This version of the page http://lviv.comments.ua/pride/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-12-07. The original page over time could change.
Фото, відео / Львів.comments.ua - весь Львів в одному порталі: новини, афіша, міський довідник...
СВІТ
УКРАЇНА

ЛЬВІВ

  • КИЇВ
    ХАРКІВ
    ДНІПРО
    ЗАПОРІЖЖЯ
    ДОНБАС
    ОДЕСА
    ЗАХІД
    ВОЛИН
    КРОПИВНИЦКИЙ
false
КАТЕГОРИИ
РЕГИОНЫ
COMMENTS.UA
НОВОСТИ
АФИША
РЕПОРТАЖ
ИНТЕРВЬЮ
ЛИЧНОСТЬ
ПОГОДА
ФОРУМ
НАВИГАТОР
АРХИВ
КОНТАКТЫ
Вверх
власть деньги стиль жизни hi-tech спорт мир общество здоровье звезды

Фото, відео

ЗА:

28 червня 2014

23:33

Львовом пройшов марш військових реконструкторів

Сьогодні, 28 червня, учасники Товариства пошуку жертв війни "Пам`ять" провели марш на честь 100-річчя "Великого Здвигу" у Львові 1914 року. Центром міста пройшла колона історичних реконструкторів в одностроях українських воїнів різних епох. В авангарді колони – козаки на конях, замикали колону – "воїни Майдану" зі щитами, передає Гал-Інфо. 

18:28

Виставка ретро-автомобілів у Львові

Сьогодні у Львові стартував фестиваль старожитніх автомобілів Leopolis Grand Prix. Розпочався він із виставки ретро-авто на площі Ринок, повідомляє zaxid.net.

23 червня 2014

13:24

Російським банкам у Львові зробили «китайське попередження»

Сьогодні активісти спільноти «Економічний бойкот російським товарам» вкотре ходили пікетувати банківські установи, які належать Росії. За словами активістів, це остання мирна акція протесту, наступні такими не будуть. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

17 червня 2014

15:59

Хто в Генштабі зливає інформацію терористам про дії української армії

Підполковник розвідки спецназу підозрює вище керівництво Збройних сил України у зраді. Про це він розповів Громадському ТБ на умовах анонімності. За словами військового, витік інформації йде на рівні Генштабу.

15:16

У Королевської допитувались, за скільки вона продалась сатані

Мітингувальники під Верховною Радою України сьогодні не дали екс-міністру соціальної політики Наталії Королевській провести свою акцію. Обурені люди накинулися на політика з вигуками «Ганьба» та «Російський агент». Відео з вигнанням Н.Королевської з-під стін парламенту уже виклали на сервіс youtube, передає кореспондент Львівського порталу.

16 червня 2014

18:33

Десантники потрапили в полон до терористів

Терористи з «Донецької народної республіки» взяли в полон вісім бійців 79-ї аеромобільної української розвідбригади. Про це повідомляється на сторінці Євромайдану у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.  

12 червня 2014

22:20

Танки у Макіївці

Вулицями Макіївки їздять танки та бойовики з російським прапорами. Відповідне відео сьогодні з’явилось у мережі, інформує кореспондент Львівського порталу.

16:30

Терористи оголосили полювання на Ляшка, Авакова та Наливайченка

Бойовики з так званого «ополчення Донбасу» оголосили «полювання» на керівництво АТО, командувачів батальйонів  «Донбас» і «Азов», а також міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голову СБУ Валентина Наливайченка та нардепа Олега Ляшка. Про це вони заявили у відеозверненні на Gomon TV, інформує hromadske.tv.

11 червня 2014

16:33

Ляшко відправив на схід ще один батальйон своїх бійців

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко відправив ще один батальйон «Україна» на схід боротися з терористами. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

05 червня 2014

15:15

Автобус з українськими номерами потрапив в ДТП в Польщі. Є семеро загиблих

У Польщі на автостраді A-4 поруч з містом Крапковіце автобус з українськими номерами зіткнувся з автомобілем дорожнього обслуговування. Від сильного зіткнення двох автомобілів семеро людей загинули на місці ДТП, ще п`ятеро постраждали. Серед травмованих троє перебувають у важкому стані, про це пишеТСН з посиланням на прес-службу МЗС України. 

00:15

Невідомий відзняв кліп про трагедію в Україні

Композиція під назвою «Pray For Ukraine» невідомого виконавця з Європи набирає популярності у мережі. За непідтвердженою інформацією це робота легендарного трансового ді-джея з Голландії, продюсера та власника музичного лейблу «Armada Music» – Арміна Ван Бюрена, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

03 червня 2014

01:22

Хто влаштував вибух у Луганській ОДА

Російські телеканали наввипередки повідомляють, що вибух у Луганській ОДА влаштували за допомогою авіаудару української авіації, однак в мережі з’явилось відео, що снаряд був випущений із землі.

02 червня 2014

16:58

Концерт «Океану Ельзи» у Львові

У суботу у Львові гурт «Океан Ельзи» відіграв ювілейний концерт «20 років разом». На зустріч зі своїми кумирами попри сильний дощ на стадіон «Арена Львів» прийшло майже 40 тисяч людей. Задовго до початку дійства автошляхи у напрямку стадіону були практично паралізовані. Хтось не втрачав надії добратися на автотранспорті, хтось кидав машини і йшов пішки. 

31 травня 2014

15:35

У Львові дерева ростуть на дахах будинків

Шанувальниками унікальної львівської архітектури є не лише люди. Старовинні будівлі настільки сподобалися рослинам, що вони на них просто оселилися. Людям такі сусіди, здається, до вподоби. Про дерева на дахах і фасадах історичних будинків – репортаж журналістів Львівського порталу. 

28 травня 2014

19:02

У ЦВК вгамували російського журналіста

Під час брифінгу представників ЦВК в день виборів відбувся цікавий випадок. Російський журналіст намагався влаштувати провокацію. Але заступник голови ЦВК Ганна Усенко-Чорна, пояснила журналісту телеканалу Росія 24, як повинен вести себе достойний журналіст. 

00:41

З чим проривалися «мирні сепаратисти» через кордон

Виходячи ризиків щодо можливого переміщення з території РФ зброї та озброєних бойовиків, посилено прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Бірюкове» Луганського загону. Прикордонники прикривають державний кордон на напрямку українського населеного пункту Астахове та російського Новопрохорівка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

24 травня 2014

16:05

Які розцінки за вбивства українських військових

Росіянин, затриманий СБУ 21 травня на залізничній станції «Харків- Пасажирський» при спробі перетину російсько-українського кордону , виявився снайпером. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ.

15:45

Росія носитиме відрами газ у Європу?

Сотник майдану Володимир Парасюк розкритикував політику Володимира Путіна і категорично проти домовленостей із людиною, через яку гинуть українці на сході. Про це він заявив в ефірі програми «Чорне дзеркало», інформує кореспондент Львівського порталу.

19 травня 2014

23:19

З якими автоматами гуляють «мирні» сепаратисти

Ходити дорогами Луганської області стає дедалі небезпечніше. Оскільки, як бачимо у відеосюжеті, просто посеред лісу вам назустріч можуть вийти озброєні бандити, які погрожуватимуть зброєю і пересуватимуться так, як їм зручно, а не передбачено ПДР.

16 травня 2014

12:26

Відео ДТП у Львові: на диво водій таки вижив

За інформацією користувача, який опублікував це відео, зняте камерою спостереження, ДТП трапилось у Львові.

12 травня 2014

14:25

Ані Лорак відзняла кліп до Дня Матері на баладу Івасюка та Гура

 Ані Лорак до Дня Матері згадала про війну, Майдан й відзняла кліп на баладу Івасюка та Гура «Мальви».

09 травня 2014

16:46

Трійко комуністів поставили Львів на вуха (фоторепортаж)

Такої посиленої уваги та занепокоєння з приводу відзначення Дня перемоги львів’яни не проявляли давно. В очікуванні тривожного 9 травня жителі міста продемонстрували неабияку дисципліну та самоорганізацію. Найменший натяк на якусь провокацію одразу потрапляв у поле зору журналістів і правоохоронців та миттєво «нейтралізовувався».

08 травня 2014

16:51

Дню Перемоги присвячується: «Слава Україні»

Антін Мухарський, відомий під сценічним ім`ям Орест Лютий, записав відео до пісні «Слава Україні», яку він виконує на музику композитора Давида Тухманова «Дєнь побєди».

00:03

Псевдо-референдум готується і координується з Росії

Служба безпеки України отримала беззаперечні докази підготовки та координації російською стороною заходів з проведення у східних областях України так званого «референдуму» зі створення «Донецької народної республіки» із заздалегідь відомими результатами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі СБУ України.

07 травня 2014

18:05

Порятунок коня, який впав у колектор

У Стрийському районі Львівщини рятувальники витягнули коня, який впав в очисну яму. Про це Львівському порталу повідомили у ГУ ДСНС України у Львівській області.

01:00

Україна у фіналі Євробачення

Пісенний конкурс Євробачення не обійшовся без чергового скандалу. Українка Марія Яремчук прогнозовано вийшла у фінал Євробачення. Так само прогнозовано у фіналі опинились й голосисті сестри Толмачьови, однак вихід представниць Росії освистали на весь зал.

06 травня 2014

20:08

За тиждень львівські водії двічі цілувались з боллардами

У Львові вже вдруге за тиждень водії наїжджають на болларди. Цього разу не пощастило водію автомобіля  Ford . Чоловік зупинився на трамвайній колії та вибіг, аби потриматись за чорний стовпець на тротуарі. Поки працівник ЛКП “Львівавтодор” переконував його в недоцільності такого вчинку, автомобіль покотився та поцілувався з боллардом.

04 травня 2014

13:58

Львів’янам та гостям міста пропонують відчути себе карлсонами

До дня міста, сьогодні, 3 травня, львів’янам та гостям столиці Галичини вперше провели екскурсію ексклюзивними дахами Львова. Як повідомляє кореспондент Львівського порталу, прогулянку назвали «Львів ближче неба».

02 травня 2014

21:50

У Львові розгорнули найбільший державний прапор

Сьогодні, 2 травня, у Львові на площі перед ЛНУ імені Івана Франка студенти із Заходу та Сходу провели спільну акцію – розгорнули найбільший в світі державний прапор України. Взяла участь у цьому заході й кандидат у Президенти України, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, – повідомляє кореспондент Львівського порталу.

30 квiтня 2014

15:17

Вибух на АЗС в Переяслав-Хмельницькому

В YouTube з’явився запис вибуху на АЗС у Переяслав-Хмельницькому, який забрав шість життів.

Архів
Погода
Погода у Львові

вологість:

тиск:

вітер:

Останні статті

Як росіяни український бізнес нищать »

Пункт пропуску «Угринів-Долгобичув» офіційно відкрито (фото) »

Хто оголосив війну New York Street Pizza? »

Чим запам’ятається Кубів на посаді глави Нацбанку »

Регіони

Харків

Последствия аварии на магистральном газопроводе ликвидировали »

Запоріжжя

Дело врачей: медиков роддома осудили за вымогательство денег »

Донбас

Станица и ряд поселков на день останутся без света »

Одеса

Суд по делу терактов на железных дорогах: обвиняемых оставили в СИЗО еще на два месяца »

 
COMMENTS.UA
НОВОСТИ
АФИША
РЕПОРТАЖ
ИНТЕРВЬЮ
ЛИЧНОСТЬ
ПОГОДА
ФОРУМ
НАВИГАТОР
АРХИВ
КОНТАКТИ

   © «Комментарии:», 2014