This version of the page http://www.partner-tour.com/rafting-pt/rafting-tour-3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-04. The original page over time could change.
РАФТИНГ на Черемоші / похід в гори / Джип-тур в Карпатах *3 дні - Партнер Тур
Активний відпочинок
 
РАФТИНГ на Черемоші / похід в гори
 
+ Джип-тур в Карпатах
3-ох денний тур
 
Виїзд: 30.09-02.10

 

Виїзд о 3:00 год з м.Хмельницького

1 день

9:00 – орієнтовний час прибуття, відпочинок / збір на рафтинг.

9:30 - Рафтинг по Черемошу.

Одним з найбільш захоплюючих варіантів сплавів - це рафтинг на Чорному Черемоші.

Прибуття до  рафтинг-табору в селищі Бистрець, видача спорядження (жилет, шолом, гідрокостюм, взуття). Від табору виїжджаємо на місце сплаву (вище за течією на 8 км.)

І ось зібравшись, ми готові та сплаву і розпочинаємо наш активний відпочинок. Сплав відбувається від повороту на селище Дземброня до закінчення селища Красник.

У нашій програмі передбачено 2 рази сплаву !

Основні пороги даної ділянки - поріг "Берди", "Дземброня", "Біла кобила", "Малий Гучок", "Середній Гук" та "Великий Гук". Останній є найбільш складним порогом даної ділянки. По закінченні сплаву повторне повернення  на маршрут і сплав по Чорному Черемошу по всім порогам  та повернення в рафтинг-табір.

 

 Рафтинг проводиться під керівництвом досвідченого інструктора з використаннями всього необхідного захисного спорядження (страхувальний жилет, каска) та не потребує спецпідготовки. Також перед сплавом проводиться інструктаж з техніки безпеки. Ви навчитесь правильно тримати весло, опануєте основи техніки веслування і  поведінки на воді. Тож сплавлятися буде не тільки захопливо і весело, а й безпечно.

 

15:00 – виїзд до Ворохти.

- Zip Line (політ над Карпатами)   -  720 метрів щастя

Екстрім в Ворохті  - Zip Line дозволяє здійснити політ над землею без супроводу інструктора. Перепад висот незначний - близько 18 метрів від точки старту до точки фінішу. Спуск розділений на дві ділянки: 550 і 170 метрів, проміжна зупинка обов'язкова.

Установка складається зі зони старту, зони фінішу з тормозним пристроєм, несучого тросу натягненого між установками старту і фінішу, спеціального спорядження яке переміщається по тросу разом з людиною.

 

Підвіска і провисання тросу розраховані на вагу відвідувача від 35 до 90 кг.

Zip Line розрахований не тільки для дорослих. Для дітей працює нижній спуск довжиною 170 метрів.

 

- Виїзд в Ясіню. Заїзд до магазину, після чого ми покидаємо наш автобус та пересідаємо на позашляховик ГАЗ-66 та їдемо на проживання в урочище Драгобрат (1300-1500 м. н.р.м.) / Поселення в готелі. Вечеря. Вільний час

Проживання на протязі двох днів буде в горах у готелі, який розташований вище хмар ))) в урочищі Драгобрат.

 

 

2 день

 

9: 00 Сніданок. 

9:30 Сьогодні в нас буде насичений день – ми побачимо неймовірну панораму на гори Карпат, відвідаємо гірські озера, зробимо фотосесію неймовірних Карпатських панорам. Враження позитивні – гарантуємо. Похід на Свидовецький хребет розпочинається відразу від готелю

У Свидовця власна неповторна магія, яку обов'язково варто спробувати на собі! На Свидовці справжній озерний рай: уздовж хребта розмістилися відразу декілька високогірних озер: Апшинец, Івор, Догяска (Герешаска), Ворожеска.  Деякі Свидовецький озера досить мініатюрні, а ось Догяска не в приклад - вражає масштабом як для звичного озера льодовикового походження: воно розтягнуто на 167 метрів по діагоналі, а в глибину цілком годиться для пірнання. Тільки озеро наповнюється виключно завдяки атмосферних опадів, знаходиться на висоті 1 577 метрів н.р.м., тому про комфортну температуру для водних процедур забудьте відразу: +11 градусів в найспекотніше літо максимально.

Найвизначнішою вершиною Свидовецького хребта визначена гора Близниця, 1 881 метри заввишки. Хоча насправді Близниця на Свидовці  розділяється на три: просто Близниця, Мала і Велика Близниці. До того ж практично рукою подати від Близниці  до ще одного озера з льодовиковим походженням – Івор,  куди  можливо відносно швидко піднятися за бажанням!

19:00. Вечеря. Вільний час.

 

3 день

 

7:30. Сніданок, виселення з номерів. Виїзд з урочища Драгобрат.

 

Джип-тур на полонину. (тривалість до 4 годин)

Ви відкриєте для себе красу і природу Карпат, а також отримаєте море адреналіну від поїздки на відкритих автомобілях-позашляховиках по гірських хребтах і перевалах, з виїздом на вершини, з яких відкриваються дивовижні панорами гір. Джипінг до карпатських вершин – чудовий шанс урізноманітнити свій відпочинок в Карпатах. Відвідати за кілька годин місця, до яких зазвичай треба витратити кілька днів пішого ходу, можна на потужному позашляховику, що з легкістю долає складні підйоми і спуски, бездоріжжя та невеликі потічки. Ви побачите Карпати зовсім з іншого боку, відчуєте справжній драйв і отримаєте  дивовижно красиві фотознімки.

 

Водоспад Пробій – Ринок сувенірів. Ви відвідаєте водоспад Пробій – це унікальний куточок природи з каскадом водоспадів, а також автентичний ринок гуцульських сувенірів, де можна буде придбати найрізноманітніші сувеніри на згадку про Карпатський край (вишиванки, ліжники, дерев’яні та шкіряні прикраси та ін.)

 

Овечий сир - Бринза/ Вурда/ Будз. У Вас буде можливість спробувати та придбати славнозвісну карпатську овечу бринзу і навіть самі зможете перекинутись на відомих всьому світу гуцулів. 

Обід (за додаткову плату).

Виїзд в м. Хмельницький. (орієнтовне прибуття 22:00 год)

 


Вартість:  1600 грн

У вартість входить: проїзд Хмельницький - по всьому туристичному маршруту - Хмельницький, проживання 2 ночі на Драгобраті, страхування під час дороги, харчування (2 вечері / 2 сніданки), 2 рази сплаву: прокат плавзасобу (весло, каска і жилет), супровід інструктора на воді, транспортний супровід на самих сплавах, джип-тур на полонину.

У вартість не входить:  прокат гідрокостюма – 70 грн + 30 грн гідро-носки, Zip Line – 95 грн, супровід в гори на Свидовецький хребет, проїзд на позашляховиках ГАЗ-66 (80 грн в одну сторону).

 


Часті запитання про сплав?

• Чи є якісь обмеження щодо участі в рафтингу?  

При захворюваннях серцево-судинної системи, нирковій недостатності інших небезпечних і гострих захворюваннях – участь в рафтингу не рекомендована. Про будь-що, що може викликати або загострити проблеми зі здоров’ям треба заздалегідь повідомити організаторів.

• Чи можна брати з собою дітей?    

В рафтингу дозволяється брати участь дітям від 16 років. Якщо менше 16 років, обговорювати з організаторами.

• Чи заважає рафтингу погана погода (дощ і т.п.)?           

Погода на Черемоші, як і загалом в горах, мінлива. Часом світить сонце, часом падає дощ, а деколи й сніг. Тому готовим варто бути до всього. Однак саме для рафтингу є плюси у всіх випадках.В сонячну погоду – сплав дуже приємний, в дощову – піднімається вода і можна отримати більше вражень та адреналіну. А в рафтинг-таборі завжди є можливість зігрітись та гарно провести час за будь-якої погоди.

 

Рекомендоване спорядження:

Для сплаву:

• Найкращий одяг для сплаву – гідрокостюм, він промокає, але дуже добре тримає тепло. Під нього вдягають футболку або тонкий гольф і спідню білизну, можна також вдягнути термоштани. Поверх гідрокостюма в прохолодну погоду варто вдягнути водонепроникну куртку. В літній період можна купальник одягнути під гідрокостюм.

• Взамін гідрокостюма можна використати водовідштовхуючий костюм (куртка+штани, такий собі «продвинутий» дощовик), повністю сухими не будете, але буде тепло, бо не продувається вітром. Під нього варто вдягнути спортивний одяг або термобілизну

• В дуже холодну погоду допоможе додаткова флісова або подібна до неї кофта.

• В сонячну погоду варто мати одяг з довгим рукавами, щоб уникнути опіків.

• Під каску одягається тонка шапка, бандана або баф.

• На ноги гідрошкарпетки, під них варто одягнути ще одні тонкі чисті звичайні. Поверх всього — старі вільні кросовки або трекінгові черевики.

• На руки можна одягнути спеціальні гідрорукавиці або звичайні тонкі рукавиці.

• Змінний теплий і зручний одяг, щоб переодягнутися після сплаву, тут треба врахувати, що все, щоб було на вас під час рафтингу буде мокре або вологе.

- Усе спеціальне водне спорядження можна взяти на прокат.

- Мобільний телефон краще залишити на березі, з собою його можна взяти лише в спеціальному гермопакеті. Фотоапарат теж краще залишити, хоча дехто бере його з собою на воду, однак гарантувати, що він повернеться цілим і неушкодженим/незамоченим – не можемо.

 

За детальною інформацією звертайтесь до менеджерів Туроператора "Партнер Тур груп":
тел. (067)557-67-27, (063)529-54-20, (0382)777143
 
 - Туристичним агенціям надається комісійна винагорода -
 

 
Фірма залишає за собою право змінювати програму туру, порядок та час екскурсій без зменшення загального обсягу послуг. Фірма не несе відповідальність за можливі затримки на дорогах і погодні умови. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачене. 
У програмах туру вказано орієнтовний час. Точне місце і час від'їзду з міста, початок екскурсій і додаткової програми оголошується керівником групи.
 
* У вартість "Туристичного обслуговування" входить - транспортне обслуговування по маршруту, супровід керівником групи, екскурсовод на екскурсійних об'єктах, плата за в'їзд автобусом на екскурсійні об'єкти.
Під страхуванням розуміється - "Страхування від нещасних випадків на транспорті".