This version of the page http://www.amacoint.com/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-01-07. The original page over time could change.
АМАКО. Сільгосптехника. Будівельна техніка. Комерційні автомобілі IVECO.


Сільгосптехніка
та обладнання
БУДІВЕЛЬНА
ТЕХНІКА
КОМЕРЦІЙНІ
АВТОМОБІЛІ
Сервіс
та запчастини

Купувати запчастини
стало зручніше!
Партнери


Новини
  • 26 грудня 2016
    Колектив компанії АМАКО вітає з Новим Роком та Різдвом Христовим!
  • 21 грудня 2016
    Зрошувальні системи WESTERN від АМАКО в грудневому випуску журналу MAKE IT GROW!
  • 1 грудня 2016
    Сервіс спецавтомобілів ASTRA: міцність, довговічність та універсальність
Акції
  • В Новий Рік з інструментами BOSCH за зниженими цінами!
  • Новорічні ціни на пилососи KARCHER!
  • Придбай антифриз Castrol Radicool SF і отримай в подарунок сертифікат ROZETKA на суму 500 грн!
  • Спеціальна пропозиція на сервіс автомобілів IVECO
Публікації
  • IVECO Stralis з двигуном на природному газі: тепер і в Україні
  • Як аграрії Херсонщини вирощують рис і збирають врожай комбайнами Massey Ferguson
  • Як зрошувальні системи WESTERN завойовують прихильність українських аграріїв
  • На мажорній ноті: завершився демо тур комбайнів Massey Ferguson
Доступні ціни
на б/в техніку
Спеціальні умови
фінансування
Акційний розпродаж
с/г техніки

Сучасна сільгосптехніка класифікується залежно від виконуваних робіт. Наприклад, грунтообробна техніка необхідна при обробці грунту у весняний час перед посівами зернових або в післязбиральний період восени - це культиватори та дискові борони, плуги, глибокорозрихлювачі та дискові чизелі. Для внесення в грунт добрив використовується така сільгосптехніка як розкидачі мініральних або органічних добрив.

Ринок сільськогосподарської техніки пропонує великий асортимент посівної техніки, за допомогою якої здійснюється посів культур, - це зернові сівалки і розсадосадильні машини.

При збиранні врожаю традиційно застосовується така сільськогосподарська техніка як зернозбиральні комбайни, які комплектуються зерновими жатками або жатками для збирання кукурудзи, соняшнику, ріпаку або інших зернових або зернобобових культутр. Комбайни традиційно класифікуються на клавішні або роторні.

Велику роль у сільському господарстві відіграє сінозаготівельна і кормозаготівельна сільгосптехніка, яка спрощує і прискорює процеси кормозаготівлі, - це кормозбиральні комбайни, косарки, ворошилки, валкоутворювач та преспідбирачи.

Крім продажу сільгосптехніки, наша компанія пропонує сучасні дощувальні машини та обладнання для зрошення. Дощувальні машини вже отримали широке визнання аграріїв завдяки здатності обеспечіват достатнім рівнем вологи посіви на великих площах.

Вас цікавить сільськогосподарська техніка? Купити у нас можна також трактора, що виконують роль тягача або буксировщика у виробничих процесах сільського господарства. Крім реалізації с/г техніки, наша компанія пропонує якісне гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування техніки, привабливі фінансові умови, а також агротехнологічну підтримку.

Більше » « Менше