This version of the page http://www.stb.ua/ua/jury/sergej-kalinin/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-01-06. The original page over time could change.
Сергій Калінін | Телеканал СТБ

Сергій Калінін

Коментарі

Сергій не уявляє свого життя без кулінарії. Вона захопила його з  дитинства. Ще до школи Сергій намагався допомагати на кухні своїй бабусі, а у школі, не задумуючись, пішов отримувати кухарські знання в рамках додаткового навчання. І хоч доля розпорядилася інакше: Сергій отримав музичну та фінансову освіту, пристрасть до кулінарії збереглася з дитинства.

Будучи ентузіастом кулінарії, паралельно з основною зайнятістю Сергій вивчав основи професійної кухні, стажувався в ресторанах, подорожував, писав спочатку в особистий блог, потім взяв висоту гастрономічного оглядача журналу Forbes. У підсумку, залишивши всі високі посади, він повністю сконцентрувався на кулінарних медіа, консалтингу в ресторанній галузі та публічної діяльності в рамках власних кулінарних івентів iCook Open. Кухар зі стажем переконаний, що в нинішній час все більше чоловіків починають захоплюватися методикою приготування тих чи інших страв.

Глядач каналу СТБ вже встиг полюбити Сергія Калініна як досвідченого кулінарного експерта проектів «Все буде добре» і «Все буде смачно!», а з 2016 року він став кулінарним суддею проекту «МастерШеф», приєднавшись до Ектора Хіменес-Браво і Тетяни Литвинової. «Сергію Калініну давно довіряють українці, – каже Володимир Турич, директор ТО, яке виробляє шоу «МастерШеф». – Його досвід і професіоналізм у сфері кулінарії дозволять стати справжнім авторитетом для учасників. Ми раді вітати Сергія в нашій команді!»