This version of the page http://www.fpl.ua/ukr/epfl (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-02-01. The original page over time could change.
ЄПФЛ
   

Асоціація європейських професіональних футбольних ліг

Асоціація європейських професіональних футбольних ліг (EPFL) заснована у 2005 році і базується у швейцарському місті Ньон.

Організація веде своє походження зі створеної в 1997 році EUPPFL (Асоціація європейського союзу прем’єр професіональних футбольних ліг). Спочатку ЄПФЛ складалася з 12 Учасників, а в даний час налічує 30 Учасників та Асоційованих членів з усієї Європи.

ЄПФЛ займається всіма аспектами професіонального футболу і діє як єдиний голос професіональних футбольних ліг Європи з усіх питань.

Структура ЄПФЛ:
Генеральна асамблея Учасників (законодавчий орган), Рада директорів (виконавчий орган), адміністрація (адміністративний орган) і комітети (консультативні органи).

Цілі і завдання ЄПФЛ:
• ЄПФЛ − провідна сила професіонального футболу в Європі.
• Поліпшення співпраці, налагодження дружніх відносин і створення єдності між Учасниками та Асоційованими членами Ліги.
• Розгляд питань соціального діалогу на європейському рівні і, у разі необхідності, набуття статусу соціального партнера.
• Схвалення та захист специфіки, самобутності і самостійності професіонального футболу в Європі та світі.
• Сприяння збору та обміну інформацією між Учасниками і Асоційованими членами Ліги.
• Організація роботи комітетів, робочих груп, навчальних курсів, виставок, конференцій та інших колективних заходів для просування професіонального футболу.

Виступ президента Прем'єр-ліги Віталія Данілова на Генеральній асамблеї ЄПФЛ

Українська Прем’єр-ліга була прийнята до лав ЄПФЛ у 2009 році. З того часу йде безперервна робота з вивчення провідного міжнародного досвіду. На знак поваги та визнання, вже у 2011 році Прем’єр-ліга була удостоєна високої честі приймати Генеральну асамблею ЄПФЛ у Києві.

Генеральна асамблея ЄПФЛ у Києві

 

 

На головну  
Об’єднання професіональних футбольних
клубів України “Прем’єр-ліга”
Всі права захищені © 2008-2016
Україна, 01133, м.Київ, пров. Лабораторний, 7-А
тел. +38 044 521 06 99, факс +38 044 521 06 98
info@fpl.ua