This version of the page http://impuls.winbau.ua/uk/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-04. The original page over time could change.
Компанія «Імпульс» - офіційний партнер Winbau у Західному регіоні
  • Головна
  • Про компанію
  • Winbau.ua
  • Рус
  • Укр

(0362) 61-75-45

 

Виклик замірника

Новини

Ласкаво просимо на новий сайт!
Шановні пані та панове!

Ми раді вітати вас на сайті офіційного партнера Winbau в Західному регіоні України компанії «Імпульс»!

Детальніше...
Розкажіть про нас друзям:
На даний момент 468 гостей на сайті

Компанія «Імпульс» - офіційний партнер Winbau у Західному регіоні

Компанія «Імпульс» не лише виробляє сучасні та надійні металопластикові конструкції, а й надає високоякісні послуги європейського рівня. Всі дії наших фахівців зорієнтовані на те, щоб етапи замовлення, виробництва і монтажу нашої продукції були максимально зручними для Вас.

При виборі постачальників комплектуючих для наших конструкцій ми зупинилась на німецьких виробниках, які є беззаперечними лідерами на європейському ринку металопластикових конструкцій. Ми завжди надаємо клієнтові право вибору і готові запропонувати нашу продукцію в трьох цінових сегментах:

  • Преміум клас – 5-ти камерна профільна система Winbau Premium;
  • Середній ціновий сегмент – 3-х і 4-х камерні профільні системи Winbau Optimum;
  • Економ клас – 3-х камерна профільна система Tepla.

Наші металопластикові конструкції укомплектовані якісною фурнітурою: австрійською MACO і турецькою Vorne. Ми використовуємо скло марки М0 і працюєм з усіма типами скла, а саме: енергозберігаюче, тоноване, безпечне (триплекс, гартоване), дзеркальне, візерункове (сатин, крізет). Також ми виготовляємо металопластикові конструкції різного рівня складності (арка, трапеція, коло, ромб, трикутник) в широкій кольоровій гамі (одно- та двостороннє ламінування, тонований в масі профіль). Завдяки такому підходу Ви можете замовити і обрати ті вікна, які підходять Вам і Вашому бюджетові.

Наші менеджери нададуть Вам вичерпну і об’єктивну інформацію про нашу продукцію, що значно полегшить Ваш вибір і дасть можливість зважено прийняти рішення і вибрати найнеобхідніше. Замовляючи вікна в компанії «Імпульс», Ви в жодному разі не переплачуєте, а купуєте металопластикові конструкції при оптимальному співвідношенні ціни і якості. Підтверджує цей факт тісна співпраця з компанією Winbau: статус компанії «Імпульс» як офіційного партнера Winbau у Західному регіоні України підкреслює незмінно високу якість вироблених віконних конструкцій.

Наша адреса:

м. Рівне, вул. Біла, 5А
Тел/факс: (0362) 61-75-45
Моб. тел.: (098) 617-36-72, (097) 945-41-98
 

Разработка сайта