This version of the page http://www.terrafood.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-12-27. The original page over time could change.
Новини | TERRA FOOD
Перейти на сайт групи компаній
Контакти
Медіа

Новини

Молоко ТМ «Ферма» отримало оцінку «Відмінно» в дослідженні Центру експертиз «ТЕСТ»
07 грудня 2016
Восени 2016 року пастеризоване молоко ТМ «Ферма» 2,5% успішно пройшло перевірку Центром незалежних експертиз «ТЕСТ» з максимально можливою оцінкою «Відмінно». Експерти Центру, спільно з лабораторіями, досліджували молоко за найважливішими для споживачів критеріями: маркування, упаковка, органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники. Важливо відзначити, якість молока ТМ «Ферма» протягом двох років отримує найвищі оцінки у всіх дослідженнях «ТЕСТ», що підтверджує стабільну високу якість молока бренду.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» очолив рейтинг молочних компаній України
23 листопада 2016
Компанія «ТЕРРА ФУД» очолила рейтинг «ТОП-10 найбільших виробників молочної продукції» за версією журналу «Delo». За підсумками 2015 року компанія утримала традиційну позицію лідера в категоріях фасованого вершкового масла і рослинно-вершкових сумішей, та зміцнила позицію в твердих сирах. У 2016 році, завдяки активному розвитку брендів «Ферма» і «Тульчинка», компанія «ТЕРРА ФУД» вперше стала №1 з виробництва плавлених сирів і сирного продукту в Україні.
Дізнатися більше...
Premialle запрошує на виставку FoReaCH у Києві: Cooking Show, запечена фета, піца з фетою та багато іншого
31 жовтня 2016
1-3 листопада 2016 молочний бренд Premialle запрошує відвідати головну подію сектора HoReCa в Україні — міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу FoReCH. Відвідувачів стенду «ТЕРРА ФУД» чекають захоплюючі Cooking Show з TM Premialle, майстер-класи та вікторини від зоряного кулінарного експерта Чаба Бакош. Під час майстер-класів всі бажаючі зможуть приготувати та продегустувати власноруч створені шедеври італійської кухні: піца з фетою, запечена та маринована фета, брускетта з помідорами і фетою, неймовірно ніжний часниковий соус з сиром фета.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» представив власну молочну продукцію на SIAL 2016
24 жовтня 2016
У жовтні, на міжнародній виставці SIAL 2016, «ТЕРРА ФУД» представив молочну продукцію власних брендів Ferma, Gold Valley, Maxi Fruit, «Тульчинка» та ChocoNutto: рослинно-вершкові суміші, вершкове масло, твердий сир, плавлений сир, сирні продукти, UHT йогурти та шоколадно-горіхову пасту. Особливе захоплення у гостей викликала експортна новинка 2016 — наливний плавлений сирний продукт «Оригінальний» TM «Тульчинка».
Дізнатися більше...
ТМ «Ферма» на «Дні молока та сиру» 2016
29 вересня 2016
25 вересня ТМ «Ферма» взяла участь в головному молочному святі року — IV «Всеукраїнському Дні молока та сиру», який проходив на Співочому полі в Києві. Відвідувачі локації ТМ «Ферма» вчилися власноруч доїти корову в спеціально доїльному тренажері, дегустували та купували молочну продукцію бренду. Всі покупці брали участь у безпрограшній лотереї, а самих юних відвідувачів виставки чекав дитячий майданчик з цікавими розвагами.
Дізнатися більше...
Молочний бренд «Ферма» вразив масштабом стенду на «Сорочинському ярмарку» 2016
23 вересня 2016
Компанія «ТЕРРА ФУД» представила власну молочну продукцію бренду «Ферма» на найбільшому «Сорочинському ярмарку» в Україні. Відвідувачам ярмарку були представлені новинки бренду і вже улюблені продукти ТМ «Ферма»: молоко, кисломолочні продукти, йогурти, вершкове масло, м'який сир фета, твердий та плавлені сири. Особливий інтерес викликали нові йогурти зі злаками та фруктами, м'який сир фета та новинка — вершкове масло для дітей ТМ «Ферма». Стенд бренду включав 4 великі локації і вражав своїм масштабом — 80 квадратних метрів. Зона дегустацій і продажу, майданчик для творчості дітей, розважальна зона з розіграшем пам'ятних призів — все це було доступно відвідувачам протягом всього ярмарку. Під час урочистого закриття ярмарку, стенд ТМ «Ферма» був визнаний найбільшим і найбільш відвідуваним серед стендів молочних компаній.
Дізнатися більше...
«ТЕРРА ФУД» — молочна компанія №1 в Україні
20 вересня 2016
Компанія «ТЕРРА ФУД» очолила рейтинг найбільших молочних компаній в Україні, про це повідомляє журнал LandLord у своєму вересневому номері. Також у номері опубліковано ексклюзивне інтерв'ю Генерального директора «ТЕРРА ФУД» Фортунато Гуадалупі — «Віддаю перевагу керуванню людьми, а не процесами».
Дізнатися більше...
Ексклюзивне інтерв'ю Фортунато Гуадалупі для LandLord: «Віддаю перевагу керуванню людьми, а не процесами»
20 вересня 2016
У вересневому номері аграрного глянцю LandLord опубліковано ексклюзивне інтерв'ю Генерального директора «ТЕРРА ФУД» Фортунато Гуадалупі — «Віддаю перевагу керуванню людьми, а не процесами». Фортунато розповів LandLord про те, як досвід роботи в міжнародних компаніях допомагає керувати найбільшим виробником молочної продукції в Україні.
Дізнатися більше...
Якість ТМ «Ферма» та «Біла лінія» підтверджено незалежною експертизою 1+1
14 вересня 2016
Молочна продукція ТМ «Ферма» та «Біла лінія» успішно пройшла незалежну перевірку в телепроекті «Життя без обману» телеканалу 1+1. Журналісти провели власне розслідування та з'ясували, продукцію яких торгових марок вершкового масла, молока та йогуртів дійсно можна купувати собі та своїм рідним.
Дізнатися більше...
Запрошуємо до стенду TERRA FOOD на SIAL 2016 у Парижі
31 серпня 2016
Компанія «ТЕРРА ФУД» запрошує 16-20 жовтня 2016 відвідати власний стенд на найавторитетнішій виставці продукції харчової промисловості в Європі — SIAL 2016 у Парижі. Під час виставки «ТЕРРА ФУД» представить якісну українську молочну продукцію власного виробництва: рослинно-вершкові суміші, вершкове масло, твердий сир, плавлений сир, сирні продукти, UHT йогурти та шоколадну пасту з фундуком ChocoNutto. Стенд компанії розташовано у павільйоні №1, місце A 094 (українська експозиція B 105). SIAL 2016 відбудеться у Paris Nord Villepinte (70 Roissy Cedex France).
Дізнатися більше...