This version of the page http://ugv.com.ua/media (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-03. The original page over time could change.
Мультимедіа | ПАТ Укргазвидобування

ПАТ «Укргазвидобування» стала повноправним членом Європейської Бізнес Асоціації

6.06.16

06 червня 2016 року лідер української газовидобувної галузі – ПАТ «Укргазвидобування» отримало членство в найбільш впливовому та найчисельнішому об’єднанні бізнесу в Україні – Європейській Бізнес Асоціації.

ЕВА працює в Україні з 1999 року та об’єднує більш ніж дев’ятсот компаній. На сьогодні це одна з наймасштабніших спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку.

Членство в Асоціації надає УГВ такі переваги, як допомога у налагодженні партнерських відносин з урядом, встановлення ділових зв’язків з кращими міжнародними та українськими компаніями, можливість розвитку персоналу, участь у соціальних заходах та багато іншого.

Члени Асоціації компанії-лідери, які розділяють кращі європейські цінності ведення бізнесу, дотримуються політики нульової терпимості до корупції і націлені на вирішення найважливіших інвестиційних питань та покращення інвестиційного клімату України.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Ми раді приєднатись до такої потужної бізнес асоціації, як ЕВА. Готові брати активну участь в роботі комітетів, сподіваємось на плідну співпрацю в таких напрямках, як застосування кращих мжнародних практик управління, корпоративна соціальна відповідальність, розширення зв’язків з бізнес спільнотою, розширення кола міжнародних контактів. Ми розділяємо та підтримуємо цінності за якими працює ЕВА, а саме, чесну та прозору конкуренцію та дотримання верховенства закону.»

130 млн. грн. зекономило ПАТ «Укргазвидобування» на закупівлі метанолу за 8 місяців

7.04.16

130 млн. грн. «Укргазвидобування» вдалося зекономити за 8 місяців роботи (з серпня 2015 року по квітень 2016 року) на закупівлі тільки одного з великого переліку необхідних для газовидобування інгредієнтів – метанолу.

До приходу нової команди, на протязі довгого періоду часу, трималася середньозважена ціна в 1460 дол. за тонну. Новій команді вдалося поступово знизити ціну до 900 дол. за тонну. Ця різниця в 560 дол. на тонні (зниження майже на 40%) дала значний економічний ефект.

Прозорість процедур закупівель, збільшення числа учасників тендерів, запровадження реальної конкуренції між постачальниками дозволило загалом заощадити 920 млн грн. тільки на закупівлях за час роботи нової управлінської команди.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Ресурси, які ми отримуємо від підвищення ефективності бізнес-процесів, від усунення корупційної складової в діяльності УГВ, ми спрямовуємо на інвестиції в зростання видобутку газу – заходи інтенсифікації, ремонту зношеного обладнання, впровадження нових технологій. Розвиток української газовидобувної галузі – основа нашої енергетичної безпеки».

 

 

Довідка:

Метанол – метиловий спирт з дуже широким спектром застосування. В газовидобувній галузі застосовується в процесі видобутку газу для попередження гідроутворення на свердловинах. Відсутність метанолу може привести до аварійних зупинок свердловин, що в свою чергу унеможливить виконання завдання з видобутку газу.

Голова Правління ПАТ “Укргазвидобування” в “Ранку на 5” про видобуток газу, ренту, ціни, реформи компанії та багато іншого:

25.12.15

 

 

Чи здатна Україна обійтися тільки власним газом? Сюжет Факти ICTV

18.12.15

Голова Правління ПАТ “Укргазвидобування” Олег Прохоренко та директор ГПУ “Шебелинкагазвидобування” Юрій Фесенко в сюжеті Факти ICTV про розвиток Укргазвидобування та про заходи, потрібні для зростання видобутку газу та енергонезалежності України.

 

Голова Правління ПАТ “Укргазвидобування” Олег Прохоренко про реформу держпідприємств в “Клубі реформ” на 5 каналі

17.12.15

 

Інтерв’ю Голови Правління ПАТ “Укргазвидобування” Олега Прохоренко “Першій шпальті”

9.11.15

Трохи газонули. Чому реформа ринку палива не принесла швидких результатів?

Сюжет в випуску новин на Пеpшому Національному про Законопроект, що дозволить знизити ренту для газовидобувних компаній

7.10.15

Сюжет в випуску новин на Першому Національному про Законопроект, проголосований в першому читанні Верховною Радою, що дозволить знизити ренту газовидобувним компаніям (початок сюжету на 11 хвилині). Коментар Голови Правління ПАТ “Укргазвидобування” Олега Прохоренко на 13 хвилині.