This version of the page http://www.uitt-kiev.com/ukr/franchasing (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-03. The original page over time could change.
UITT 2017-Франчайзинг

54 дня до виставки

УКР РУС ENG

Франчайзинг

Франчайзинг став однією з найбільш стійких моделей ведення туристичного бізнесу в Україні в останні два-три роки.

Невеликі турагентства-франчайзі отримують переваги великого бренду, в той же час зберігаючи незалежність в оперативній діяльності та управлінні. Франчайзі, на відміну від незалежного агентства, отримує потужну підтримку бренду, в тому числі рекламну, в загальнонаціональному масштабі, автоматизацію роботи, якісний продукт, акції та бонусні програми і, що так само важливо, юридичну допомогу та програми розвитку персоналу.

У той же час, туроператори та мережі вибирають франчайзинг через гнучкості такий бізнес-моделі, низького рівня ризиків, широкого спектра послуг і швидкої окупності.

Організатори туристичної виставки UITT'2017 вирішили допомогти експонентам та гостям виставки налагодити бізнес-контакти в рамках програми «Франчайзинг на UITT».

Ми зібрали і систематизували пропозиції франчайзингу від учасників ринку. Різні компанії пропонують різні варіанти програм для потенційних партнерів, що бажають вступити у франчайзингову мережу бренду.
Якщо Ви - представник туристичної агенції і зацікавлені в стабільному розвитку своєї справи, програма «Франчайзинг на UITT» допоможе Вам визначитися з вибором!

Надсилайте нам заповнену форму заявки і приходьте з 30  березня по 1 квітня 2016 на 22-ту виставку UITT «Україна - подорожі та туризм». Наші реєстратори нададуть Вам список пропонованих на виставці франшиз з номерами стендів компаній, на яких представлені ці пропозиції.

Прийняти участь

  • 2017-02-01
    Georgian Airways з 12 квітня після 4-річної перерви відновлять прямі регулярні рейси між Харковом і Тбілісі.
  • 2017-01-26
    Ефективний готельний бізнес від А до Я: робота з бізнес-клієнтами
  • Всі новини

Партнер виставки

Ім`я*
E-mail*
Кожен, підписавшись на нашу розсилку, бонусом до свіжих новин виставки та туристичного ринку отримає каталог учасників UITT2017