This version of the page http://www.fozzy.ua/ua/stm/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-11-19. The original page over time could change.
ВТМ
Група
компаній

UA | RU | EN
ВЛАСНІ ТОРГОВЕЛЬНІ МАРКИ FOZZY GROUP

Власна торговельна марка (ВТМ) або англ. prіvate label — це марка товару, ексклюзивно представлена в торговельній мережі. ВТМ є ініціативою мережі роздрібної торгівлі, яка бере на себе розробку й контроль за виробництвом і якістю продукту. Товари ВТМ можуть випускатися під маркою мережі або мати власну назву.

Сьогодні в торговельних мережах Fozzy Group представлено продукцію під власними торговими марками.


ВТМ «Премія» — якість за розумною ціною! «Премію» було запущено 2006 року для всіх торговельних мереж Fozzy Group, і сьогодні вона демонструє асортимент із понад 1 000 найменувань у більше ніж 100 різних категоріях товарів середнього цінового сегмента.

Докладніше

Premіya Select — преміальна власна торгова марка Fozzy Group, запущена 2009 року для всіх торговельних мереж групи компаній, у лінійці якої випускається продукція ексклюзивної якості.

Докладніше

«Повна чаша» — вигода ваша! Власна торгова марка Fozzy Group, яку з 2008 року представлено в усіх торговельних мережах групи компаній. Продукція ВТМ «Повна чаша» — це продукти низького цінового сегмента, досить популярного серед покупців торговельних мереж.

Докладніше

«Повна чарка» — це алкогольна продукція економічного цінового сегмента, запущена в продаж наприкінці 2009 року у всіх торговельних мережах групи компаній.

Докладніше

У березні 2010 року в торговельних мережах Fozzy Group з’явилася нова ВТМ «Зелена країна». Основна перевага ВТМ «Зелена країна» — свіжі продукти за розумною ціною.

Докладніше

У 2010 році лінія товарів під власними торговими марками групи компаній у середньому ціновому сегменті поповнилася презервативами Protex.

Докладніше

EXTRA! — нова власна торгова марка групи компаній, яка з’явилася 2011 року винятково в мережі гіпермаркетів Fozzy C&C. Продукцію ВТМ EXTRA! розраховано насамперед на оптових покупців, а також на кінцевого роздрібного споживача.

Докладніше

Цю власну торгову марку Fozzy Group було запущено 2012 року в економічному ціновому сегменті в усіх мережах групи компаній.

Докладніше

Наприкінці 2011 року в торговельних мережах Fozzy Group з’явився ще один товар під власною торговою маркою — яблучний сидр ZONK!

Докладніше

Окремий торговий знак, який охоплює і виділяє відібрані Fozzy Group особливі вина для продажу в торговельних мережах «Сільпо», «Фора» та Fozzy Cash&Carry.

Докладніше

Яскраві товари з веселим героєм-мангустом створені для дітей від 3 до 12 років та їхніх батьків.

Докладніше