи АТ «Укргазпром».

ПАТ «Укргазвидобування» веде розробку газових, нафтогазових і нафтогазоконденсатних родовищ в Харківській, Полтавській, Сумській, Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській та Волинській областях. Геологорозвідувальні роботи компанії з пошуку нових родовищ вуглеводнів ведуться в Дніпровсько-Донецькій западині, у Карпатському регіоні.

Сьогодні ПАТ «Укргазвидобування» – основна компанiя з видобування природного газу i газового конденсату в Україні. У 2015 році підприємствами Компанії видобуто 14, 528 млрд м3 газу, що складає 75% видобутку в Україні. До складу Компанії входить 10 філій, в тому числі: 3 газовидобувнi управління, управління з бурiння свердловин, управлiння з переробки газу i газового конденсату.