This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_mail/storage/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-01-27. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Опис послуги :: Інтернет диск :: Пошта




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

«Інтернет диск» – це послуга для абонентів Інтернет від Укртелеком, яка дасть Вам змогу використовувати захищений паролем віртуальний жорсткий диск для збереження власних файлів з документами, фотографіями, архівами тощо.

На відміну від USB-накопичувачів, що потребують збереження та перенесення файлів, а також постійної синхронізації файлів, Ваш віртуальний «Інтернет диск» ніколи не загубиться і не зламається, на ньому завжди зберігаються актуальні версії файлів, які доступні будь-де і будь-коли: достатньо бути в мережі Інтернет.

Основні переваги та можливості «Інтернет диск»:

  • цілодобовий (24/7/365) доступ до віртуального файлового сховища;
  • можливість завантаження файлів, створення папок, перейменування папок та файлів, копіювання файлів на будь-які локальні або мережні носії, переміщення та видалення файлів або папок;
  • можливість відкриття і перегляду файлів (зображення, відео, документи) безпосередньо в браузері, за умови наявності відповідного програмного забезпечення;
  • доступ за протоколом WebDAV та з використанням захищеного SSL-з’єднання (HTTPS);
  • вбудований антивірусний захист;
  • відсутність додаткової реєстрації (за наявності електронної пошти в системі «Укрпост»).

Увага!
При користуванні послугою «Інтернет диск» (5 Гб), що надається без зміни розміру плати за користування послугою Інтернет від Укртелеком, усі файли абонента послуги «Інтернет диск» можуть бути знищені адміністратором системи, якщо протягом останніх 6 місяців не було звернень до файлового ресурсу абонента. При цьому послуга «Інтернет диск» залишається активною.



Всі права на розповсюдження інформації з сайту належать ПАТ "Укртелеком"
Політика конфіденційності ПАТ "Укртелеком"
ПАТ "Укртелеком"
Контакт-центр: 0-800-506-800
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18