This version of the page http://www.uapp.org/pub_media.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-01-04. The original page over time could change.
Медіа-бізнес / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Медіа-бізнес

  • 15 квітня 2016Олексій Погорелов: "Спершу вивчити аудиторію, а тоді шукати рекламодавців"

    Сьогодні не знати свою аудиторію означає істотно втрачати в доходах і не мати розуміння, як заробляти більше. Отже це - смерть для ЗМІ. Будь-якого ЗМІ


    Докладнiше
  • 6 квітня 2016Місцеві найбільш популярні тематики та головні джерела інформації

    72% американців уважно стежать за місцевими новинами


    Докладнiше
  • 4 квітня 2016Додаток для планшетів, який розробила та впровадила Toronto Star, змусив її провести глибокі перетворення у редакції

    Менш ніж через 6 місяців після запуску в експлуатацію радикально іншого підходу до висвітлення новин, програмний додаток для планшетів Toronto Star’s Touch був скачаний понад 200 тисячами користувачів та має понад 50 тисяч підключень щодня, 7 днів на тиждень.


    Докладнiше
  • 21 березня 2016Посібник з кращих практик роботи з соціальними медіа: бачення 13 експертів

    Створений нами The Foundation – це гід з усіх основних соціальних мереж, який можна легко роздрукувати, поширити та використати у роботі. Розказуючи про найкращий час для публікації, ідеальний розмір зображення, найбільш ефективний хештег і багато інших речей, The Foundation створений як ресурс не лише для професіоналів галузі, а й для кожного, хто активно користується якою-небудь соціальною мережею.

    На додачу ми взяли інтерв'ю у 13-ти маркетологів соціальних медіа – від менеджера з роботи зі спільнотами з Bitly до асистента з питань соціальних медіа Mashable – щоб дізнатися, що ці експерти радять щодо завоювання аудиторії, і на що схоже перебування у окопах соціальних медіа.

     

    Тримайте цілі вашої організації у центрі своєї уваги

    Ліз Гросс | інструктор, Higher Ed Experts

    Завжди прив'язуйте ваші цілі до цілей організації. Ви, без сумніву, розумієте тонкощі роботи соціальних медіа, але вам буде набагато легше пояснювати ці нюанси керівництву, якщо ви знатимете напевно, як саме ваша робота впливає на досягнення цілей і завдань організації. Як тільки ви уточните свої цілі та стратегії – і визначитеся, як ви вимірюєте їхню ефективність – суттєво полегшите справи людям, які управляють вашим бюджетом. І вам не доведеться перериватися для того, щоб з'ясувати, що слід робити далі або як виміряти результати – ваші цілі визначатимуть усе.

     

    Утримуйте та примножуйте кількість тих, хто вас читає, будучи для них видавцем, а не маркетологом

    Стефані Наерн | Координатор соціальних медіа, G Adventures

    Думайте про себе як про видавця, радше ніж як про маркетолога. Діліться якісним контентом з аудиторією – таким, який їм подобається, і ви у цьому впевнені, бо дослухаєтеся до них. Будьте цікавими їм щодня, а не лише тоді, коли вони шукають, що саме купити. Так ви збережете свою аудиторію, і вони будуть охоче сприймати маркетингові повідомлення, які ви будете поширювати.

     

    Позбавтеся прикрас та зайвих слів

    Тайлер Беккер | Менеджер з маркетингу і комунікацій, Social Media Week

    Використовуйте ту саму мову та повторюйте у соцмережах ті самі дії, які ви робили б для вашого бренду у реальному житті. Цифрові комунікації – це взаємодія людей один з одним. То чому ж наша мова повинна страждати тільки тому, що ми користуємося нею онлайн?

    Я часто бачу статті, публікації у соціальних мережах, і все інше, що між ними, де вживаються такі слова та фрази, які рідко лунають в усних розмовах із друзями та членами сім'ї. Як на мене, це не має жодного сенсу. Ми – завжди люди, як в реальному житті, так і онлайн. І наше спілкування, без залежності від платформ або контексту, поза сумнівом має ґрунтуватися на цьому людському факторі. Саме комбінація «позбавлення прикрас» нашого контенту та такої поведінки, наче ми розмовляємо з приятелем, дозволяє вести спільноти за собою.

     

    Не намагайтеся бути одночасно всюди

    Еріка Мосса | Менеджер з роботи зі спільнотами, Bitly

    У мене є список кращих практик роботи з соціальними медіа в цілому, але одне, що я вважаю найважливішим – це необхідність уникати спокуси намагатися бути усім для всіх. Якщо ви роздаєте себе маленькими шматочками через мільйон соціальних каналів, ви станете майстром на всі руки, який нічого не вміє робити досконало. Проведіть аудит, з'ясуйте, де знаходяться ваші поточні і потенційні клієнти – і спрямуйте свій час та зусилля саме туди. Вплив та відгук аудиторії будуть набагато більшими, і ви почнете будувати сильну спільноту на противагу розпорошенню власних зусиль.

     

    Фокусуйтеся на вимірюваннях більше, ніж на виробництві

    Кетрін Льямідо | Спеціаліст з цифрових комунікацій, National PTA

    Управління і виробництво контенту на соціальних медіа-платформах - це одна річ, але вимірювання вашого зростання і залученості аудиторії важать набагато більше.

     

    Бесіди будуються на дискусії, а не на трансляції

    Дженн Педд | Провідний менеджер з роботи зі спільнотами, Emoderation

    Слідкуйте за тоном, будьте відкритими до діалогу, і залишайтеся людиною. Запитайте себе: «Чи долучився б я до дискусії, якби я побачив це?» або «Чи кричав би я про це на кожному кроці, чи радше б шукав можливості обговорити це?»

     

    Відмовтесь від шаблонних відповідей

    Пітер Кім | Стратег з маркетингу, Ready Artwork

    Якщо ви не поставите себе на місце аудиторії і не спілкуватиметеся з ними однією мовою - зазнаєте невдачі. Зосередьтеся на щирій взаємодії. Копіювати і вставляти відповіді легко, як і використовувати кліше, але так вам не вдасться побудувати власний бренд або ж повністю розвинути свою спільноту. Будьте особистістю.

     

    Корисний контент посилює спілкування

    Джейм Прецлофф | Директор з маркетингу, Wixon Jewelers

    Контент-маркетинг і соціальні медіа ідеально підходять одне одному, і є дуже потужними, коли використовуються у комбінації. Я з’ясував, що один з кращих способів використання соціальних медіа - зробити їх корисними для аудиторії, даючи той зміст, який люди хочуть бачити у своїх стрічках соціальних медіа. Більш того - ви побачите, що зросте не лише рівень залученості, а й якість спілкування. Ви маєте бути корисними для своєї аудиторії. І корисними не у загальному розумінні, а по-справжньому корисними - і тоді вони триматимуть вас біля себе.

     

    Говоріть менше, слухайте більше

    Деніел К. Лобрінг | Виконавчий директор, Communications rEvolution

    Не забувайте слухати. Ділитися, коментувати та поширювати – все це може відігравати настільки важливу роль, що ви забудете про необхідність слухати, а потім залучати. Не забувайте слухати і пам'ятайте, що соціальні медіа працюють краще, коли стають вулицею з двостороннім рухом.

     

    Інколи навіть стеження у соцмережах може давати позитивний ефект

    Керолін Шаффер | Координатор соціальних медіа, бізнес-коледж С. Т. Бауер, Університет Х'юстона

    Залучайте аудиторію! Не просто наповнюйте свої канали контентом. Людей постійно завалюють контентом, і їх легко перевантажити цим. Дякуйте новим послідовникам і докладайте зусиль, щоб знайти про них щось таке, що б дозволило побудувати відносини. Якщо хтось поширив ваш пост - запитайте, що найбільше привернуло його увагу. Зацікавлення формує відносини і створює спільноту навколо вашого бренду.

     

    Майте власну стратегію в Instagram

    Крістіна Мекояуо | Координатор з PR та Social Media, Tracy Reese

    Найкращим у соціальних медіа є те, що це досі новинка, а тому правила і рекомендації постійно змінюються. Я, зазвичай, намагаюся щось опублікувати в Instagram 2-4 рази на день, залишаючи собі гнучкість на випадок несподіванок. Ви ж не відмовитеся викласти селфі з усміхненим Каньє Уестом на нагородженні CFDA лише тому, що вже виконали свою денну норму в Instagram. Я помітила, що найбільше залучення мають пости, опубліковані рано-вранці, перед початком робочого дня, і ввечері - після закінчення роботи.

     

    Зачаруйте свою аудиторію

    Крісті Оуенбі | Консультант, CeeCee Marketing

    Докладіть зусиль! Подібно до того, як трейлер до фільму має лише 2,5 хвилини на те, щоб захопити майбутніх глядачів, ваші соціальні медіа канали мають час привабити можливого майбутнього прихильника лише поки він не прокрутить сторінку далі! Соціальні мережі - це трейлер для вашої компанії або продукту.

     

    Не будьте роботом. Дозвольте своїй особистості сяяти!

    Трейсі Едвард | Помічник з питань соціальних медіа, Mashable

    Людяність у текстах ваших повідомлень – вкрай важлива для читачів. Це нагадує їм, що десь там, за екраном - жива людина, яка пише і публікує ці повідомлення. У Mashable ми хочемо інформувати, надихати і розважати нашу аудиторію. Тому природно, що ми займаємо «про-людяну» позицію. Коли ми ділимося смішним вірусним відео - ви відчуваєте, що за цим стоять живі люди.

     

    Не йдіть з цієї сторінки з порожніми руками. Завантажте наш Посібник з кращих практик роботи з соціальними медіа, який містить поради щодо оптимізації ваших повідомлень на Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest та LinkedIn.

    Авторка: Емілі де ла Круз

    Джерело:  

     

    Оригінал публікації тут:

    http://blog.sumall.com/journal/the-social-media-best-practices-handbook-13-experts-give-their-perspective-on-the-industry.html

     

     


    Докладнiше
  • 10 березня 2016Що насправді відбувається з доставкою газет? Досвід США

    Star Tribune уклала контракти з 21-им незалежним дистриб’ютором, тобто з «власниками малого бізнесу». Вони, відповідно, наймають людей, які мають доставити вам газету... на дах, у кущ хости, передати десь по дорозі, покласти на сходах до вхідних дверей у ваш будинок. Або не доставити. 


    Докладнiше
  • 17 червня 2014Forbes Украина: новые лица, новые проекты

    Известные журналисты Екатерина Глазкова и Александр Данковский присоединились к команде Forbes Украина.

     


    Докладнiше
  • 28 травня 201412 вопросов, на которые надо ответить издателю перед открытием проекта

    Этот материал, на наш взгляд, время от времени должен перечитывать каждый издатель. Базовые истины, описанные здесь, тем и хороши, что они базовые. А это значит, что вы все время должны о них помнить. И сверять свои действия с ответом на вопрос «А с какой целью я все это вообще делаю?»

    Базовых истин немного – и мы надеемся, что этот материал поможет не только выделить их, но и повысит эффективность того, чем вы занимаетесь, в денежном измерении.


    Докладнiше
  • 14 лютого 2014Машины, создающие контент: друг или враг новостных СМИ?

    Словосочетание «автоматизированная журналистика» журналисты часто встречали с трепетом или недоверием. Когда Wired пишет, что «новый репортер на сцене американских СМИ не ходит на перекуры, с молниеносной скоростью выбрасывает множество статей, и ему не нужно будет выплачивать пенсию», кто может их обвинять? Как бы там ни было, использование контента, созданного компьютерами, распространяется все шире, и даже Washington Post рассматривает возможность автоматизированного написания материалов.


    Докладнiше
  • 14 лютого 2014Опыт Канады: 3 причины, по которым подписка на газеты важна

    Докладнiше
  • 14 лютого 2014Восемь причин не влюбляться в журналиста

    Журналистка HuffPost Шитика Ананд составила список из восьми пунктов, почему вам не стоит встречаться с журналистом.

    А поскольку сегодня — день святого Валентина, мы этот список публикуем и у себя тоже.


    Докладнiше
  • 12 лютого 2014Копировать, вставить, Пулитцер. Откуда берется и к чему приводит плагиат в журналистике

    В конце января Верховный суд американского штата Калифорния отказал бывшему журналисту The New Republic Стивену Глассу (Stephen Glass) в праве заниматься юриспруденцией. Суд счел, что прошлое Гласса делает его морально непригодным для ведения адвокатской деятельности: более 16 лет назад сотрудник журнала был пойман собственной редакцией на том, что выдумывал материал для своих статей. Гласс — далеко не единственный в списке известных журналистов-плагиаторов. В разное время на фальсификации событий, фактов, встреч и интервью попадались рядовые репортеры, известные корреспонденты крупных национальных изданий и даже лауреаты престижных журналистских премий.


    Докладнiше
  • 12 лютого 2014Расследование коррупции и преступности: три совета от экспертов

    Журналист-расследователь Хадиджа Исмайлова думала, что зашла в тупик в ходе своего трёхлетнего расследования структуры собственности быстро растущей азербайджанской телекоммуникационной компании Azerfon.


    Докладнiше