«Хто зверху?» – адаптований Новим каналом формат шоу «Battle of the Sexes» телекомпанії «Talpa». Над створенням проекту працює Творче об’єднання Олени Маторіної («Україна чудес», «Хто зверху?»).

Капітан жіночої команди  відома комедійна артистка Катерина Варнава (Comedy Women, фільм «8 перших побачень»)!

Беззмінний лідер чоловічої команди Сергій Притула. На його гострий жарт у сексапільної колеги завжди знайдеться своя дотепна відповідь.

Всі гроші, виграні командами, будуть відправлені на благодійність. Нагадаємо, що раніше грошовий приз ділився між уболівальниками команди-переможниці.

В шоу змагаються дві зіркові команди протилежної статі. Під керівництвом своїх капітанів знаменитості намагаються вирвати перемогу в конкурентів у смішних тематичних конкурсах, пов’язаних із типовими «чоловічими» і «жіночими» питаннями. І так відповісти на головне запитання – «Хто зверху?»

Четвертий сезон став сезоном зіркових пар.

Чоловік і дружина, колишні коханці, партнери по роботі – всі вони опинилися по різні боки барикад.

У новому сезоні грали:

Сімейний дует Альоша і Тарас Тополя, Слава з групи «НеАнгели» з чоловіком Едгаром Камінським, колишні коханці Ірина Білик і Діма Коляденка, творчий дует Потапа і Насті Каменських, на момент зйомок пристрасно закохані Анна Седокова і Сергій Гуман, а також Віра Брежнєва, Анфіса Чехова, Сергій Лазарєв, Дмитро Шепелєв, Віктор Логінов, Володимир Дантес і Наталя Могилевська, Влад Яма, Еріка, Надя Мейхер, Світлана Лобода, Валерій Харчишин, Ольга Полякова, Тетяна Бобрікова, експерти «Супермодель по-українськи» Соня Плакидюк і Річард Горн, Тимур Родрігеза і Санта Дімопулос.