This version of the page http://liof.org/registration/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-01-28. The original page over time could change.
Реєстрація – Lviv Outsourcing Forum 2017

Реєстрація

FAQ

Чи діє у вас групова реєстрація і які її умови?
Так, на конференції діє групова реєстрація. При оплаті 4-х квитків – квиток для ще одного учасника буде безкоштовним. Про реєстрацію групою вам слід повідомити нашого фінансового менеджера за допомогою поля «Додаткова інформація» при реєстрації, або на email: greg@startup.lviv.ua.

Чи можу я зареєструватися на конференцію зараз, але оплатити її пізніше?
Можна, але, на жаль, ми не зможемо довго зберегти за вами сталу вартість квитка. Його ціна буде зростати тим більше, чим менше часу залишиться до події. Зверніть увагу, що за 3 дні до початку конференції реєстрація закривається.

Чи зможу я повернути кошти, якщо не матиму змоги прийти на конференцію?
Якщо Ви не можете відвідати конференцію, гроші (за вирахуванням комісії 5%) можуть бути поверненні за місяць до конференції.
Ви маєте право у разі не відвідання конференції, та попереднього узгодження цього з організаторами (не пізніше ніж за 24 год. до конференції) передати свій квиток іншій особі або обміняти свій квиток з поточної конференції на квиток наступної аналогічної конференції.

Де я зможу пообідати?
Обід для учасників конференції в ресторані готелю «Дністер» включений у вартість квитка.

В мене є безліч цікавих кейсів, і я хотів би ними поділитися з відвідувачами. Чи це можливо?
Адміністрація конференції завжди відкрита до співпраці і з радістю розгляне ваші пропозиції стосовно доповідей та партнерства. Якщо ви хочете запропонувати доповідь чи партнерські відносини заповніть будь-ласка відповідну форму на сайті, або напишіть нам на nadiya@startup.lviv.ua