Місія та легенда

MEGABANK заснований у 1990 році в Харкові. З того часу банк зарекомендував себе як надійний партнер на фінансовому ринку України. На сьогодні MEGABANK – це більше 600 000 клієнтів, близько 1500 висококваліфікованих співробітників і підрозділи практично в усіх регіонах країни.

25 років ми стрімко розвивалися, виконуючи обіцянки та залишаючи позаду проблеми економічного спаду, і зараз беремо нову висоту.

До складу акціонерів MEGABANKу входять три провідні фінансові інститути: Європейський банк реконструкції та розвитку (EBRD), Німецький банк розвитку KfW і Міжнародна фінансова корпорація (IFC).

Це унікальний випадок для України. Завдяки іноземному капіталу і глобальному досвіду акціонерів ми можемо більше, ніж будь-який інший банк: MEGABANK гарантує стабільність і європейську якість обслуговування, допомагаючи своїм клієнтам реалізувати їх фінансові цілі та мрії.

Зміцнивши капітал і ліквідність, ми зосередилися на послугах, найбільш важливих для людей і компаній, із якими ми працюємо.

Для приватних осіб це програма споживчого кредитування, відкриття депозитів, карткові продукти, інтернет-банкінг і унікальний банківський продукт – Єдиний розрахунковий центр для оплати житлово-комунальних послуг.

Для бізнесу MEGABANK пропонує кредитування та мікрокредитування з упором на підприємства аграрного сектора, документарні операції, послуги з авалювання векселів, торговельне фінансування та РКО, банківські гарантії, відкриття акредитивів (покритих і непокритих).

Щодня сотні тисяч людей, компаній і організацій по всій Україні довіряють нам свої гроші – від регулярної оплати комунальних рахунків до реалізації глобальних планів. Випускаючи на ринок нові продукти і вдосконалюючи вже існуючі, ми прислухаємося до наших клієнтів, враховуємо інтереси і переваги кожного, будь то власник розрахункового рахунку, малого бізнесу або депозитного вкладу.

Сьогодні ми зібрали команду кращих фахівців і ставимо перед собою завдання примножувати досвід і знання та ефективно використовувати наш потенціал, щоб зробити життя клієнтів більш стабільним і комфортним, дати їм фінансові рішення, яких вони потребують.

Місія

Ми прагнемо стати провідним європейським клієнтоорієнтованим банком в Україні, який гарантує фінансову стабільність і приносить користь клієнтам, акціонерам та співробітникам.