This version of the page http://www.winnerauto.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-12-15. The original page over time could change.
Про компанію - офіційний представник Winner в Україні
Головна Про компанію
Про компанію Історія Місія та цінності 3D тур автоцентром Сьогодення та Новини Команда Вакансії Контакти Карта проїзду Зворотній зв’язок Перехід на сайти брендів

Про компанію

Компанія «Віннер Автомотів» - офіційний дилер Ford, Volvo, Jaguar та Land Rover.

Наша компанія є однією з найбільш динамічних за темпами розвитку, про що свідчить зростаюча кількість клієнтів, більшість із яких стають постійними. Весь процес співробітництва з клієнтом оснований на єдиному принципі: «Клієнт  – наш Бос».
«Віннер Автомотів» пропагує новий підхід до автомобільного бізнесу. Репутація, відповідальність, відкритість, лідерство – це корпоративні цінності нашої компанії.

Наша гордість – це унікальна споруда мультибрендового автоцентру «Віннер Автомотів», аналогів якій немає ні в Україні, ні навіть у Східній Європі за розмахом, сучасністю, вишуканістю та високими стандартами. 

Автоцентр «Віннер Автомотів» - це не тільки грандіозний архітектурний проект, а й реалізація сучасної концепції обслуговування клієнтів у компанії «Віннер Автомотів».

Це ціла філософія ведення автомобільного бізнесу, реальна інвестиція у розвиток автомобільного ринку України.

Загальна площа двоповерхової споруди становить 8363 квадратних метри. Із них більше 5300 кв. м – сервісна зона, а близько 2200 кв. м. - салони з продажу автомобілів марок Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover. Дизайн салонів витриманий у фірмовому стилі кожного з брендів. Окрім, власне, виставкових площ для автомобілів, у центрі передбачені кімнати переговорів, затишна кав’ярня з комп’ютерами і виходом до Інтернету, окремі станції сервісного обслуговування моделей кожного з брендів, мийка і навіть дитяча кімната, в якій діти не нудьгуватимуть, доки батьки вирішують важливі питання, пов'язані з купівлею нового або сервісним обслуговуванням свого автомобіля.

Сервісна станція обслуговує автомобілі 4-х марок - Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover.

У нас 6 днів на тиждень працює 50 підіймачів та сервісний піст.

Також в автоцентрі «Віннер Автомотів» працюють відділи продажу оригінальних запчастин та фірмових аксесуарів.

Історія будівництва «Віннер Автомотів» починає свій відлік з 1998 року, коли компанія Віннер придбала місце для майбутнього мультибрендового автоцентру. Місце було обрано з урахуванням зручної транспортної розв`язки - поряд пролягає магістраль, яка з`єднує ліву і праву частини міста. На той момент цей пустир  був напівзруйнованим та недобудованим ангаром. В 2003 році, після отримання дозволу на будівництво, почали будівельні роботи. І, незважаючи на усі катаклізми становлення автомобільного ринку України, "Віннер" продовжував зведення найбільшого в Україні мультибрендового автоцентру.  

Сьогодні, відчиняючи двері комплексу, відвідувач потрапляє до цілого автомобільного світу, який містить розташовані на різних рівнях чотири автосалони з 20 виставковими автомобілями. Куди б не вирушив відвідувач - до відділу продажів запчастин, відділу сервісу чи до кафе, він обов'язково пройде через один із шоу-румів повз нові автомобілі. 

Чекаємо на Вас у нашому автоцентрі «Віннер Автомотів» за адресою:

Київ, пр-т Степана Бандери, 24д