This version of the page http://www.darnitsa.ua/csr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-01-02. The original page over time could change.
Соціальні проекти та КСВ

Корпоративна соціальна відповідальність

Корпоративна соціальна відповідальність – засадничий принцип нашої діяльності. Продукція та рішення «Дарниці» мають наскрізь соціальний характер, від їхньої якості залежить нормальна життєдіяльність мільйонів українців. Ми відповідальні та прозорі у своїй поведінці та використанні ресурсів. Ми беремо активну участь в реалізації державних госпітальних програм з медичного забезпечення населення лікарськими засобами, підтримуємо низку проектів з благодійності, надаємо спонсорську допомогу і відроджуємо традиції меценатства.

Відповідальне лідерство та корпоративна соціальна відповідальність – наші ключові рушійні сили на довгострокову перспективу.

 

Меценатство

Меценатство та відродження його традицій - один з напрямків громадської діяльності Фармацевтичної фірми «Дарниця». Багато років ми підтримуємо різноманітні проекти у сфері мистецтва, науки та культури України, а також фінансуємо освітні програми і інноваційні проекти у сфері охорони здоров’я.

Дізнайтесь більше про наші меценатські проекти

 

 

Благодійність

Благодійність – універсальна загальнолюдська цінність, один з найважливіших атрибутів громадянського суспільства, а в сьогоднішніх умовах – це усвідомлена необхідність для кожної компанії, як і потреба для кожного громадянина.

Детальніше про благодійність

 

 

Партнерство

Спортивне партнерство – явище таке ж давнє, як і сам спорт. Підтримка ініціатив спортивних асоціацій – це і здоров’я нації і нові перемоги для нашої країни. А вони нам так потрібні! Завдяки партнерській підтримці нашої компанії, в Україні успішно розвивається такий вид бойового мистецтва як джиу-джитсу.

 
© 1994 - 2017 ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Умови користування сайтом © 2015 Зроблено в uStudio Design